Jakou pak pračku ;)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Já si ted koupila pračku Daewoo DWD FD1441 a absolutní spokojenost, stála nás 10 000,– a je to pračka s umělou inteligencí, na 8 kg prádla, vezme si tolik vody, kolik potřebuje…Líbila si mi jednoduchost displeje se přiznám, nesnáším, když je tam milion info..:) A taky nedokážu být bez ukazatele času, to má taky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mám výsledky z DTestu, tak jestli chceš, napiš mi SZ s emailovou adresou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky a jak je to s tím přidáním prádla během praní? máme whirpool (plnění shora) a když dám pauzu nebo stop, tak se pračka úplně zastaví, voda vyteče a pak tepr mohu doplnit, jenže program se zapne úplně znova od začátku. jak to teda mám udělat, abych mohla případně prádlo dodbat v průběhu? v návodu nic takového nemám ![]()
- Citovat
- Upravit
mamka_karolina píše:
holky a jak je to s tím přidáním prádla během praní? máme whirpool (plnění shora) a když dám pauzu nebo stop, tak se pračka úplně zastaví, voda vyteče a pak tepr mohu doplnit, jenže program se zapne úplně znova od začátku. jak to teda mám udělat, abych mohla případně prádlo dodbat v průběhu? v návodu nic takového nemám
no když zmáčknu na svojí start/pauzu, tak se mi po opětovném zapnutí pouze dopere (čímž si ničím pračku docela často nělikož mám v koupelně natáhlou pouze „levnou“ elektriku a odpad do toalety
majitel nějak nemyslel při rekunstrukci), s tím přidáním prádla musíš vychytat správný moment (kdy pračka není plná vody, v tom případě jsou zablokovaná dvířka - mi tam teda svítí kontrolka otevírání)
jaký máš typ? já mám teda obyčejnou awe 2320
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj, svagor robi pre bosch, vyvija motory do praciek a bosch su kvalitou to iste, co miele, ale cenovo lacnejsie. takze do bosch by som urcite isla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj, já mám AEG Electrolux Lavamat a jsem s ní velmi spokojená. Je na 6kg, což je velká výhoda, a zároveň je tichá. Plnění zepředu. A stála kolem 11000, takže průměr…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
elziska píše:
ahoj, já mám AEG Electrolux Lavamat a jsem s ní velmi spokojená. Je na 6kg, což je velká výhoda, a zároveň je tichá. Plnění zepředu. A stála kolem 11000, takže průměr…
muzu se prosim zeptat,jak ji mas dlouho?Je to vic jak 4roky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Any píše:elziska píše:dekuju
Mám ji přesně 3roky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
elziska píše:Any píše:elziska píše:dekuju
Mám ji přesně 3roky…není zač. Tak ať ti ta tvá nová pračka také dobře pere…
No snad
.Uz ji netrpelive vyhlizim
,pred pul hodinou tu mela byt ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme AEG lavamat 72850 a neměnila bych. Když jsme pračku před dvěma lety kupovali tak jsem chtěla taky Whirlpool, ale v jedné diskusi mě z toho jeden odborník přes pračky vyléčil. S tim doplněnim prádla během praní je to tak. Když neni zrovna voda v pračce moc horká a nebo jí tam neni moc tak tě pustí, ale jinak ne. Musíš pak jedině zrušit program a pak ho pustit od začátku. Stalo se mi, že po asi 5 ti minutách praní mě nepustila - bylo moc vody, ale jindy po půl hodině praní mě pustila. Dnes se mi zrovna stalo, že mě nepustila, tak jsem zrušila program, pak ho pustila znovu, ale o půl hodiny jsem ho zkrátila což jde nastavit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
AHOJ můžete mi poradit jakou pračku byste vybrali nemuzu se rozhodnout a potrebuju aby do patku byl doma
diky http://pracky.heureka.cz/…-wmd-843-bs/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit