Jakou autosedačku k prarodičům do auta?

1085
16.2.16 17:14

Jakou autosedacku k prarodicum do auta?

Ahoj,
Prosim o pomoc :). Premyslime ze poridime k prarodicum do auta autosedacku na prilezitostne vylety, preci jen neni uplne prakticky prehazovat nasi z auta. Ale zas u nich ji uplne casto nevyuziji, jen cas od casu, takze se mi za ni sedm osm tisic davat nechce. Jenze zase kupovat uplne levne se mi nechce, bojim se ze jsou k nicemu. Z druhe ruky se zase bojim, aby nebyla po bouracce, nevim jestli to jde na prvni pohled poznat. Takze co poridit? Idealni by byla 9-36kg, aby v tom mohli vozit i starsi vnouce… diky za pripadne rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9066
16.2.16 17:20

Pokud nevadi pultikovka, tak za rozumne penize je Cybex Isis, pro mensi dite s pultikem, pro vetsi bez pultiku ;)
 http://www.detskezbozi.com/…is-2015.html?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
16.2.16 17:33
@Aliik píše:
Pokud nevadi pultikovka, tak za rozumne penize je Cybex Isis, pro mensi dite s pultikem, pro vetsi bez pultiku ;)
http://www.detskezbozi.com/…is-2015.html?…

Ta vypada dobre, diky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
16.2.16 17:43
@Taciras píše:
To, že ji využijí občas neznamená, že nemohou nabourat. Naopak, riziko nehody s věkem souvisí (nechci psát přímo roste, protože by to nebyla pravda s ohledem na čerstvé řidiče). Každopádně koupit levnou sedačku k prarodičům z důvodu, abych nemusela sedačku přehazovat, považuji za zbytečné riziko. Pokud na to máte, kupte dobrou, pokud ne, přijde mi lepší občas autosedačku přendat.
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
16.2.16 17:57
@Taciras píše:
To, že ji využijí občas neznamená, že nemohou nabourat. Naopak, riziko nehody s věkem souvisí (nechci psát přímo roste, protože by to nebyla pravda s ohledem na čerstvé řidiče). Každopádně koupit levnou sedačku k prarodičům z důvodu, abych nemusela sedačku přehazovat, považuji za zbytečné riziko. Pokud na to máte, kupte dobrou, pokud ne, přijde mi lepší občas autosedačku přendat.

Tak prave proto hledam nejaky kompromis, ne? Jde i o to, ze ne vzdycky je nase k dispozici (mame ji v aute porad a nekdy jede muz do prace autem, takze kdyz se spontanne rozhodnou jet treba na chatu, tak maji smulu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31427
16.2.16 18:50

@anivbl pro tenhle účel jsme kupovali Cybex Pallas. Děti jezdí příležitostně a jsou různého věku a přitom je to sedačka renomovaného výrobce, dobrá v testech a za rozumnou cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
16.2.16 18:57

Já mám pro kamarádky malou Cybex isis, kamarádka nemá řidičák ani auto, malá jezdí víceméně jen se mnou a ne denně, ale poměrně často, tak jsem hledala kompromis a kupovala jsem právě tu Cybex Isis a ze mě spokojenost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
missah
16.2.16 19:03

Taky máme u baičky isis. Sřídá na ruzně velké děti jen sundáním pultíku. Žádné základny, přídavné vložky atd. Jsme spokojení.

• Citovat
  • Upravit
1085
16.2.16 19:07

Holky diky, myslim ze isis bude to co chceme. Deda neni moc technicky typ, cim snazsi manipulace, tim lip :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.2.16 18:23

Dobrý den, máte prosím ještě někdo zkušenost s Cybex Pallas? Nebo byste doporučili něco jiného v podobné cenové relaci? Také tuto autosedačku plánujeme použít příležitostně u rodičů v autě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí