Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Angua píše:
No asi taky ten první…Ale musím říct, že já jsem to vždycky brala tak, že kočárek je „módní doplněk“ matky a ne dítěte. Až díky emiminu jsem zjistila, že to musí být genderově korektní a neexistuje, aby byla holčička třeba v modrém kočárku(mně se z těch Firkonů líbí ty tyrkysové
)
Angua píše:
Samík měl šedooranžový a Hanička má zelený (ten je teda sourozenecký), takže taky trapas
Vás potkat, tak si teda něco pomyslím ![]()
Ne, mě tohle opravdu nikdy nenapadlo, pokud teda kluk nemá vysloveně růžový kočárek. Jinak všechny další barvy mi přijdou neutrální. Ferrari je taky červený a klidně v nich jezdí kluci ![]()
RyBANA píše:
Fuj takto odbočit od tématu, že se nestydíte
Jsi říkala, že máme diskutovat, ne? ![]()
Angua píše:RyBANA píše:Jsi říkala, že máme diskutovat, ne?
Fuj takto odbočit od tématu, že se nestydíte
Jsem věděla, že se toho chytneš
Já jen abys posléze nepohoršila, ráda rozdávám dobré rady
![]()
Co kdyby si zakladatelka vůli nám nakonec vybrala úplně jiný kočár - do žaláře s náma pak!
Angua píše:
Poraď mi též něco
Však jsem ti už poradila
Neodbíhej od tématu nebo dostaneš hašte ![]()
RyBANA píše:
Co kdyby si zakladatelka vůli nám nakonec vybrala úplně jiný kočár - do žaláře s náma pak!
Klečet půjdeš!
Není to první kočárková diskuze, kde se snažíš někomu vnutit jinou barvu ![]()
RyBANA píše:Angua píše:Však jsem ti už poradila
Poraď mi též něcoNeodbíhej od tématu nebo dostaneš hašte
Já to dělám dost často
To pak na mě hromadně vtrhne celé emimino, až se provalí, kde bydlím
![]()
K-a-č-i-k píše:RyBANA píše:Klečet půjdeš!
Co kdyby si zakladatelka vůli nám nakonec vybrala úplně jiný kočár - do žaláře s náma pak!Není to první kočárková diskuze, kde se snažíš někomu vnutit jinou barvu
když mě to nedá
![]()
Diskuzi jsem nečetla. Barvy se mi nelíbí ani na jednom
. Pokud bych byla teda hoooodně barbínovský typ, vzala bych ten růžový na podtrhnutí osobnosti. Když už tak už
(hodně barbinovsky typ ale nejsem, takže bych si nevybrala..
)
Osobně celkově moc nemusím růžovou, ale máme hodně poděděného, takže naše holčička občas vypadá jak maršmelounek
, ale mám jeden kočárek béžový a druhý hnědý, a takto se mi to líbí (ale růžová holčička v celorůžovém kočárku je na mě moc) Celkově růžová v kombinaci s béžovou, šedou nebo i černou se mi líbí. Ale zakladatelka se určitě po dvou klucích těší na holčičku, že úplně chápu tu růžovou, jak jsem psala v kombinaci můžu, takže spíš ten první,ale už máš asi objednáno že?
RyBANA píše:K-a-č-i-k píše:RyBANA píše:Klečet půjdeš!
Co kdyby si zakladatelka vůli nám nakonec vybrala úplně jiný kočár - do žaláře s náma pak!Není to první kočárková diskuze, kde se snažíš někomu vnutit jinou barvu
když mě to nedá
![]()
![]()
Bacha na to, já jsem byla taky celkem proti růžové, ale jak člověk zjistí, že čeká holku, tak je to jak nějaký virus nebo co ![]()
Zakladatelku chápu, že po dvou klucích se těší na tu růžovou, takže já u Firkonu hlasuju za tu celorůžovou.
Já jsem nikdy barvy nijak zvlášť nedělila na klučičí a holčičí. Syn jezdil v lososovo-šedém kočárku, pro dceru jsem chtěla modrý, ale chlapi doma mě přehlasovali na červený. Ale když jsem hledala golfáče pro malou, tak jsem se taky zamilovalo do růžové. Jen mám raději tmavší odstíny té barvy, takže máme fuchsiové Jané Energy.
A pokud by ještě tak úplně nebyl vybraný ten typ kočárku, tak se přimlouvám za ten Tako Laret, co se vložila Rybana. Nádhera.