Jakou vybrat láhev pro dítě 4 roky

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14376
20.1.19 22:10

@Flora1 já mám (sice pro ročního) lahev s brčkem z Dm,přímo jejich značka. Silikonový vršek s brčkem se dá koupit nový, láhev opravdu neteče,má 300ml.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
221
20.1.19 22:15

Já koupím pet flašku a po vypitý umyju a znova použiju. Máme i tzv. zdravé láhve, nějakou takovou sem koupila i teď dceři do školy, ale poslední dobou používá tu pet flašku. Vypije, umyju, naplním. Je malá, skladná, nikde nic neteče a je levná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
20.1.19 22:15

@Flora1 mam s brckem od Tescom, netece, je nerozbita. Mame od roka maleho, ted mu budou dva a lahev drzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolink
20.1.19 22:16

Tzv zdrava lahev. Je to z potravinarskeho plastu, nesmrdi a nedrzi se v ni pachy. Dobre se myje a muze i do mycky. Maji spoustu motivu, od koniku po sanitku ;)

• Citovat
  • Upravit
7673
20.1.19 22:28

My používáme už od 1,5 roku zdravé láhve. Když spadne tak teda teče, ale dcera má 2,5 a zvláda ji zavřít anebo postavit. Nemáme problém. Máme dvě na střídačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
20.1.19 22:37

Taky jsem teď kupovala klukům zdravé lahve. Jsou super. Dají se dokupovat špunty. Vyvařit… Štvala mi spotřeba kubíků

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
20.1.19 22:39

Máme Nalgene OTF, má pěkný design, různé motivy, neteče, nesmrdi, dobre se udržuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
20.1.19 22:39
@Jogrr píše:
@Flora1 mam s brckem od Tescom, netece, je nerozbita. Mame od roka maleho, ted mu budou dva a lahev drzi.

Já ji mám taky. Můžu se zeptat,nevíte jestli se může vyvařit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
20.1.19 22:41

Zdravá láhev, nesmrdí , dobře se myje , udržuje, má hezké motivy. Koupíš online nebo i Intersportu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tartaletka
20.1.19 22:49

Camelbak, za me naprosto super, je široká, takže se výborně myje a ten silikonový náhubek se dá koupit nový, dcera denně nosí do školy a je pořád jak nová, dá se dát do myčky

• Citovat
  • Upravit
6879
20.1.19 23:13

@iva077 ja vyvarim, ale vyndavam to silikonove tesneni (to nesmi ani do mycky) s brcko cistim cistitkem na brcko z tescomy, nebo jednou za cas vyhodim, daji se uz koupit brcka nahradni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
20.1.19 23:18

@Flora1 Pro tříletého mám 0,5 l láhev z Decathlonu https://www.decathlon.cz/…8365476.html

Dobře se čistí, snadno se otevírá a zavírá, neteče a používá jí lehce přes rok a není moc poškrábaná od myčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
21.1.19 12:55
@Jogrr píše:
@iva077 ja vyvarim, ale vyndavam to silikonove tesneni (to nesmi ani do mycky) s brcko cistim cistitkem na brcko z tescomy, nebo jednou za cas vyhodim, daji se uz koupit brcka nahradni.

Dekuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
21.1.19 13:24

@Flora1 koupila jsem ekologickou lahev z tritanu a super :palec:
https://www.labeloo.cz/…ttles-of-joy
Jsou ruzne typy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
2.8.19 11:09
@tartaletka píše:
Camelbak, za me naprosto super, je široká, takže se výborně myje a ten silikonový náhubek se dá koupit nový, dcera denně nosí do školy a je pořád jak nová, dá se dát do myčky

Ahoj, můžu poprosit o zkušenosti s touto lahví i po delší době? Dá se opravdu celá rozebrat a vyčistit? To pítko je otevřené nebo netekoucí? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

První dýně

• (4.2) + 69 recenzí

Kapsička mango/hruška

• (4.8) + 40 recenzí