Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Delší dobu jsme nejeli a včera jsem s hrůzou zjistila, že má dcera pásy už v podpaží
a hlavu úplně na okraji. Je jí 6 měsíců, takže musíme volit 0-18kg. Zajímalo by mě, jak dlouho v ní dítě vydrží (do jakého věku) a co se týká bezpečnosti, tak nějakou dobrou, ale za rozumnou cenu, max do 5 tis., nejlépe tak 3tis.
. Jakou doporučíte?
A kolik malá váží? Protože si myslím, že je lepší autosedačka od 9 kilo..
@111verunka111 píše:
A kolik malá váží? Protože si myslím, že je lepší autosedačka od 9 kilo..
To si myslíš špatně, protože sedačky od 9 kilo jsou pouze po směru jízdy a do těch musí dítko splňovat tyto 3 podmínky: 9kg, jistě sedět (samo se správně posadit), 9 měsíců. Takže zakladatelky dítko do ní nesmí.
@Veruš1 Obávám se, že dobrou 0-18 v téhle cenové relaci budeš shánět blbě, šla bych do téhle http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?… případně zkusit kouknout, zda někde nemají ve slevě model 2012.
Ano j. a.n. i.1 má pravdu. V posměrné být nesmí a musí sedět
@j.a.n.i1 aha, no ja jen co si pisu s maminama, tak radci dopouzivaji tu autosedacku do 9 kilo, a pak kupuji od 9ti, ja auto nemam, takze nemohu soudit a ani jsem to neresila. Vim, ze na ty autosedacky od 0 kil psali nejake spatne recenze ![]()
Holka splňuje pouze těch 9kg
, splňovat vše ostatní, tak neřeším 0-18kg. Ale díky za příspěvek.
@j.a.n.i1 Já už na ní koukala, ale nenašla jsem jí v testech
Jinak díky za info, ať kouknu na 2012 ![]()
Ahoj doporucuju sedacku Romer first class, ma dobry hodnoceni a nestoji 10000,– ja ji pred mesicem koupila na www.krtecek.cz tim. cz si nejsem jista, jeste kouknu. A se sedackou jsem moc spokojena.
@111verunka111 No, jenže z hlediska bezpečnosti je vajíčko (0-13kg) úplně k ničemu, když má pás pod ramenem, to už jí můžu koupit rovnou noname sedačku a pak koupit od 9kg, což teda nechci, bezpečnost je pro mně docela důležitá, bohužel nemám peníze na vyhazování, tak max hranice je fakt těch 5tis.
@tereza12345 píše:
Tak je to krtecek.com a stala me 4500,–
To je super cena, co koukám, tak mají stejnou cenu i na model 2013
Ja u Steeveho cetla, ze lepsi je protismerna sedacka, ktera ma v testech 3 nez sedacka pro kterou dite nesplnuje pozadavky. Zkus kouknout do te jeho poradny. Ja to nasla tam.
Jj ta cena je stejna. Protoze ta sedacka je porad stejna, jen mneni barvy.:-)