Jakou autosedačku 9-18 do Octavia Combi?

268
7.5.07 21:26

Jakou autosedačku 9-18 do Octavia Combi?

Ahoj holky,
malá nám před nějakou dobou vyrostla z vajíčka /0-9 kg/ a potřebujeme novou autosedačku 9-18 kg, která sedí do Škody Octavia Tour /ta starší verze, ne Octavia II/, upevněná do pásů, ne Isofix. Sedačku momentálně nemůžeme vyzkoušet , protože OCtavii budeme mít až za dva měsíce a v současnosti jezdíme starým autem Opel Vectra. V něm novou autosedačku můžeme vyzkoušet.
Nemáte někdo zkušenost, která sedačka pasuje do této Octavie? Nemůžeme být dva měsíce bez autosedačky, než bude nové auto.
Snad mi někdo poradí. Moc díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
54
7.5.07 21:45

Mám sice Vojtu o pár měsíců staršího ,má 11kg ,ale taky jsem potřebovala vajíčko vyměnit.Nakonec jsem se rozhodla pro sedačku Britax Evolva 123 Ultra (5000,–) , je pro děti 9-36kg.Střídáme ji ve Fabii ,kde moc místa není-rozhodně méně než v Octavii a v Laguně. Máme ji 14 dní a jsem moc spokojená.

ahoj K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
8.5.07 09:54

Ahoj, taky máme Oktávku (starší verzi). Koupili jsme Chicco Key. Nemůžu na ni říct ani jedno špatné slovo. Slouží perfektně. Přendávali jsme ji i do Fábie a VW Lupo a bez sebemenších problémů.
 Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
18.5.07 15:41

Čaues, jako originální příslušenství se dá koupit přímo autosedačka u Škoda Auto dealera. Mi ji koupili asi za 7 tisíc, když jsem ji rozbalila, zjistila jsem, že to je Römer Isofix Duo Plus. Jelikož Römer dodává sedačky pro děti do VW i Škodovky, musí tam pěkně padnout. Já ji mám teď ve Volvu a ničí mi vuadu kůži. Tak doporučuji, pokud budeš mít v autě kůži, omrknout sedačky i zezadu. Jinak Römer sedačky jsou super a maj je za dobré peníze na www.matysek.cz, papa Pihule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí