Jakou hračku k Vánocům pro 9 měsíční?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
172
7.10.16 10:04

Jakou hračku k Vánocům pro 9m?

Ahoj, mám chlapečka a na Vánoce bude mít skoro 10m a tak přemýšlím co mu koupit za hračky k Vánocům aby si s tím vyhrál :) Nějaké tipy? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7552
7.10.16 10:13

@Teremii zvukové hračky, bazének a v něm balonky, skluzavka, houpačka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
7.10.16 10:34

Malé je deset měsíců teď a houpačka je aktuálně dost v kurzu :) Jinak za sebe doporučuji třeba i Playmobil, krásně se na něm cvičí jemná motorika, nic nejde ukousnout a i takhle malé dítě si s ním dost vyhraje. U nás dost letí i kostky na skládání komínu, knížky s tvrdými stránkami, tamburínka… K narozeninám máme koupenou sadu hudebních nástrojů, myslím, že jde využít i v těch deseti měsících…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
7.10.16 10:41
@Janatans píše:
Malé je deset měsíců teď a houpačka je aktuálně dost v kurzu :) Jinak za sebe doporučuji třeba i Playmobil, krásně se na něm cvičí jemná motorika, nic nejde ukousnout a i takhle malé dítě si s ním dost vyhraje. U nás dost letí i kostky na skládání komínu, knížky s tvrdými stránkami, tamburínka… K narozeninám máme koupenou sadu hudebních nástrojů, myslím, že jde využít i v těch deseti měsících…

jakou sadu hudebních nástrojů konkrétně? Sháním něco pro syna a myslím, že by se mu to líbilo

Jinak u nás největší úspěch plyšový pes, kterého malej furt kousal a ožužlával. Jinak kroužky na tyči třeba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30903
7.10.16 10:43

Odrazedlo pro nejmensi, helmu na nej, tatrovku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
7.10.16 11:16

Zatloukací věž, navlékací kroužky na tyč, nějaké auto, vkládačku, houpacího koně, sáně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
7.10.16 11:41

U nás v tomhle věku jely hodně zvukové knížky-mívají je i v Lidlu za bezva cenu, když je na ně akce, pak nějaké to stavění plastových kelímků a hlavně toto Tahle hračka u nás bavila neskutečně dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
7.10.16 15:24

Sestře jsem kupovala pro prcka zvukovou podložku.. se zvířátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
8.10.16 11:23

@dalmati Nakonec jsem vybrala tuhle, líbil se mi poměr mezi cenou a množstvím, navíc se mi líbil i ten přírodní design :) http://www.mrakyhracek.cz/…-dilu-p37864 Ještě jsem dokoupili bubínek ubínek s rukojetí a dvěma dřevěnými korálky na tkaničkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
8.10.16 17:41
@LLenule111 píše:
U nás v tomhle věku jely hodně zvukové knížky-mívají je i v Lidlu za bezva cenu, když je na ně akce, pak nějaké to stavění plastových kelímků a hlavně toto Tahle hračka u nás bavila neskutečně dlouho.

To u nás jelo taky a i po roce to bývá v kurzu :-)

Loni jsme řešili to samé a asi největší radost měl z balónků. Potom dostal sáňky (docela jsme je užili a hlavně vydrží fakt dlouho), tatru, box na hračky na kolečkách (ten byl super, lezl do něj, tlačil ho…), kelímky, měkké kostky na stavění komínu, kroužky, volant (hraje, vibruje, bliká), něco jako tablet (jsou tam zvířátka, hudební nástroje, vláček - vydrží dlouho), knížky (úplně nejlepší dřevěná s krtečkem)…

A v podstatě dva měsíce na to jsme řešili narozeniny, kdy vyhrál stan s tunelem a hned v závěsu hračky na písek a vodolepky do vany. V druhém roce si postupně začal hrát i s vkládačkama (tvary, ale i zvířátka), autíčky, občas vytáhne pastelky, kostky, lego a hooodně knížky.

Snad jsem ti trochu pomohla. Jo a pokud budete kupovat něco zvukového, vyzkoušej si v krámě, jak to hraje, ať Ti to za týden neleze na nervy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
8.10.16 17:49

A ještě lepší je, aby hračka pokud něco mluví, aby mluvila česky a ne anglicky, jak je to běžné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
10.10.16 08:54

Od jakého věku...

Od jakého věku vlastně děti vnímají Vánoce a mají „rozum“ z toho, že je sváteční doba? Ten náš bude mít přes 2 roky a nezdá se, že bychom to museli nějak přehánět s dárky :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7552
10.10.16 09:16

@Theya my už ve 2 letrech jsme se těšili na ježíška. Moc dárku není důležitých, ale spíš nás bavili světýlka, výzdoba…snažila jsem se ho už zapojit do dění a moc se mu to líbilo. pekl semnou - vykrajoval…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
10.10.16 13:50

Malému nebyl loni ani rok a všude jsem slýchala, ať ty Vánoce moc neřeším, že z toho to dítě nemá rozum atd. Není pravda! To dítě vycítí, že se něco děje. Neví, co je to sváteční doba a hlavně sváteční chování, ale že je něco výjimečného, to pozná. A že svítí stromeček, pod ním jsou balíčky a v nich často hračky - to přece pozná každé dítě. I moji rodiče byli překvapení, jakou z toho všeho má syn radost. A myslím, že i ty tradice je dobré dodržovat od začátku a děti se do toho postupně dostanou. Samozřejmě nebudou jen tak vědět, co znamená zvonění zvonečku, které slyšely před rokem a už si to nepamatují, ale postupně na vše přijdou. Za mě tedy už od prvních Vánoc dodržovat tradice, jen budeme muset být postupně důslednější a dávat si víc pozor (teď ještě můžeme vybírat dárky pod stromeček s malým, příští rok už asi těžko :-D)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
11.10.16 09:58

No jasně, že ze stromečku byl malý vyvalený, pořád cinkal se zvonečkem a chtěl pořád stromek rozsvěcet. A pak jednoho dne stromek nebyl :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí