Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@ivik21 píše:
Otázka zněla na šířku láhve, abych mohla zjistit zda se vleze do kapes…
A odpověď nevidíš?:-)
Tak to je skvely, ze se ten cucak da cely rozbrat a umyt, to jsem u niceho jeste nevidela. Asi ji dceri taky koupim, i kdyz mame tu green bottle. U tehle jsou prece jenom hezci obrazky ![]()
Průměr všech velikostí Zdravé lahve je shodný (75 mm). Výška Zdravé lahve 0,5l je 185 mm, 0,7l je 230 mm, 1,0l je 305 mm.
To jsem nasla primo na jejich strankach…
@74paja píše:
Tak to je skvely, ze se ten cucak da cely rozbrat a umyt, to jsem u niceho jeste nevidela. Asi ji dceri taky koupim, i kdyz mame tu green bottle. U tehle jsou prece jenom hezci obrazky
Doporučuju koupit i náhradní. Tuhle jsem zjistila, že mi čudlík tekl, už byl ten silikon trošku vytahanej, dcerka ho asi i trošku hlodala, dala jsem novej a v pořádku.
@79Simona píše:
Mate tip na dobrou lahev do skoly pro skolacka? Koupila jsem uz par a prijde mi, ze se tam drzi spina, i pri vynyvani nahore u tech gumicek hrozi plisen, z mycky se to zas deformuje…
Láhve už neřeším. Měla jsem pocit, že taky smrdí a buď přestaly dovírat nebo byl jiný problém. Už je nekupuju. Vždycky koupím malou láhev s čistou vodou s tím víčkem (0,75l) a je to. Navíc můj drahoušek (chodí do druhé třídy) by neustále pil, takže nosí do školy hned dvě. Myslím, že je to i praktičtější. Nesmrdí to a nestojí to tolik peněz a je to i lehčí. ![]()
Ahojte, tak jsem si o tom cetla, co jsem nasla a koukala jsem, ze hlavnim problemem, proc tuto lahev mamky nechteji, je to, ze nema krytku na pitko - z pochopitelnych duvodu. Nicmene jsem nahodou nasla na www.vbavlnce.cz (muj oblibeny obchod na plenky i jine) krytku na zdravou lahev!! No za 35,– korun jsem zakoupila a zkusila na lahev, kterou jsem taky poridila synkovi 1 rok a 8 m staremu. Za necely den pochopil a naucil se to pusinou otevirat i prstikama zavirat, s krytkou se taky naucil behem chvilicky, nikde mi to netece a samozrejme: je to jenom jeho autickova lahvicka, z ktere je nadseny a ma ji moc rad! Vice mi pije, vsimla jsem si, ze ho to proste zatim bavi a tak upiji co chvila ![]()
Jsem spokojena a nelituju. U flasky byl navic i spuntik navic v cene, coz se mi jiste bude brzy hodit, jak to postupne znici.
@Hanullka píše:
My máme zdravou lahev a zatím v pohodě.
Malej měl od Isostar teď dostal taky zdravou lahev ![]()
@Gina píše:
Taky bych chěla vědět, já mu zatím kupuju normálně vody v 0,7 l Rajec s tím odklapávacím víčkem a po týdnu flašku vyhodím. Zdravou lahev bych koupila taky, ale vadí mi, že náústek není krytý. Když ty flašky pak válí všude v družině a venku na zemi, tak aby se na to nechytalo kdovíco.
můžeš k tomu dokoupit http://www.zdravalahev.cz
My menime nejake barevne pet flasky, když není barevna malej se klidne zapomene i napit aspon jednou za cele dopoledne, jak to nemana ocich.
.. Tak kupujeme třeba barevne od ondrasovky ale zni zajimave ta zdrava lahev mrknu na to diky.
Já nevím co to jako je ta zdravá lahev. Vždyť všechny ty lahve plastovy musi byt testovany, aby nic nevypouštěly. To, že si daly jako název Zdravá lahev je jen marketingový tah ![]()
Všechny naše děti mají výletní(školní) lahvičky Nuk junior cup, jsou netekoucí a krom nevýhody, že jsou malé, 300ml a 450ml, jsou super. Pítka se dají měnit a nikdy jsem neměla problém, že by zplesnivěly, normálně se dají mít v myčce.
Otázka zněla na šířku láhve, abych mohla zjistit zda se vleze do kapes…