Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, mate nekdo tuto autosedacku? da se z ni sundat cely potah a vyprat? jak? diky za prispevky
Máte zkušenost s Maxi-Cosi Tobi?
Přidejte zkušenost s Maxi-Cosi TobiMam, potah se da sundat, musis vytahnout ty popruhy a pak to jde ok, nejhorsi je vytahnout popruhy ale je to o cviku, prala jsem nekolikrat
Tak to by mě taky zajímalo, mám tu samou a potřebuje vyprat jako sůl
@janik73 a prala si normálně v pračce, nesrazí se a co barva, nevybledne?
@Gábííí, peru na 30st, zdimam 1200 otacek, nesrazi se, barva zustava, akorat je opruz vytahnout popruhy… nez jsem na to prisla, tak jsem hodne nadavala
Sedacku si otoc a dole jsou ty pasy tak jako zahaknute, musis je nakrizit aby jsi je protahla a pak to uz sundas, ale skutecne je to pro lidi, kteri maji mensi ruce
Mám tu stejnou. Popruhy jsem nikdy nevytahovala, není proč. Normálně odlepíš tu zádovou část, jsou tam dvě patentky a suchý zip, a pak to vytáháš z těch škvír po obvodu a normálně stáhneš. Jo a dole je ještě přichycená dvěma gumičkama. Podhlavník se sundává taky zvlášť a z pásů se dají sundat ty vypolstrované části nebo jak to nazvat. Vše jsem prala v pračce na 30st a už snad 10×.
Ahoj, měli jsme ji, prala jsem ji několikrát. Popruhy jsem nikdy nevytahovala. Všechno je na suchý zip, druky. Stačí všechno porozepínat akorát tuším ta spodní sponka co se do ní zapínají popruhy se musí protáhnout tou látkou a jde to těžko. Prala jsem v ruce ve vaně, odstředila v pračce.
Moc dik, ja se prave zasekl u tech 2 popruhu. zkusim je tedy nakrizit a vyhaknout, jak pisete. a oni se prodavaji nahradni potahy? nebo to sijete doma?
No tak ja jsem ty suchace odepla, ale ty prazky jsem musela protahnout…
Tak jsem to krizila, az jsem ulomila plastovou cast, ktera drzi pruzinu a zacvakava se do sedacky. Nakonec jsme Ale vysmejdili jak na to.
Dobry den,
psosim, nevite jestli se da nekde koupit na maxi cosi tobi, ten podhlavnik? Mam ho cely takovy flekaty, propoceny a nejde to ani vyprat.
Da se to koupit nekde zvalst? Nebo nechat usit?
Dekuji ![]()