Romer ver Cybex s isofixem

12.2.16 20:10

Romer ver Cybex s isofixem

Dobrý den, prosím, mohli byste nám poradit jakou z daných autosedaček byste volili z hlediska bezpečnosti a pohodlí dítěte Römer Versafix x Römer Trifix x Cybex Pallas 2-FIX 2016. Ještě nám jde o to, že máme dvě auta a sedačku budeme přehazovat, ne nijak často, ale cca 1× do týdne ano. Tak bychom byli rádi, aby přendávání nebylo příliš složité. Děkujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13955
12.2.16 20:24

My mame romer trifix a myslim, te je to super sedacka. To prendavani no… Kdyz to ma clovek vruce tak je to sup sup, muj chlap v pohode. Kdyz to delam jednou za uherak ja tak se vztekam a nadavam :mrgreen: Ale jinak jsme v obchode rekli, at nam doporuci kterou koliv bez ohledu na cenu a dali tuhle i kdyz meli i drazsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7072
12.2.16 20:36

@KáŽoffka Cybex neznam. Versafix nema tak dobrou ochranu hlavy jako Trifix, pokud si to dobre pamatuju. Ale na Trifix musi byt treti isofixove oko v kufru auta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21625
12.2.16 20:43

Já myslím, že neprohloupíš ani s jednou. jen velmi doporučuji vyzkoušet je naživo. Také jmse vybírali mezi Römer a Cybex a nakonec kvůli pohodlí dítěte vyhrál Cybex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mila.dka1
12.2.16 20:50

Já mám ten cybex -2015 a je super, jen musí člověk počítat s tím pultíkem - malá to snáší dobře, ale zvlášť když byla malá mi jí bylo líto, že přes něj není skoro vidět, nebo když je horko. Ale ona si nestěžuje a já bych s ohledem na bezpečnost brala asi znovu s pultíkem. Přendaváme mezi 3-4 auty, mezi dvěma standardně, jen se z isofixu vycvaknou, na dvou místech, jde to snadno, spíš je problém, že v některých autech je pás nadoraz-ověřte si to před koupí.

• Citovat
  • Upravit
1908
12.2.16 21:28

Cybex, máme pro oba syny Pallas 2 fix. Pro mě je s pultíkem bezpečnější. Jen doporučuji vyzkoušet v autech, zda nemáte na pultík krátké pásy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.16 09:57

Moc děkuji všem za odpověď :-) Dnes jedem do obchodu, tak vyzkoušíme co půjde a nepůjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20848
13.2.16 12:23

Milé maminky,

připomínám, že v naší bazarové sekci Autosedačky můžete vybírat z více než 1000 aktivních inzerátů.

Přeji úspěšný výběr a nákup :kytka:

admin Josefina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
15.2.16 07:54

@KáŽoffka no nejvíce záleží na autu, u Trifixu kromě isofixu potřebujete i oko pro pás Top Theter, takže to musíte mít u obou aut, jinak ji nemůžete použít.
Jinak nejrychlejší a nejsnadnější na montáže je ta Versafix, tu jen nacvaknete na isofix, u Trifixu musíte navíc do kufru s tím pásem TT, a u Pallase musíte navíc manipulovat s pultíkem a poutat ho ještě pásem z auta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí