Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Mam pocit, že zakladatelka si kočárek už vybrala - typ. Dokonce ho chce dnes objednat! Tak nevím proč nabízíte jiné.
To by založila diskusi, jaký hezký kočárek v růžové doporučujete,ne?? ![]()
TeaTereza píše:
Mam pocit, že zakladatelka si kočárek už vybrala - typ. Dokonce ho chce dnes objednat! Tak nevím proč nabízíte jiné.To by založila diskusi, jaký hezký kočárek v růžové doporučujete,ne??
Diskutuj a neřeš blbosti ![]()
RyBANA píše:TeaTereza píše:Diskutuj a neřeš blbosti
Mam pocit, že zakladatelka si kočárek už vybrala - typ. Dokonce ho chce dnes objednat! Tak nevím proč nabízíte jiné.To by založila diskusi, jaký hezký kočárek v růžové doporučujete,ne??
No za to ty diskutuješ až moc, a řešíš na co se tě nikdo neptal! Jak jsem psala, zakladatelka kočárek už vybrala. Takže tvá iniciativa je sice super, ale myslím, že uplně mimo. Peace ![]()
Příspěvek upraven 01.03.12 v 11:00
Pokud bych si musela vybrat, tak ten s sedou. Ale ta bordo se mi treba libi vic. Ale mela jsem Firkon na prvni dite a uz bych do nej nesla
. Ale pravda, ted uz jsou nove typy, tak to snad vychytali.
Ten druhý jsem potkala včera ve městě a promiň, ale hrůza, je to moc sladký. Holčička v tom taky komplet růžová…
Teo klíd, není třeba závidět mi čas
Navíc posléze ty diskuze čtou i jiné a odkaz na jiný růžový kočár třeba rády uvítají ![]()
fusa píše:
Ten bordo se mi moc nelibi, to uz ten prvni sedo-ruzovy. Ale asi bych si koupila uplne jiny kocarek
No asi taky ten první…
Ale musím říct, že já jsem to vždycky brala tak, že kočárek je „módní doplněk“ matky a ne dítěte. Až díky emiminu jsem zjistila, že to musí být genderově korektní a neexistuje, aby byla holčička třeba v modrém kočárku
(mně se z těch Firkonů líbí ty tyrkysové
)
Holky všem děkuji za nápady
. kluky už máme dva
a je fakt že ten šedý bude i praktičtější a do sportáku můžu lépe kombinovat vložky
. mě ten celorůžový taky přijde až moc ale zajímaly mě názory ostatních ![]()
Angua píše:
No asi taky ten první…Ale musím říct, že já jsem to vždycky brala tak, že kočárek je „módní doplněk“ matky a ne dítěte. Až díky emiminu jsem zjistila, že to musí být genderově korektní a neexistuje, aby byla holčička třeba v modrém kočárku(mně se z těch Firkonů líbí ty tyrkysové
)
Hm, tak to jsme to s Kubíkem a červeným kočárkem těžce projeli
![]()
Taky jsem nerůžová, takže když už taková barva nutně musí být, tak 1 ![]()
Dajdula píše:Angua píše:
No asi taky ten první…Ale musím říct, že já jsem to vždycky brala tak, že kočárek je „módní doplněk“ matky a ne dítěte. Až díky emiminu jsem zjistila, že to musí být genderově korektní a neexistuje, aby byla holčička třeba v modrém kočárku(mně se z těch Firkonů líbí ty tyrkysové
)
Hm, tak to jsme to s Kubíkem a červeným kočárkem těžce projeli
![]()
![]()
![]()
Sakra, já měla na kluka červený hluboký a teď na holku mám hnědý. Aspoň sporťák že mám pro oba stejný, černý
![]()
Samík měl šedooranžový a Hanička má zelený (ten je teda sourozenecký), takže taky trapas ![]()