Jakou koupit pračku?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Já bych doporučila Candy Grand´O… má spoustu programů včetně programu pro praní ¨miminkovského oblečení i rychlé programy pro málo prádla. Mají záruku 10 let pokud si to u výrobce vyřídíte a nejsou ani tak drahé. V rodině máme dlouholeté zkušenosti a pouze ty dobré ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moc vam vse dekuju
Jeste jsme se teda nerozhodli, ale urcite bude zasadni, co jste mi napsaly. Schvalne jsem neuvadela cenu, jelikoz zijeme v Anglii. O momentalnich cenach v Cechach nemam paru, ale znacky jsou tu v podstate stejny ![]()
Jeste potom napisu, co jsme nakonec koupili ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
obnovení diskuze
Ahoj! Chtěla bych obnovit tuto diskuzi. Budeme se stěhovat a chceme koupit novou pračku s předním plněním.
Děkuji za všechny rady!
- Citovat
- Upravit
Ahoj, my máme Miele a nemůžu vynachválit.. A maj i super voňavý prášky
Byli jsme rozhodlí jít do Boženy, ale byla nám docela vymluvená (opravářem a koneckonců i prodavačem).. A nelitujem… Kdyžtak typ W1734 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já to tu píšu furt jako agent miele - vš ostatní je kompromis…
- Citovat
- Upravit
@colafit jak dlouho máš a spoko? Co za typ? Já chtěla původně w1712 skrz cenu, ale hodně mi vadilo, že nemá odložený start, což w1734 jo, aspoň ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Seizdra já mám tuto Miele W 1949 WPS EcoComfort. Byla sice dražší, ale jsem naprosto spokojená. Mám i sušičku a jsem nadšená. Kdykoliv jsem se nechala ukecat na jiný spotřebič, tak jsem byla zklamaná. Myčku mám brand a už se těším až zmizí z mojí kuchyně. Bohužel to ještě chvilku asi potrvá.
- Citovat
- Upravit
@colafit, vidíš to, já tajně pokukovala po stejným (asi) typu, akorát teda označení HomeCare.Ale nakonec krom toho programu na peřinym á ta moja snad většinu z Care.. A když ne, tak už to je stejně jedno
Můj by mi ju nedovolil, už tak jsme přešvihli rozpočet o půlku (šli jsme si pro Bóžu) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a sušku mi zakázal, sice by byla kam dát, ale budujem, tož další prachy upustit nechtěl. Navíc mám krásnou velkou sušárnu, sice se to musí pověsit, ale tak víš co… A miluju sušení venku v létě, toho bych se nechtěla vzdát a to by byl hned důvod k tomu, aby měl můj nějaký hemzíky, že na co máme sušku, když je prádlo venku
Samozřejmě do zimy bych taky uvítala
Třeba časem
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
K sušičce…kdo neměl a nemá - nepochopí a kdo měl, nechce jinak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si taky myslela, že budu sušit venku v létě a pěkný h… Jednak je to úžasný, vyndat, naházet a vyndat suché, ale to prádlo je tak krásně měkkééééé
. Byli jsme teď na chatě a já nechala vyprané povlečení uschnou normálka venku a manžel se večer ptal, co jsem s tím udělala, že je to tak škrábavé
. A to vůbec nepoužívám aviváže.
- Citovat
- Upravit
@colafit píše:
Já si taky myslela, že budu sušit venku v létě a pěkný h… Jednak je to úžasný, vyndat, naházet a vyndat suché, ale to prádlo je tak krásně měkkééééé. Byli jsme teď na chatě a já nechala vyprané povlečení uschnou normálka venku a manžel se večer ptal, co jsem s tím udělala, že je to tak škrábavé
. A to vůbec nepoužívám aviváže.
No můj je proti no, tak třeba časem, až bude rozpočet víc v můj prospěch
věřím, že to je luxus, já ho ale teda zatím v tomhle nemám
člověk si na lepší zvykne vždycky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Seizdra ber to tak, že horší by to bylo opačně. Zvyknout si na sušičku a pak jí nemít. To je asi jako představit si život bez myčky. Taky jsem kdysi myla nádobí v ruce a teď se mi nechce ani opláchnout sklenička od vína. ![]()
- Citovat
- Upravit