Batolecí vidlička

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
33018
1.8.14 08:33

Batolecí vidlička

Holky, poraďte kde v maloobchodní síti koupit umělohmotnou batolecí vidličku. Sháním něco typu Avent, ale to jsem viděla prodávat jen v sadě s lžičkou. Avent lžičky už mám 2 a další nepotřebuji.
Taky mi jde o to, aby nebyla moc humpolácká (v DM jsem viděla sadu umělohmotných příborů, ale vidlička mi přišla obří, dítě by to do pusy nestrčilo).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
145
1.8.14 08:42

My máme kovovou z rosmmana, prodávají v sadě se lžící a nožem. Malé je 19 měsíců a je perfektní. Plastové jsme zkoušeli, ale nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
1.8.14 08:43

Jinak u nás mají dětské příbory normálně v kuchyňce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
1.8.14 08:44

@jitka.84 Kovouvou mám taky, ale tu mu ještě dát do ruky nechci. Potřebuju něco, čím si momentálně neublíží (nebo neublíží si tak snadno :D ) a aby to bylo lehké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512

Taky jsme vždycky používali nerezový. Zuby s tim nijak nepoškozuje, do pusy se trefuje opatrně a na rozdíl od těch bezpečných, tupých vidliček si do ní i něco dá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807

Už je velkej, kupu mu normální nerezovou sadu. Ty umělý jsou za mě teda naprd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
1.8.14 08:45

Já si teda myslím, že nejsou zas tak blbí :mrgreen: Jestli si má napichovat a jíst samostatně, tak potřebuje aby mu to šlo napíchnout a aby mu to na tom drželo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
1.8.14 08:46

@Svistice Měli jsme i sadu MAM, ale ta vidlička je dost krátká nebo jak to říct. Na učení by to tedy asi stačilo. Je to do ručiček šikovný. Ale jestli se s tím nají, to nevím. Malej je používal kolem roku a půl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
1.8.14 08:47
@Sibyla0 píše:
Už je velkej, kupu mu normální nerezovou sadu. Ty umělý jsou za mě teda naprd.

Nerezovou sadu mám doma od jeho 2 měsíců. :mrgreen: Ale přijde mi to pro něj zatím těžký a navíc lžíci ještě dost často ohlodává. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
1.8.14 08:50
@MuffinkaM píše:
@Svistice Měli jsme i sadu MAM, ale ta vidlička je dost krátká nebo jak to říct. Na učení by to tedy asi stačilo. Je to do ručiček šikovný. Ale jestli se s tím nají, to nevím. Malej je používal kolem roku a půl.

Mají ten MAM někde v super/hypet nebo drogerii?
Jde mi o to, aby se začal učit napichovat a pochopil, že existuje i něco jiného, než lžička. Tou aventí lžičkou už zvládá nabírat kousky (třeba těstoviny s nakrájeným masem) a když chce (zásadní podmínka :mrgreen: ), tak se sám nají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
1.8.14 08:53

Já mám úplně obyčejnou sadu příborů z ikei http://www.ikea.com/…ts/90192962/
vidličku používá cca od roka, co se snažil sám krmit a jídlo mu ze lžičky padalo, je to plast ale dobře se na to i napichuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
1.8.14 08:56

@lenduli Super, příští týden si udělám výlet do ikei. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
1.8.14 09:05

@Svistice mám doma i misky a talířky - ty jsou fajn, mají pěkný rantl, takže pokud se vysloveně „nesnaží“, tak při nabírání nevyhazuje ven
cena super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
1.8.14 09:07

Máme ty plastové příbory z Ikei a vidličky jsou dobré - dá se na ně i něco napíchnout :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
1.8.14 09:09

@lenduli Dík za typ, ale nějaké plastové talíře/misky máme. Já navíc nesnáším plastové nádobí, takže se budu snažit, aby mladej co nejdřív plně přesedlal na keramcikou sadu s krtkem. Jídlo na lžičku jí stejně od začátku ze skleněné misky. Jedna to sice už odnesla, ale za mě pořád lepší, než ty plastové příšernosti. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

První dýně

• (4.2) + 69 recenzí

Kapsička mango/hruška

• (4.8) + 40 recenzí