Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Holky, pořád si nejsem jistá. Jakou barvu má ta střecha? Je to světle růžová nebo bílá? Přijde mi, že to na těch fotkách zkresluje a všude to vypadá trochu jinak.
Mě se na mobilu ukazuje jako růžová. A nemůžeš do obchodu napsat nebo zavolat?
Mne se to ukazuje zase jako bílá…napis do obchodu, to bude jistější. Ale teda 12 kg sporťák, fakt to chceš?
@Midaku píše:
Mne se to ukazuje zase jako bílá…napis do obchodu, to bude jistější. Ale teda 12 kg sporťák, fakt to chceš?
kde to čteš? maximální zatížení 25 kg, nosnost 22 kg
No taky mi připadá lehce do růžova. To máš pro chlapečka? Líbil by se mi ten tmavě modrý s bílým potiskem nebo mint ![]()
@stinga píše:
kde to čteš? maximální zatížení 25 kg, nosnost 22 kg
12 kg je hmotnost kočárku, je to v té podrobné specifikaci. Mně teda na tom nepřijde nic divného, můj kočár má 14 kg ![]()
@Michelle_M píše:
12 kg je hmotnost kočárku, je to v té podrobné specifikaci. Mně teda na tom nepřijde nic divného, můj kočár má 14 kg
jo, mně na tom také nepřijde nic divného, já jsem myslela, že 12 kg má být nosnost ![]()
@LolaAA píše:
Holky, pořád si nejsem jistá. Jakou barvu má ta střecha? Je to světle růžová nebo bílá? Přijde mi, že to na těch fotkách zkresluje a všude to vypadá trochu jinak.https://www.detskyruzek.cz/…d-100-toucan?…
Na fotkách vypadá lehce růžově, ale na videu na YT je bílý. Zavolala bych si. ![]()
Je to pro holčičku, ale ne pro mě. Vybíráme s kamarádkou. Jí se líbí, že to má ten vzor a není to jen takový unylý obyč jednobarevný. Já jí ale varuju, jestli to nebude pořád špinavý jak to je světlý. Ta váha mi nepřijde nijak zvláštní. Koukala jsem, že to je celekm normální a jsou i těžší kočáry. Asi řeknu ať ještě zkusí kontaktovat ten obchod.
Já navrhovala tenhle https://www.detske-kocarky.cz/…rincess.html?…
Ale ona zase, že neví jestli není moc tmavý a jestli to není nepraktický v létě. No je to boj něco vybrat ![]()
@stinga a hmotnost konstrukce s koly 11,něco a hmotnost celého kočáru skoro 12 kg. Hned pod tím, co jsi vypsala. Na mě je to prostě moc, ale někomu to třeba nevadí.
Ono taky záleží, pro jak staré dítě a na co to člověk chce. Na túry po přírodě to bude ok, ale jako městský kočárek pro dítě co už umí chodit, je to podle mě zbytečný. Tolik vážil sporťák z dvojkombinace a jak ráda jsem přešla na válce se 6 kily.. teď, co dcera chodí ještě víc, používám jne obyc golfky. Sporťák jen když má spát. Ale toto má každý jinak.
Příspěvek upraven 07.07.21 v 09:57