Kde koupit polystyren do Romer King Plus?

2811
1.2.13 19:10

Kde koupit polystyren do Romer King Plus?

Ahoj holky, nekde jsem tu cetla, ze nekomu praskl ten polystyren v autosedacce Romer, nam se to taky stalo a to ji vlastne vubec nevyndavame, zadna spatna manipulace ani bouchnuti, ale praskl a rada bych koupila novy, nevite kde? A jeste pripojim dotaz, budeme kupovat na jare dalsi auto, tak bychom v nem od leta pro dvojcata zacali uz pouzivat vetsi autosedacky, v druhem bychom nechali zatim 9-18 na prejezdy po meste, ale potrebovala bych, aby ty vetsi se dala pokud mozno sklopit na delsi cesty, aby v nich deti mohly spat.. jde to u nektere? Libi se mi Cybex a pripadne zase Romer..Diky Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Britax Römer King plus?

Přidejte zkušenost s Britax Römer King...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Any11
1.2.13 19:36
  • Citovat
  • Upravit
740
1.2.13 19:38

Kupovala jsem je od steeva na mimibazaru, prodavaji celou sadu nahradnich polystyrenu. a jinak když kluci vyrostli s kinga plus, tak jsem kupovala opet romera kid plus a jsem velice spokojena, ale cybex se mi taky libil - pak ovsem rozhodla dobra zkusenosts romerem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
10.10.14 13:46

Holky, kde koupit nový náhradní polystyren do autosedačky Romer Eclipse? Nikde jsem nic nedohledala a dneska se nám rozlomil polystyren u hlavové opěrky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
10.10.14 14:24

@nataluska u nás, stačí mi napsat na mail: autosedacky@seznam.cz

Příspěvek upraven 10.10.14 v 14:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
10.10.14 14:31

Ja jsem psala e-mail primo na ceske stranky romer. Neni problem s zadnym nahradnim dilem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
10.10.14 20:06

Děkuji, jen se zeptaám, manžel ten kus přilepil izolepou a tvrdí mi, že to stačí. Je to tak, nebo se při sebemenším prasknutí polystyrenu musí koupit nový?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
10.10.14 22:54

Ja jsem radeji kupovala novy pro muj lepsi pocit, ale informace jsem k tomu zadne nehledala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
13.10.14 08:09

@nataluska pokud je jen naprasklý a drží po hromadě neměl by být problém, pokud se rozpadá rozhodně je nutný nový polystyren. Pro lepší pocit bezpečí je ale lepší koupit nový

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
13.10.14 09:44

@steeve rozpadl se okolo hlavičky asi na 3 malé kousky, tak jsem to slepila. A včera z manžela vypadlo, že když dával dcerku do sedačky, tak se opřel o sedačku a prasklo mu to. Kolik tedy stojí nový polystyren do eclipse?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
13.10.14 12:55

@nataluska 450,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie