Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Jakou nosíte podprsenku? já teď pár let nosila jen obyčejnou bavlněnou kojící, už nekojim tak bych si ráda nějakou pořídila, jenže jsem teď zpohodlněla a nedokážu si představit nosit vystuzenou s kosticemi. Nosíte taky někdo jenom obyčejnou bavlnu? Co je teď in? ![]()
Mít prsa, nosím cokoli. Ale mám jedničky, tak musím mít trochu vyztuženou. Pokud nejdu do práce, nenosím občas žádnou. Nedívej se na to, co je in, ale v čem se cítíš dobře.
S mojí velikostí poprsi si nedokážu představit být bez podpory v podobě kostic a vzdy vyztuzenou, nelíbí se mi kdyz je videt obrys bradavky
Příspěvek upraven 07.03.20 v 14:21
Mám podprsenku vel 75D a zásadně vyztuženou. Ty bavlněné se mi moc nelíbí, ale hlavně mám jednu bradavku vpáčenou a druhou vystrčenou(blbé slovo, ale nenapadá mě lepší) a vypadá to blbě, protože je to pod tričkem prostě vidět.
Zajdi si do obchodu se spodním prádlem. Paní většinou na Tebe kouknu a i přes bundu Ti jsou schopny nabídnout pohodlnou a sedící podprsenku. Kupuji s kosticemi, hezký drží prsa a vypadají pěkně i pod tričkem ![]()
Nosim hladké, s kosticemi kvůli opoře. Nemám ráda krajky, protože mi často dráždí pokožku a nevypadají hezky pod hladkým tričkem nebo halenkou
Já mám B-C (C když jsem v buclatém období), a buď nenosím nic (v zimě, v létě), nebo takovou tu jednoduchou sportovní - třeba když máme nějaké jednání, tak abych nepobuřovala. Ale je to i kvůli tomu, že se mi to blbě shánělo (mám drobný hrudník), teď už to s nabídkou lepší, ale zas jsem si zvykla na tu volnost. Jinak mi nejlíp sedí podprsenky z AliExpressu. ![]()
Victora’s secret vyztužené, ale bez kostic. Za mě top. Myslím, ze obdobu jsem viděla i v New Yorkru
Timo, s kosticemi lehce vyztužené. V úplně nevystuzených jsou vidět bradavky a ve vystužených je mi horko
. Kdybych nemusela chodit do speciálek, tak je pořizují kdekoliv.
Mám F-G, nosím obvykle kosticové bez výztuže, hladké i se švy, vyztužené výjimečně,… Preferuju styl, kdy je košíček co nejhladší a zdobená jsou ramínka, obvod, atd… Nosím Bravissimo, Gossard, Fantasie, Freya, Empreinte, Marlies Dekkers,…
Pouze s kostici, kvuli opore a vystuzenou. Klasika latka nebo krajka bez vystuze mi vadi.
Krajkové s kosticemi, lehce vyztužené, ne push up.
Doma ale nenosím nic.
Nosim 70 C kdyz jsem jeste nemela prsa tak jsem si zvykla na push upky tak je nosim porad.
Prsa mam tak mensi C, obvod 80. Do prace nosim vyztuzene s kosticemi, zdobene jemnou krajkou apod. Doma nenosim vetsinou zadnou podprsenku, kdyz ma prijit navsteva nebo jdu treba ven, tak si vezmu sportovni podprsenku.
Vyztuženou s kosticema.
Mám ale jiný problém. Nemyslím si, že mám tak velká prsa. Pod prsy 85cm přes prsa 105cm. Podprdu si kupuju 85D. Ale asi špatná velikost?? Během dne si musím podprdu upravovat stylem, že si jako posunu košíčky od stran smerem k sobě (víc do středu) nevím, jak to popsat, jinak mi vyleze kus dvorce a někdy i bradavka ![]()
Co s tím? jiná velikost? Nebo jiná rada? Přiznávám, že je hodně kupuju v Pepcu
![]()
Raději anonym, že si ve svých letech stále neumím koupit padnoucí podprsenku
![]()