Jakou nejlepší autosedačku

131
23.6.13 10:20

Jakou nejlepší autosedačku

Ahoj maminky prosim o radu dcerce je rok a pul a porad nemuzeme vybrat autosedacku do ted jsme meli http://www.zbozi.cz/…sophie-2012/ ,ale dcerce se v ni nelibilo byla v ni zhrbena a nožicky mela moc nahoře a nechtela v ni sedet nama moc rada auto nekdy i zvraci. A proto se ptam jaka sedacka je nejlepsi kde se sedi pohodlne a kde je dobre pratelny potah a jednoducha manitulace - pásaní??? Moc dekuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
23.6.13 10:27

Nejjednodušší na připoutávání sedačky jsou sedačky s isofixem - cvak cvak a je hotovo.

Máme Cybex Pallas 9-36, je fajn, bezpečná, ale s tím pultíkem mi to přijde tak pro děti od 13kg, menší dítě je tam jak zapadlej vlastenec a moc nevidí kolem sebe, špatně se mu třeba pije za jízdy.

Co vím, tak za nejpohodlnější v kategorii 9-18 se považuje Romer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
23.6.13 10:29

Mame Romer ;) spokojenost největší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1174
23.6.13 10:30

Zrovna nad koupí této autosedačky uvažujeme. Malému je 5 měsíců a už má 8,80 kg. Klasické vajíčko už je mu trochu těsné a už je i staré a tato sedačka je mi sympatická tím, že jde upnout proti směru jízdy. Ještě jsme ji ale nebyli nikde vyzkoušet. Chystáme se ale na to, protože bychom ji chtěli koupit co nejdříve. Původně jsem uvažovala o této: http://autosedacky.heureka.cz/…big-giraffe/ , ale nejde poutat proti směru jízdy, což my potřebujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
23.6.13 10:33

Neměli jste ji špatně napolohovanou? my ji máme od synova půl roka a jsme spokojeni. nejdřív protisměru a teď po směru jízdy. má několik poloh, tak ji zkuste trochu šoupnout, jestli se dcerce nebude sedět lépe…taky je možné vytáhnout tu vložku pro mimina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30332
23.6.13 10:46

Ahoj máme maxi cosi pearl a na poutání do auta je super, je na isofix. Ani přendávání z auta do auta není velký problém. Malému se v ní sedí krásně. Jen pokud nemáte doma už základnu z vajíčka tak je dražší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
23.6.13 11:28

Maly ma 7 mesicu, 8 kilo.. Ve vajicku plakal, min. tyden jsme koupili romer first class 0-18kg maximalni spokojenost. Hlavne jsem rada, ze muze byt porad v protismeru jizdy /do 13ti kil/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
23.6.13 12:41

Ahoj, skuste se podívat na Chicco Key nebo Romer King plus Tady jsou i nějaké fotky z réálu : Chicco KEY Romer King plus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
23.6.13 13:26

Máme Romer, konrétně tuhle: http://www.romershop.cz/…kolekce-2013 a jsme spokojeni. :palec: (I když pravda, přiznám se, že mi nepřipadá moc pohodlná, ale malýmu se v ní sedí dobře :nevim: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
23.6.13 13:36

My jsme měli Romer King plus a naprostá spokojenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
23.6.13 13:45

Moc vam vsem dekuji za rady na vsechny sedacky kouknem. U ty nasi sedacky me spis prislo, ze spatne sedi v aute mame octavii a i kdyz jsme ji dali uplne do sedu bez polohy, tak porad byla zaklonena do zadu, tim padem dcerka predklonena do predu, protoze chtela vic sedet a nozicky mela moc nahore proste byla v te sedacce zapadla. Tak snad vyberem pohodlnejsi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
24.6.13 08:48

@Janinka F a to jste ji měli již připoutanou po směru? a neměli jste ještě vysunutý spodní klín? - ten se dává pouze v protisměru, proto byla sedačka možná moc nakloněná a nešla do sedu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí