Jakou láhev do školy?

809
18.3.13 08:09

jakou lahev do skoly?

Mate tip na dobrou lahev do skoly pro skolacka? Koupila jsem uz par a prijde mi, ze se tam drzi spina, i pri vynyvani nahore u tech gumicek hrozi plisen, z mycky se to zas deformuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Hanullka
18.3.13 08:10

My máme zdravou lahev a zatím v pohodě.

• Citovat
  • Upravit
ohýnek
18.3.13 08:11

Stejnej problém mám taky, už ty lahve nekupuju, dostává petku od šťávy a tu jednou za čas vyhodím.

• Citovat
  • Upravit
7725
18.3.13 08:12

Zdravá láhev - můžeš dokupovat víčka zvlášť. Podle mě je to dobrá investice. Máme jí už rok, víčka už máme tuším třetí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
18.3.13 08:19

Zdravou lahev máme taky, všecko těsnění, špuntíky se dají dokupovat za pár kaček nové. Všecko jde rozebrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
18.3.13 08:27

Taky bych chěla vědět, já mu zatím kupuju normálně vody v 0,7 l Rajec s tím odklapávacím víčkem a po týdnu flašku vyhodím. Zdravou lahev bych koupila taky, ale vadí mi, že náústek není krytý. Když ty flašky pak válí všude v družině a venku na zemi, tak aby se na to nechytalo kdovíco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
18.3.13 08:47

Sice ještě nemám školní děti ale dávala bych petku já jsem taky nosila petky a příjde mi to docela praktické po čase vyhodím a je děcka už to mají i tet tak každý má láhev od jupíku nebo kubíku a pijou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.3.13 08:54

@79Simona koupili jsme zdravou láhev, sice je dražší, ale na údržbu super… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
18.3.13 09:00

Ja mam green bottle

Jinak na ty „petky“ mam asi takovej nazor, ze nikdo nevi, co se z nich muze uvolnovat. Kdyz se do toho da nejaka stava tedy vlastne kysely. Nekde jsem dokonce cetla, ze to co se do napoje vyluhuje pak muze zpusobovat neplodnost atd… :nevim: Ale odbornou studii ti tady ted vyhledavat nebudu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
18.3.13 09:45

Vleze se ta zdravá láhev do těch bočních kapes na batohu? Dávala jsem Ondrovi menší láhev od Tupperware a on si věčně stěžoval, že mu to nevleze do kapes… A válel ji mezi sešitama.

Dávám mu od sirupů 0,7l tuším Hello se šroubovacím uzávěrem, je pevnější a vydrží mu déle než klasické měkké od minerálek.

• Citovat
  • Upravit
4476
18.3.13 10:56

Taky by mne zajimalo, jak sirka je ta zdrava lahev?
A v tom cucaku se nedrzi „sliziky“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7725
18.3.13 11:32

@ivik21 Asi záleží i na batohu ne? My máme batohy dva, jeden malý pro dceru do školky a tam se mi vejde do boční kapsy. A druhý mám svůj, nějaký Husky a tam se nevejde.

@74paja On ten cucák jde vytáhnout a umýt a zase zastrčit, takže se tam nedrží nic, a to moje dítě (2,5let) je „prase“ a pije klidně s plnou pusou, takže umývám dost často i zbytky jídla z toho a v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7725
18.3.13 11:34

Tak jsem to změřila - ta 0,5l má průměr 7cm. Ještě je větší 0,7l, tu nemám, ale viděla jsem jí a asi bude stejná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
18.3.13 11:34

Batoh - měla jsem na mysli školní batoh pro 1. a 2.tř. ZŠ

Spíš mě zajímá ta šířka láhve, než batoh… Jinak Tvou odpověď nechápu…

• Citovat
  • Upravit
7725
18.3.13 11:45

@ivik21 Tak odpověď na otázku jestli se vleze do batohu, byla že záleží na batohu, nevím co na tom není k pochopení. A dodala jsem že máme doma pidi batoh pro dvouletou holku a tam se mi vejde a do mého batohu se nevejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí