Jakou brigadu ke studiu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
17.11.23 08:58

Jakou brigadu ke studiu

Cau, take jste se dostaly nekdy do situace, kdy jste mely praci a jeste skolu a musely jste si najit privydelek?
(zadna erotika :*, na to mam svou dustojnost)…
Jak jste to zvladly? Kdyz treba mate ranni smenu po-pa k tomu jednou tydne vecer skola…studium prerusit nechci, jen je toho uceni fakt hodne…
Kdyz jsem se divala na inzeraty tak chteji vecer neco ale po-pa…
Pak jedine vikend? Nebo vikend a jednu smenu odpoledne krome toho dne kdy mam skolu?

V soucasne praci privydelek nenabizi.
Take kdyz jsem nekam zavolala, chteji nekoho spis na stalo…

Ja to chci max na dva mesice…privydelat si a pak mit jen soucasne zamestnani a v lete zkusit neco na vecer klidne uklid kancelari po-pa az nebude skola..

Tak jestli mate nejaky tip?
Hlavne aby jim nevadilo, ze to je docasne…vubec netusim a aby se tam nemuselo moc mluvit s lidmi ja se bojim lidi :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
17.11.23 09:00

Takze callcentra, kasu ne kdyz nemuzu moc mluvit :,( do baru take ne, jsem vyleceny alkoholik diky

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.11.23 09:01

U kasy bych se bala ze zakaznik na me zvysi hlas a ja bych se rozbrecela a utekla…

• Citovat
  • Upravit
6171
17.11.23 09:24

To jsi začala tak, že jsi vše vyloučila. Prostě buď dělat chceš nebo ne. Také záleží odkud jsi. V Praze je toho dost, ale jen chtít. Neteř měla školu, pracovala a ještě chodila do zoo na stánek o víkendy, syn má brigádu v prodejně. Většinou ty brigády jsou mezi lidmi. Pak jsou úklidy, žehlení, ale to je spís pravidelně. Sousedka uklízí ve škole po věčerech a pak ty call centra a to taky nechceš. Moje ségra, když potřebovala peníze, tak nějaká škola šla stranou a šla do alberta za kasu na nějaké tři měsíce. Začínat tím to a to nechci je těžké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.23 09:31

Chodím na večerní/noční inventury, srazy bývají kolem 6.-8. hodiny, autem se dopravíme do obchodu a zhruba do dvou ráno počítáme, pak nás firemní auto zase vyklopí zpátky někdy kolem třetí či čtvrté, záleží kam jedeme.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.11.23 09:44

A ty inventury se mi líbí u z toho důvodu, že je tam komunikace velmi málo, jen vedoucí nám řekne pokyny, případně pokud něco nevím, tak se zeptám, jinak je tam slyšet především pípání čtečky :mrgreen:
Přitom většinu brigád mám právě s lidmi, také ještě dodělávám VŠ, dříve jsem pracovala právě i za tou kasou, nyní kromě těch inventur pár hodin týdně učím…Ale je to náročné, studium, zaměstnání a ještě k tomu nějaký další pracovní úvazek…krátkodobě se to asi dá zvládnout :nevim: ale na Tvém místě bych to zvážila…
Píšeš, že jsi vyléčená alkoholička a navíc se bojíš lidí, jsi v současné době v terapii? Nerýpu, já sama se léčím na psychiatrii a chodím na terapie. Lidí jsem se bála (stále trochu bojím) také, ale i na tom se dá pracovat, mně ta práce za kasou dost pomohla právě…taky jsem se šíleně bála, že to nezvládnu, ty začátky byly šílené, ale rodina byla pak překvapená, že to zvládám…sice se říká, že práci za kasou zvládne i cvičená opice, ale říkejte to někomu, kdo jeví příznaky soc. fobie. Ale neznám Tvou diagnózu, možná pro Tebe bude opravdu lepší nepracovat s lidmi.

• Citovat
  • Upravit
35547
17.11.23 09:56

Rad jsi dostala už plno v minulé diskuzi. Rozvěs si v okolí inzeráty že nabízíš úklid. Teď před Vánoci je spousta možností si přivydělat, pošta atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
17.11.23 14:13

Ja hlidala deti, jestli ti nevadi mluvit s detmi, je to super brigada :lol: a vystupovala jsem na detskych oslavach a ruznych akcich pro deti, ale tam byvali teda i dospeli, tam musis mluvit i s nimi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat