Jakou skleněnou lahev?

215
16.9.14 14:09

Jakou skleněnou lahev?

Měla jsem doma plastové lahve, ale jsou opravdu nic moc. Prostě sklo je sklo. Ale když dám hledat,,zdravá lahev" vyskakuje na to téma stále jen plastová. Jaké máte zkušenosti se sklem? Nějaká varianta tzv. méně rozbitná, dobře čistitelná a nesmradlavá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Billi
16.9.14 14:11

@zilinkaz láhev jako kojeneckou? Pro tebe? Pro dítě?

• Citovat
  • Upravit
4476
16.9.14 14:14
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
16.9.14 14:20

@zilinkaz když zadám do heureky skleněná láhev, tak mi tam vyjede dvacet stran skleněných lahviček. Snad každý známý výrobce lahviček dělá i skleněnou… Jinak někdě jsem viděla i skleněnou lahvičku s takovým jakoby silikonovým obalem, který se dal sundavat, ale hlavně ji teda chránil při pádu, aby se nerozbila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31429
16.9.14 14:21

@zilinkaz no jasně, nesmíš hledat „Zdravá láhev“, to je obchodní značka pro konkrétní druh umělohmotných flašek pro děti a dospěláky :) Hledej klasicky „kojenecká láhev sklo, skleněná“ atd., teď naopak jdou zas do módy a skoro všichni zavedení výrobci je dělají, stačí si jen vybrat mililitráž a tvar flašky i dudlíku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
16.9.14 14:22

Tady je ta s obalem. Neni to sice ta znacka, co jsem myslela, ale teda pro predstavu, co hledat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
16.9.14 14:27

Pokud kojenecká, tak tu teď dělá i MAM a Simax má novou řadu s širokým hrdlem. K Simaxu se dají dokoupit dudlíky od NUK a sedí skvěle. Řekla bych, že sklo jde znovu do módy.
EDIT: Ještě jsem si vzpomněla na Chicco a Farlin. Ty taky určitě dělají i skleněné.

• Citovat
  • Upravit
9073
16.9.14 15:42

Mame Born Free.
Dela se k nim i silikonovy obal proti rozbiti. Ja jsem s nimi spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
12.11.14 10:20

skleněná láhev

Zkuste CHERUB BABY jsou skleněné a mají silikonové obaly proti rozbití a pro snadnější manipulaci viz http://www.slune-cz.cz/…-ml-duopack/ nebo http://www.detskydum.cz/hledat/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
12.11.14 13:03

Značka Lifefactory vyrábí skleněné lahve. Mají celkem širokou nabídku velikostí /i pro dospělé/ a pítek. A silikonové obaly ve spoustě barev :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

První dýně

• (4.2) + 69 recenzí

Kapsička mango/hruška

• (4.8) + 40 recenzí