Jakou barvu kočárku pro holčičku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
677
1.3.12 10:50

Mam pocit, že zakladatelka si kočárek už vybrala - typ. Dokonce ho chce dnes objednat! Tak nevím proč nabízíte jiné. :think: To by založila diskusi, jaký hezký kočárek v růžové doporučujete,ne?? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
1.3.12 10:51

Nebo toto, ale to už se mi zdá taky moc :mrgreen:

http://detsky-bazar.hyperinzerce.cz/…-novy-jicin/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
1.3.12 10:51
TeaTereza píše:
Mam pocit, že zakladatelka si kočárek už vybrala - typ. Dokonce ho chce dnes objednat! Tak nevím proč nabízíte jiné. :think: To by založila diskusi, jaký hezký kočárek v růžové doporučujete,ne?? :roll:

Diskutuj a neřeš blbosti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
1.3.12 10:59
RyBANA píše:
TeaTereza píše:
Mam pocit, že zakladatelka si kočárek už vybrala - typ. Dokonce ho chce dnes objednat! Tak nevím proč nabízíte jiné. :think: To by založila diskusi, jaký hezký kočárek v růžové doporučujete,ne?? :roll:
Diskutuj a neřeš blbosti :mrgreen:

No za to ty diskutuješ až moc, a řešíš na co se tě nikdo neptal! Jak jsem psala, zakladatelka kočárek už vybrala. Takže tvá iniciativa je sice super, ale myslím, že uplně mimo. Peace :kytka:

Příspěvek upraven 01.03.12 v 11:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
1.3.12 11:00

Pokud bych si musela vybrat, tak ten s sedou. Ale ta bordo se mi treba libi vic. Ale mela jsem Firkon na prvni dite a uz bych do nej nesla :oops: :oops: . Ale pravda, ted uz jsou nove typy, tak to snad vychytali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
1.3.12 11:00

Ten druhý jsem potkala včera ve městě a promiň, ale hrůza, je to moc sladký. Holčička v tom taky komplet růžová…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
1.3.12 11:01

Teo klíd, není třeba závidět mi čas :mrgreen: Navíc posléze ty diskuze čtou i jiné a odkaz na jiný růžový kočár třeba rády uvítají 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
1.3.12 11:01

Jsem pro šedou kombinaci :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1083
1.3.12 11:03
fusa píše:
Ten bordo se mi moc nelibi, to uz ten prvni sedo-ruzovy. Ale asi bych si koupila uplne jiny kocarek :oops:
:pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
1.3.12 11:08

No asi taky ten první…

Ale musím říct, že já jsem to vždycky brala tak, že kočárek je „módní doplněk“ matky a ne dítěte. Až díky emiminu jsem zjistila, že to musí být genderově korektní a neexistuje, aby byla holčička třeba v modrém kočárku :lol: (mně se z těch Firkonů líbí ty tyrkysové :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396
1.3.12 11:09

Holky všem děkuji za nápady :srdce: . kluky už máme dva :lol: :lol: a je fakt že ten šedý bude i praktičtější a do sportáku můžu lépe kombinovat vložky :mrgreen: . mě ten celorůžový taky přijde až moc ale zajímaly mě názory ostatních ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
1.3.12 11:10
Angua píše:
No asi taky ten první…Ale musím říct, že já jsem to vždycky brala tak, že kočárek je „módní doplněk“ matky a ne dítěte. Až díky emiminu jsem zjistila, že to musí být genderově korektní a neexistuje, aby byla holčička třeba v modrém kočárku :lol: (mně se z těch Firkonů líbí ty tyrkysové :D )

:think: Hm, tak to jsme to s Kubíkem a červeným kočárkem těžce projeli :,( :roll: :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
1.3.12 11:11

Taky jsem nerůžová, takže když už taková barva nutně musí být, tak 1 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
1.3.12 11:11
Dajdula píše:
Angua píše:
No asi taky ten první…Ale musím říct, že já jsem to vždycky brala tak, že kočárek je „módní doplněk“ matky a ne dítěte. Až díky emiminu jsem zjistila, že to musí být genderově korektní a neexistuje, aby byla holčička třeba v modrém kočárku :lol: (mně se z těch Firkonů líbí ty tyrkysové :D )
:think: Hm, tak to jsme to s Kubíkem a červeným kočárkem těžce projeli :,( :roll: :mrgreen: :lol:

Sakra, já měla na kluka červený hluboký a teď na holku mám hnědý. Aspoň sporťák že mám pro oba stejný, černý :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
1.3.12 11:12

Samík měl šedooranžový a Hanička má zelený (ten je teda sourozenecký), takže taky trapas :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí