Jaký je váš názor na vibrační lehátko?

16.11.12 13:47

Jaký je váš názor na vibrační lehátko?

Prosím o názory. díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1396
16.11.12 13:50

Kamarádka ho měla na syna a říkala že už nikdy víc, nejdřív super, malej v něm krásně usnul ale pak už neuměl usnout bez něj(bez vrnění)takže docela opruz přeučit usínání bez vrnění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.11.12 13:54

@sarlota535 právě- toho se bojím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
16.11.12 13:55

Mám, ale moc ty vibrace nepoužívám, jen když malá trpěla kolikama, ono to pomáhá na bříško a vykáknutí, často se jí to potom povedlo. Spát a vrnět jsem ji v tom nenechávala, spí v postýlce odmalička. Takže za mě, super. Teď tam nějaký čas tráví taky, ale už to moc nepouštím, jen se z toho kouká na pohádky. Pouštěla jsme to tak 3× denně na 5-10 minut.

Příspěvek upraven 16.11.12 v 13:56

• Citovat
  • Upravit
34

Ahoj, já si myslím, že bychom bez něj minimálně ty první tři měsíce asi nepřežili.. :) Když bylo nejhůř (a mimoše třeba trápil břichabol), tak ho to vibrování celkem dokázalo zklidnit..ale je fakt, že jsme ho pouštěli jen ve chvílích nouze. Měli jsme takové houpací lehátko s vibrací co se dalo i zafixovat napevno, takže když byl nesvůj tak jsme nejdřív houpali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

@sad 1 akže když koupím to nevibrační vyjde to na stejno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
16.11.12 13:57
@nejvíczoufalá píše:
@sad 1 akže když koupím to nevibrační vyjde to na stejno..

no já nevím, jestli to budeš používat…já jsem to používala, když jsem potřebovala, aby se vykákla, a taky na uklidnění, záleží fakt na tobě.

• Citovat
  • Upravit
7576
16.11.12 13:58

Ahoj, dobrý sluha, špatný pán :kytka: na pár minut denně pro prvních pár měsíců, když miminko třeba bolí bříško, ničemu lehátko nevadí. Ovšem pokud je v něm miminko často a později, začíná se „posazovat“ a chybně posiluje břišní svaly, nic ho nemotivuje k vývoji svalstva a následnému přetáčení na bříško a zpět.

Co jsem viděla u holek, co ho měly, dávaly do lehátek miminka hodně, protože „ono je v něm taaaak spokojené“…ono to svádí, jak dítě všude vidí a hračky má na dosah a ještě to třeba vibruje, proč by bylo nespokojené, že jo. Jenže to prostě brzdí přirozený vývoj.

Osobně jsem neměla lehátka na žádné dítě. Zastávám názor, že dítě do 3měs patří do kočárku/postýlky (je tam víc chráněné) a od 3měsíců šup s nim na deku na zem a ať se vyvíjí svým vlastním tempem :kytka: Když potřebuju dítě vzít s sebou na wc, stačí mi autosedačka, stejně jako na první příkrmy (dítě si ještě samo nesedlo, tak nemohlo jít do jídelní židličky).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
16.11.12 13:59

Lehátko bylo fajn, do doby kdy jsem za účelem zklidnění mimina pustila vibraci :mrgreen: Malou to vyloženě nervovalo, takže jsme lehátko používali bez vibrování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
16.11.12 14:06

Nic se nesmí přehánět :-) Pokud mimčo do vibračního lehátka člověk nedá na x hodin denně, ale na pár minut aby si pohrálo s hrazdičkou a zase se nějak zabavilo jinak než ležením na zemi, tak si na to nemůže zvyknout a nemá problémy usnout jinak…
Za mě má smysl jedině lehátko/křesílko do 18 kil. To do devíti kil bych asi nevyužila. Začala jsem ho používat, až jsme začínali s příkrmy. Malý ho využívá dodnes, občas se v něm povaluje u televize :-) Takže v permanenci bylo minimálně rok a půl a to myslím za ty peníze stojí. Ale lehátko do devíti kil bych měla asi fakt jen na chvilku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
16.11.12 14:10
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25189
16.11.12 14:20

Máme ho, ale vibraci jsme nezapínali. Spíš ze zvědavosti jsem tam dala baterku, ale nepoužívala jsem to. Ale to od FP se mi prostě líbilo a bez vibrace je nedělají.
Dokonce jsem se tu krabičku snažila odmontovat, ale nejde to. Je to na nýtech.

Příspěvek upraven 16.11.12 v 14:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
16.11.12 14:21

My ho používali, měli jsme s vibracemi a nemůžu si ho vynachválit :-) malá mi v něm usínala přes den, vibrace jsem dávala jen občas a na chvíli, neměla problém s usínáním v postýlce :-) za mě určitě ano :-) a jak jsme začínali s příkrmama, tak jsme to taky využili :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
16.11.12 14:21

My jsme využívali na uhoupání, ale vibrace jsme nepouštěli vůbec. Jako miminko jsme ji v tom moc nenechávali, ale jako větší si vyhrála s tou hrazdičkou. Takže pro nás to byl fakt pomocník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
16.11.12 14:26

Tak já si ho nemohu vynachválit, na prvního syna jsem ho neměla, na druhého jsem ho dostala jako dárek od kolegů z práce. Je to super, vibrace moc nepoužívám, malýho mám v obýváku u sebe, nemusí být v ložnici v postýlce nebo na posteli - zatím. Někdy mi v tom usne, jindy jen tak leží a hraje si, nebo si k němu sednu a houpám ho v tom, mám polohovací, je až do 18kg a dá se z něho poté udělat i křesílko, fakt jsem ráda, že ho mám…a navíc ho v tom i krmím a nemá to chybu ( jsou mu 4 měsíce ), prvního syna jsem krmila v sedě na sobě a to byl horor, takže za mě velké pozitivum
mám tohle:http://www.terulka.cz/…ole-do-18-kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport