Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
@Flora1 já mám (sice pro ročního) lahev s brčkem z Dm,přímo jejich značka. Silikonový vršek s brčkem se dá koupit nový, láhev opravdu neteče,má 300ml.
Já koupím pet flašku a po vypitý umyju a znova použiju. Máme i tzv. zdravé láhve, nějakou takovou sem koupila i teď dceři do školy, ale poslední dobou používá tu pet flašku. Vypije, umyju, naplním. Je malá, skladná, nikde nic neteče a je levná.
@Flora1 mam s brckem od Tescom, netece, je nerozbita. Mame od roka maleho, ted mu budou dva a lahev drzi.
Tzv zdrava lahev. Je to z potravinarskeho plastu, nesmrdi a nedrzi se v ni pachy. Dobre se myje a muze i do mycky. Maji spoustu motivu, od koniku po sanitku ![]()
My používáme už od 1,5 roku zdravé láhve. Když spadne tak teda teče, ale dcera má 2,5 a zvláda ji zavřít anebo postavit. Nemáme problém. Máme dvě na střídačku.
Taky jsem teď kupovala klukům zdravé lahve. Jsou super. Dají se dokupovat špunty. Vyvařit… Štvala mi spotřeba kubíků
Máme Nalgene OTF, má pěkný design, různé motivy, neteče, nesmrdi, dobre se udržuje.
@Jogrr píše:
@Flora1 mam s brckem od Tescom, netece, je nerozbita. Mame od roka maleho, ted mu budou dva a lahev drzi.
Já ji mám taky. Můžu se zeptat,nevíte jestli se může vyvařit?
Zdravá láhev, nesmrdí , dobře se myje , udržuje, má hezké motivy. Koupíš online nebo i Intersportu
Camelbak, za me naprosto super, je široká, takže se výborně myje a ten silikonový náhubek se dá koupit nový, dcera denně nosí do školy a je pořád jak nová, dá se dát do myčky
@iva077 ja vyvarim, ale vyndavam to silikonove tesneni (to nesmi ani do mycky) s brcko cistim cistitkem na brcko z tescomy, nebo jednou za cas vyhodim, daji se uz koupit brcka nahradni.
@Flora1 Pro tříletého mám 0,5 l láhev z Decathlonu https://www.decathlon.cz/…8365476.html
Dobře se čistí, snadno se otevírá a zavírá, neteče a používá jí lehce přes rok a není moc poškrábaná od myčky.
@Jogrr píše:
@iva077 ja vyvarim, ale vyndavam to silikonove tesneni (to nesmi ani do mycky) s brcko cistim cistitkem na brcko z tescomy, nebo jednou za cas vyhodim, daji se uz koupit brcka nahradni.
Dekuji moc
@Flora1 koupila jsem ekologickou lahev z tritanu a super ![]()
https://www.labeloo.cz/…ttles-of-joy
Jsou ruzne typy
@tartaletka píše:
Camelbak, za me naprosto super, je široká, takže se výborně myje a ten silikonový náhubek se dá koupit nový, dcera denně nosí do školy a je pořád jak nová, dá se dát do myčky
Ahoj, můžu poprosit o zkušenosti s touto lahví i po delší době? Dá se opravdu celá rozebrat a vyčistit? To pítko je otevřené nebo netekoucí? Děkuji