Jako by mě někdo bodl nožem

276
26.1.15 23:37

Jako by mě někdo bodl nožem

Ahoj maminky, mam bolesti v pravem boku, jakoby u zeber. Stava se to pouze, kdyz jsem dele v jedne poloze, ku prikladu lezim a sednu si, tak mi ta boles vystreli, je to jako bodnuti nozem, nevim, neumim to presne popsat, jsem v 2. Mesici tehotenstvi, tak mam trochu strach. :nevim: dekuji za kazdou odpoved.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12550
26.1.15 23:40

Ahoj, já jsem ve 24. týdnu a bolesti napravo pod žebry mě trápí hlavně když se najím, kolikrát jsou to fakt pichlavé pocity, jak píšeš, jako silné bodání…neřeším to, říkám si, že se mění postavení orgánů v břiše a nemají tolik místa :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5862
26.1.15 23:56

@Mamculina
Já něco podobného měla ve všech těhotenstvích, ale mě to teda bodalo níž, jakoby na straně břicha. Způsobují to vazy, které drží dělohu a které se při zvětšování dělohy napínají. Při posledním těhotenství mě to trápilo hodně, často se to stalo v noci, když jsem dlouho spala na jednom boku, tak mě to vzbudilo a musela jsem vstát a rozchodit to. Po porodu to vždy přešlo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
27.1.15 01:41

Mozna to nema ani s tehotenstvim co delat. me se to obcas stava i netehotne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
27.1.15 04:08

Vpravo pod žebry hlavně po jídle? Co třeba žlučník, dámy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
27.1.15 05:12

@majki.r nemas taky spatny zlucnik? mne to tak delalo v tehotenstvi taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
27.1.15 08:43

Ahoj holky, děkuji moc za odpovědi, po jídle to určitě není, mám to i ráno když vstávám, nebo třeba v práci, tam moc nejím. Jinak u prvního těhotenství se mi to nestalo nikdy, proto jsem z toho trochu vyplašená… :think: A jinak se žlučníkem jsem nikdy problém neměla, nebo tedy ani nevím, jak se bolest žlučníku projevuje. :nevim: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
27.1.15 09:36

Ani ja ne. Problemy se zlucnikem mam ze druheho tehtenstvi. Proto bych pichlave bolesti vpravo fakt ndbrala na lehkou vahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
27.1.15 13:13

@dani24687 @hellivete Jaj, holky, může být. Před pár lety jsem měla bolesti v oblasti žlučníku a prý tam mám písek…tak se zeptám doktora, co s tím, že se to zhoršuje. Děkuju, já to moc neřešila, jsem vystrašená z každého píchnutí v těhotenství, tak jsem se rozhodla ty bolesti tolik neřešit, abych se nezbláznila…ale tohle radši podcenit nechci. Děkuju :kytka:
akorát jsem na ten žlučník nesměla žádné léky, byla jsem na všechny alergická, tak nevim, jak by se to řešilo. Dietu mám už teď a hodně striktní, tak ta taky moc nepomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
27.1.15 13:48

@majki.r resit zavcasu. Vim, o cem mluvim. Ted lezim v nemocnici po operaci zlucniku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
27.1.15 14:30

@dani24687 chuděrko, tak to ti přeju brzké uzdravení :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
27.1.15 20:57
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
27.1.15 23:08

Vystřelování bolesti, které je závislé na poloze a pohybech těla, bude nejspíš neurologický problém - skřípnutí nervu buď přímo u kořene nebo někde cestou. Pokud to nepřejde po porodu, doporučuju k lékaři, na neurologii, nejspíš dojde na rentgen na vyloučení vyhřeznutí ploténky, pokud to bude nesnesitelné tak i nějaká MR nebo CT. Pokud se nic nenajde, je tam nějakej nepatrnej posun svalů nebo žeber, cvičením a masážema by se to mělo dát do pořádku, ale někdy to trvá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí