Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Přemýšlím, jakou sadu stolních her pořídit na vánoce. Váhám mezi Království her (365 her) a Soubor her 300 Royal. Můžete mi z toho nějakou doporučit?
Já nám píšu Ježíškovi o Království her (365 her), líbí se mi, že v něm jsou i dětské hry (dětské člověče apod.).
@Zireael píše:
Já nám píšu Ježíškovi o Království her (365 her), líbí se mi, že v něm jsou i dětské hry (dětské člověče apod.).
Aby tam nebylo 50 her ruzne obmenenich s kartami. To se me treba nelibi.
@Kamikadze No tak to pravděpodobně bude, já jich ale stejně v reálu 365 nepotřebuju, že, stačí mi jich relativně pár. Ale dětské člověče (s obrázky) nebo hady a žížalky stejně doma nemáme, stejně tak takové ty klasické obyčejné halmy, mlýnky apod., a to tam všechno je…
@Zireael píše:
@Kamikadze No tak to pravděpodobně bude, já jich ale stejně v reálu 365 nepotřebuju, že, stačí mi jich relativně pár. Ale dětské člověče (s obrázky) nebo hady a žížalky stejně doma nemáme, stejně tak takové ty klasické obyčejné halmy, mlýnky apod., a to tam všechno je…
tak to staci :
@Kamikadze píše:
tak to staci :http://www.bonaparte.cz/…ubor-100-her
tahle sada nemá halmu… ![]()
jinak asi půjdu do těch 300, protože se mi líbí, že jsou tam 2 druhy karet a blechy - jako dítě jsem je hrála ráda… žebříky a hady asi outsourcuju od našich při nějaké návštěvě ![]()
Ahoj, oživuju diskuzi a mám podobný dotaz. Rodiče mě pověřili, abych vybrala nějakou sadu her, co by měly děti u nich. Podmínka je člověče nezlob se a něco dalšího. Mě se líbí to Království her. Jak jste s ním spokojené? Případně nějaké další typy. Je to pro děti 3 a 5 let.
Máme ten soubor her 300 royal a jsme s chlapem nadšení. Je tam i pexeso, mikádo, blechy, tangram, hromada karet a hracích kostek…a jsou tam i Žebříky a hadi! (jenom se to tak nejmenuje), taky je tam ovčinec (liška a husy/něco na ten princip) trochu mě štvalo, že jsem návod musela dodatečně stahovat z netu, i když se chlubí, že ho dodávají. (Asi jsem slepá ale
)
Kvalita zpracování je ucházející až na domino z tvrdého kartonu, teda (tangram je taky z papíru, ale ten máme i bokem). Figurky jsou drobnější, ale na šachy a dámu jsou dřevěné. Věděla jsem, do čeho jdu. Pokud bude malej fanda domina, tak seženem dřevěné od prarodičů.