Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj holky, prosím o radu uvažuji o koupi nové chůvičky, protože ta doma nám začala strašně šumět. Jakou máte zkušenost? Jaká značka je dobrá? Kde je kvalitní přenos zvuku a nejlépe i světelná signalizace.. s dosahem dům plus okolní zahrada, nejlépe obousměrné s možností jak na baterie tak do zásuvky. Zkoušela jsem se prokousat recenzemi ale nějak si neumím sama vybrat. nejraději bych tak do 2tis. Poradíte? Díky moc.
http://www.zbozi.cz/…-scd-510-00/
My máme tuto a nedám na nic dopustit!!! Je úžasná! ![]()
My máme tuto PHILIPS AVENT SCD535/00 Digitální elektronická chůvička Philips a je super, splňuje vše, co jsi chtěla, kupovali jsme ji asi za 2100.Doporučuju
My máme tuto : http://www.zbozi.cz/…s-scd505-00/?…
Naprostá spokojenost.
Ze zkušenosti jsou nejlepší philipsy, mají vlastni pasmo, takže je nerusí prenosy a wifiny.
No my právě teďka máme taky philips ale starší typ… a holky jdou vám ty chůvičky dostatečně slyšet? A opravdu to ani když jsou zapnuté v zásuvce nešumí?
Já slyším i lehké otočení, povzdech nebo chrupkání…a nešumí nic ![]()
Já mám Babymoov High care a zatím není nic, co bych jí vytkla. Jen není obousměrná. ![]()
@kyki píše:
No my právě teďka máme taky philips ale starší typ… a holky jdou vám ty chůvičky dostatečně slyšet? A opravdu to ani když jsou zapnuté v zásuvce nešumí?
Hlasitost je úplně v pohodě a nešumí vůbec nic
Ahoj, taky uvažuji o koupi chůviček a nejvíc mě zaujaly philips 505…
Radča jakou máte s nima zkušenost?? s hlasitostí (když je třeba více lidí, nebo je zaplá TV), ztrátu signálu signalizují? předem děkuji za odpověď ![]()
@Petulikk
Ztrátu signálu signalizují tím, že kontrolka bliká červeně a pípá to. S hlasitostí já nemám problém. Sice to mám na tu nejvyšší, ale v pohodě, při TV úplně v pohodě vše slyším, když je více lidí a hluk, tak chůvičku mám na viditelném místě a sleduju ji, při zaznamenání hluku od dítka začne blikat modře. Takže naprostá spokojenost, neměnila bych.
Raduš děkuji za odpověď, jsem rozhodnutá pro 505
projela jsem snad všechny možné recenze ![]()
Máme Angelcare AC401 monitor dýchacích pohybů a chůvička 2v1 a AC420(bez monitoru dechu) u babičky. Obě fungují výborně. Jsem s tím strašně spokojená. Máme velký dům, syn spává v ložnici v jiném patře a mohu s chůvou chodit i na zahradu a neztrácí signál, neruší se s ostatními přístroji v domácnosti a kdyžtak se dá jednoduše přeladit na jinou frekvenci. Mám vyzkoušeno, že i v hotelu přes 4 patra bezproblémů funguje. Může se používat i bez monitoru dechu. Sice dražší, ale pro nás to byla skvělá volba. ![]()