Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Zdravím Vás maminky, chci se zeptat asi hloupě, ale kdo se nezeptá nic nezjistí
Právě jsem si v hrnci vyvařila lahvičky, savičky a všechny tyhle prkotinky pro prcka co nám za necelý měsíc příjde na svět. Otázka z ní, můžu to dát ještě do myčky a umýt to ještě jednou ![]()
Já mám třeba v myčce přímo program hygienic na mytí tědlech věcí.. ale i kdybych neměla, tak mě nenapadá, proč ne? Já jsem tam dala umejt všechny umělohmotný chrastítka a hračky pro mimčo co má narodit za měsíc ![]()
Příspěvek upraven 18.06.14 v 11:03
Já dávám do myčky naprosto všechno
.. Dej si tam třeba nějaký šetrnější mytí, jestli máš obavy, a je to ![]()
Já bych asi do myčky neházela dudlíky, flašky klidně ano. Ostatně já je ani nekupovala dopředu, ani nevyvářela dopředu. Lahvičky byly teda doma připravený, ale já byla přesvědčená že budu kojit a nebude potřeba. Lahvičku jsme zavedli až kolem půl roka na kaši a kdybych v té době měla myčku, tak jí tam dám.
Radši se zeptám, než něco udělat špatně. Na tom není špatného přece
. Ty hračky k tomu nejspíš přidám taky. Nepotřebuju na to nějakou speciální tabletu, že?
@Dencicak no asi je úplně zbytečné to vyvářet měsíc dopředu. Když to dáš teď do myčky, tak jediné co se stane, že už to nebude sterilní. Ale to za měsíc nebude tak jako tak ![]()
@Antonie Bolavá Tak je dám znovu umýt, na tom nic není. Potřebuju to už nějak dát vše dohromady a protřídit, tak proto už to dělám teď.
@Dencicak píše:
@Antonie Bolavá Tak je dám znovu umýt, na tom nic není. Potřebuju to už nějak dát vše dohromady a protřídit, tak proto už to dělám teď.
jo, dobře. Ale až se miminko narodí, tak to budeš muset vyvařit ještě jednou. Jen mi to připadá zbytečná práce, tak proto se ptám
Když jsem dala do myčky avent hrnek, furt jsem z toho cítila tu myčkovou chemii. Nějak to ten plast pítka nasál, neb co.
Takže nedávám.
(jo, a sterilního naše poslední miminko nemělo snad nic
)
Příspěvek upraven 18.06.14 v 11:34
Já je tam házela jediný co se stalo tak, že mi zmizely nápisy Avent - přežila jsem to, akorát jsem teda nebyla za frajerku co má Avent
, občas v rychlosti jsem je pak ani nestihla vysterilizovat, protože řvala a já potřebovala rychle udělat UM - žádný následky nemá, jo a speciální tablety jsem nikdy neměla mám normálně Somat/Finish/Claro prostě co zrovna je.
@Natálka26 to jako že fakt ostatní matky blbě koukaj, když nevytáhneš lahvičku avent?
ta představa mě pobavila ![]()
@noemmi píše:
Když jsem dala do myčky avent hrnek, furt jsem z toho cítila tu myčkovou chemii. Nějak to ten plast pítka nasál, neb co.
Takže nedávám.(jo, a sterilního naše poslední miminko nemělo snad nic
Příspěvek upraven 18.06.14 v 11:34)
to máš fuk, já taky nemám prsa sterilní. A dudlíky jsem sterilizovala párkrát na začátku a teď už ne a to ho kolikrát miminu šlohne pes ![]()