Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky,
malá nám před nějakou dobou vyrostla z vajíčka /0-9 kg/ a potřebujeme novou autosedačku 9-18 kg, která sedí do Škody Octavia Tour /ta starší verze, ne Octavia II/, upevněná do pásů, ne Isofix. Sedačku momentálně nemůžeme vyzkoušet , protože OCtavii budeme mít až za dva měsíce a v současnosti jezdíme starým autem Opel Vectra. V něm novou autosedačku můžeme vyzkoušet.
Nemáte někdo zkušenost, která sedačka pasuje do této Octavie? Nemůžeme být dva měsíce bez autosedačky, než bude nové auto.
Snad mi někdo poradí. Moc díky.
Mám sice Vojtu o pár měsíců staršího ,má 11kg ,ale taky jsem potřebovala vajíčko vyměnit.Nakonec jsem se rozhodla pro sedačku Britax Evolva 123 Ultra (5000,–) , je pro děti 9-36kg.Střídáme ji ve Fabii ,kde moc místa není-rozhodně méně než v Octavii a v Laguně. Máme ji 14 dní a jsem moc spokojená.
ahoj K.
Ahoj, taky máme Oktávku (starší verzi). Koupili jsme Chicco Key. Nemůžu na ni říct ani jedno špatné slovo. Slouží perfektně. Přendávali jsme ji i do Fábie a VW Lupo a bez sebemenších problémů.
Radka
Čaues, jako originální příslušenství se dá koupit přímo autosedačka u Škoda Auto dealera. Mi ji koupili asi za 7 tisíc, když jsem ji rozbalila, zjistila jsem, že to je Römer Isofix Duo Plus. Jelikož Römer dodává sedačky pro děti do VW i Škodovky, musí tam pěkně padnout. Já ji mám teď ve Volvu a ničí mi vuadu kůži. Tak doporučuji, pokud budeš mít v autě kůži, omrknout sedačky i zezadu. Jinak Römer sedačky jsou super a maj je za dobré peníze na www.matysek.cz, papa Pihule