Jakou koupit pračku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
682
5.9.11 10:40

Já bych doporučila Candy Grand´O… má spoustu programů včetně programu pro praní ¨miminkovského oblečení i rychlé programy pro málo prádla. Mají záruku 10 let pokud si to u výrobce vyřídíte a nejsou ani tak drahé. V rodině máme dlouholeté zkušenosti a pouze ty dobré :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
7.9.11 01:23

Moc vam vse dekuju :kytka: :huban: Jeste jsme se teda nerozhodli, ale urcite bude zasadni, co jste mi napsaly. Schvalne jsem neuvadela cenu, jelikoz zijeme v Anglii. O momentalnich cenach v Cechach nemam paru, ale znacky jsou tu v podstate stejny :wink:
Jeste potom napisu, co jsme nakonec koupili ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ketkam
16.7.12 21:26

obnovení diskuze

Ahoj! Chtěla bych obnovit tuto diskuzi. Budeme se stěhovat a chceme koupit novou pračku s předním plněním.
Děkuji za všechny rady!

• Citovat
  • Upravit
21848
16.7.12 21:40

Ahoj, my máme Miele a nemůžu vynachválit.. A maj i super voňavý prášky :) Byli jsme rozhodlí jít do Boženy, ale byla nám docela vymluvená (opravářem a koneckonců i prodavačem).. A nelitujem… Kdyžtak typ W1734 :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
16.7.12 21:53

Poslední testy praček vyhrála LG F1480QDS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
colafit
16.7.12 22:03

Já to tu píšu furt jako agent miele - vš ostatní je kompromis…

• Citovat
  • Upravit
21848
16.7.12 23:44

@colafit jak dlouho máš a spoko? Co za typ? Já chtěla původně w1712 skrz cenu, ale hodně mi vadilo, že nemá odložený start, což w1734 jo, aspoň :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
16.7.12 23:48

Panasonic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
colafit
17.7.12 10:24

@Seizdra já mám tuto Miele W 1949 WPS EcoComfort. Byla sice dražší, ale jsem naprosto spokojená. Mám i sušičku a jsem nadšená. Kdykoliv jsem se nechala ukecat na jiný spotřebič, tak jsem byla zklamaná. Myčku mám brand a už se těším až zmizí z mojí kuchyně. Bohužel to ještě chvilku asi potrvá.

• Citovat
  • Upravit
21848
17.7.12 10:42

@colafit, vidíš to, já tajně pokukovala po stejným (asi) typu, akorát teda označení HomeCare.Ale nakonec krom toho programu na peřinym á ta moja snad většinu z Care.. A když ne, tak už to je stejně jedno :D Můj by mi ju nedovolil, už tak jsme přešvihli rozpočet o půlku (šli jsme si pro Bóžu) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
17.7.12 10:44

Jo a sušku mi zakázal, sice by byla kam dát, ale budujem, tož další prachy upustit nechtěl. Navíc mám krásnou velkou sušárnu, sice se to musí pověsit, ale tak víš co… A miluju sušení venku v létě, toho bych se nechtěla vzdát a to by byl hned důvod k tomu, aby měl můj nějaký hemzíky, že na co máme sušku, když je prádlo venku :cert: Samozřejmě do zimy bych taky uvítala :potlesk: Třeba časem :nevim: :nevim: :hug: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
17.7.12 11:19

K sušičce…kdo neměl a nemá - nepochopí a kdo měl, nechce jinak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
colafit
17.7.12 13:02

Já si taky myslela, že budu sušit venku v létě a pěkný h… Jednak je to úžasný, vyndat, naházet a vyndat suché, ale to prádlo je tak krásně měkkééééé :hug:. Byli jsme teď na chatě a já nechala vyprané povlečení uschnou normálka venku a manžel se večer ptal, co jsem s tím udělala, že je to tak škrábavé :mrgreen:. A to vůbec nepoužívám aviváže.

• Citovat
  • Upravit
21848
17.7.12 16:36
@colafit píše:
Já si taky myslela, že budu sušit venku v létě a pěkný h… Jednak je to úžasný, vyndat, naházet a vyndat suché, ale to prádlo je tak krásně měkkééééé :hug:. Byli jsme teď na chatě a já nechala vyprané povlečení uschnou normálka venku a manžel se večer ptal, co jsem s tím udělala, že je to tak škrábavé :mrgreen:. A to vůbec nepoužívám aviváže.

No můj je proti no, tak třeba časem, až bude rozpočet víc v můj prospěch :) věřím, že to je luxus, já ho ale teda zatím v tomhle nemám :D člověk si na lepší zvykne vždycky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
colafit
17.7.12 18:35

@Seizdra ber to tak, že horší by to bylo opačně. Zvyknout si na sušičku a pak jí nemít. To je asi jako představit si život bez myčky. Taky jsem kdysi myla nádobí v ruce a teď se mi nechce ani opláchnout sklenička od vína. :oops:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max