Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ja mam dve holky, ale ten virus jsem teda nechytla
Kocarky mame modre a vubec se snazim vetsi kusy (bundy, kalhoty, povleceni, autosedacky atak) neporizovat v ruzove. Babicky a teticky nas stejne bohate zasobuji
Ale v mensi mire a v kombinaci mi nektera ruzova nevadi. Uz mas objednano zakladatelko? ![]()
Tak já jsem ten virus chytla s oblečením
, máme fialovou a růžovou, kombinuju s hnědou a nemusím pak přemýšlet, jestli se to k sobě hodí. ![]()
Ale maršmelounka zas nemáme, to ne. (úžasnej výraz, maršmelounek, to budu používat
)
Tak vezmeme ten šedorůžový, je fakt že ten celorůžový by byl za chvíli samej flek a pak ty svačinky apod
. Já si vždycky říkala že at růžová je děs no ale když čekámu tu slečnu
, tenhle i vybral manžel a to nesnáší růžovou tak snad bude ok a je fakt že pak můžu i do sportáku lépe naladit vložku. kdyby byla tmavší růžová nebo do fialova
. Já snad využiju i nějaké oblečení po Tomíkovi jenže on má vše do modra a zelena ale na doma by to šlo ale golfky máme clekem nové a modré a do těch půjde nakombinovat i holka ale další hlubokej modrej už nechci. to jsem měla na prvního modrej a modrý golfky a na menšího šedej a modrý golfky
. naštěstí jsme byli i na 4D takže záměna pohlaví nehrozí ![]()
Angua píše:RyBANA píše:Bacha na to, já jsem byla taky celkem proti růžové, ale jak člověk zjistí, že čeká holku, tak je to jak nějaký virus nebo coK-a-č-i-k píše:RyBANA píše:Klečet půjdeš!
Co kdyby si zakladatelka vůli nám nakonec vybrala úplně jiný kočár - do žaláře s náma pak!Není to první kočárková diskuze, kde se snažíš někomu vnutit jinou barvu
když mě to nedá
![]()
![]()
Jo to já růžovou můžu, ale ne až v takové míře ![]()
Miluji růžovou a tento kočárek šedorůžový už mám měsíc vybraný, ta růžová mi tu přijde taková decentní a v kombianci s šedou je to pěkné… takže pravděpodobně budu pořizovat stejný ![]()
Já budu mít červeno - černej ale ten růžovej neni špatnej. Jak jsem byla vždycky protri tak mě to chytlo jak blázen od tý doby co vim že je to holka
chápu tě