Jakou dětskou kuchyňku?

1074
17.2.12 09:16

jakou dětskou kuchyňku?

ahojky, chtěla bych se poradit s maminkama, které už kuchyňky kupovaly. Chceme naší holčičce, které budou dva nějakou koupit, ale je jich tolik a hlavně strašně drahé. Se kterou jste vy spokojené? Díky za tipy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
195
17.2.12 09:48

Ahojky, zrovna na Vánoce jsme tohle řešili a to celkem dlouho :think: Nakonec jsme koupili (teda Ježíšek :mrgreen: ) plastovku od Miele, jako čekala jsem od toho teda víc :cert: Není to tak strašné, ale myslím, že ty plastové jsou jedna jak druhá, co jsme teda alespoň takhle viděli v obchodech nebo u známých, které již je mají, prostě kus plastu za hromadu peněz :nevim: Kdybychom nezařizovali malinké pokojíček a měli tudíž na tu kuchyňku víc peněž, tak bych asi volila dřevěnou, jsou ale hrozně drahé :oops: A navíc naší malé budou brzy 3 roky a dost věcí je ještě schopná zničit, takže pro dvouletou si myslím, že ta plastovka stačí a ta naše Miele je celkem pěkná, ale jak říkám vyloženě kvalitu v těch plastovkách asi nenajdeš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
17.2.12 10:04

Pro dvouletou bych šla do jakékoliv plastové, ale moc dlouho to nevydrží. Nám Ježíšek přinesl dřevěnou ikeáckou, pro dceru 2,5 let tak akorát, mikrovlnku by dřív neotevřela. I jiné dřevěné jsou moc krásné, ale hrozně drahé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
728
17.2.12 10:06

Máme dřevěnou z Ikei. Je krásná a dcera si s ní stále hraje, pořád něco vaříme. Dobrá investice. Kdybych někde měla šetřit, tak asi tam, že má milion jinejch hraček, kterých si ani nevšimne, ale kuchyňka ta jasně vede :) Jsou jí dva roky a určitě ji nijak neničí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
17.2.12 11:15

souhlasím, ikeácká je skvělá a za dobrou cenu, když to srovnám s ostatníma dřevěnýma, chceme jí malé koupit příští rok, až bude trošku starší :mrgreen: A plastovku necháme na zahradu na vodu… každé dítě je holt jiné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
17.2.12 11:16

My mame drevenou Woody (IKEAcka mi prisla draha) a taky spokojenost velika. Je to tahle, je k ni i dost doplnku a krajeci mrkev a chleba ;) Za tu cenu je opravdu moc pekna, plastovku jsem nechtela ;)
 http://www.maxikovy-hracky.cz/…chynka-cindy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
19.2.12 13:26

Já jsem před vánocemi také koukala a sháněla kuchyňku pro naší dvou letou holčičku. Nakonec jsem koupila velkou kuchyňku Miele gurmán, jsem s ní spokojená, Michalka si s ní vyhraje a i ostatní děti co příjdou si s ní rádi hrajou. Další která se mi líbila byla kuchyňka od Tefalu, která je také moc pěkná, ale vzhledem k tomu, že už jí měla doma má sestra, tak jsme chtěla jinou. Je pravda, že u kuchyňky Tefal je větší příslušenství než u Miele. Můžu doporuč obě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3525
21.2.12 15:57

http://www.mall.cz/…ke-kuchynky/
I TADY JSOU DŘEVĚNÉ NA ZA ROZMNOU CENU…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
9.10.12 23:17

Dobrý večer, jsem tady nová mám 16 měsíční cácorku a k vánocům by jsme chtěli koupit velkou kuchyňku bosch nemáte s ní některá zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
11.10.12 12:54

Já jsem minulý vánoce koupila kuchyňku Smoby. Měly jí v Tesku, ale já jsem jí koupila ve Sparkysu.Cena je kolem 1.000,– a je super.Nic nedělá, myslim zvuky, ale moje dvouletá dcera jí zbožňuje :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
19.10.12 22:03

My jsme koupili kuchyňku Tefal se zvuky, cena něco kolem 1300 Kč a malá byla hodně spokojená. Určitě bych vybírala nějakou se zvuky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
20.10.12 08:58

Taky chceme koupit malé kuchyňku a klukovi dílnu. Myslela jsem si tuhle http://www.maxikovy-hracky.cz/…smoby-024666

Ikeácká je super, Ikeu miluju a nakupuju jen tam, ale prostě jen pro jedno dítě za 3000 je dost :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
29.10.12 07:41

Našla jsem nějaké levné kuchyňky i se zvukem a světlem, koukněte: http://kojenecke-obleceni.eu/zbozi/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
29.10.12 09:51

Ta už mi přijde moc laciná :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
13.11.13 22:24

Oživuji diskuzi, nadpis diskuze patrně jasný :D
prosím ajké kuchynky máte doma vy a jste vy i děti spokojené?
Chtěla bych nějakou aby měla i otvíraí všechny dvířka a se zvuky ještě by to byla paráda vůbec..máte někdo nápad? díky
Na na nětu jich mají spoustu, ale osobní zkušenost je vždycky nejlepší :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815