Netekoucí hrneček pro 8+

2841
28.5.14 13:50

Netekoucí hrneček pro 8+

Ahoj holky,
Omlouvám se za založení nové diskuze, ale chci nové info.
Mám pro dcerku netekoucí hrneček od tomme tippe. Nějak nám nesedí,
a tak se chci zeptat co by jste mi doporučili. Malá pije jen z prsa,
takže máme docela problém i s lahvičkou. moc díky za rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1398
28.5.14 13:53

Náš mrňous se teď konečně naučil pít z hrnečku od Aventu - do té doby taky pil jen z prsa, z láhve se nikdy nenapil, spíš to bral jak kousátko/hračku. (je mu teď něco málo přes 8 měsíců). Ze začátku jsem z toho netekoucího hrníčku oddělala takovou tu gumu, takže to byl hrneček tekoucí, aby mu došlo, že z toho teče pití, pak tam stačilo dát něco trošku sladšího - čaj s medem a teď už pije o 106 i s tou gumou, takže saje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2068
28.5.14 13:54

@pusina1 ja mam netekouci hrnicek od Nuk, a nemuzu si stezovat, mala z nej hezky pije, opravdu netece. Jo a na zaver - mala je doposud take kojena, takze zadne jine lahvicky nez tento hrnicek napouziva, bude ji 9 mesicu :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
28.5.14 13:54
@Majkelka píše:
Náš mrňous se teď konečně naučil pít z hrnečku od Aventu - do té doby taky pil jen z prsa, z láhve se nikdy nenapil, spíš to bral jak kousátko/hračku. (je mu teď něco málo přes 8 měsíců). Ze začátku jsem z toho netekoucího hrníčku oddělala takovou tu gumu, takže to byl hrneček tekoucí, aby mu došlo, že z toho teče pití, pak tam stačilo dát něco trošku sladšího - čaj s medem a teď už pije o 106 i s tou gumou, takže saje :mrgreen:

jééé jak já ti závidím, my máme s malou fakt problém, ona je netypická snad úplně všem :mrgreen: tak zkusím,,,děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
28.5.14 13:55

Nuk active cup, nedám na něj dopustit, má netekoucí silikonové pítko, náhradní k němu stojí pár kaček ;)
 http://www.zbozi.cz/…l-si-750404/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
28.5.14 14:04
@Andeliiicek píše:
@pusina1 ja mam netekouci hrnicek od Nuk, a nemuzu si stezovat, mala z nej hezky pije, opravdu netece. Jo a na zaver - mala je doposud take kojena, takze zadne jine lahvicky nez tento hrnicek napouziva, bude ji 9 mesicu :dance: :dance:

díky :kytka: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2068
28.5.14 14:15

@pusina1 neni zac, kazdemu mimcu sedne neco jineho, ja jsem vdecna, ze pije z hrnicku, pac je mala na prsu snad zavisla :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
28.5.14 14:18
@Andeliiicek píše:
@pusina1 neni zac, kazdemu mimcu sedne neco jineho, ja jsem vdecna, ze pije z hrnicku, pac je mala na prsu snad zavisla :mrgreen: :kytka:

No Niki je zavisla urcite :mrgreen: pres den to jde ale ty noci :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2235
28.5.14 14:25

Mam Nuk a super! Ted v 11 m uz pije z hrnku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1398
28.5.14 14:42

@pusina1 ale ani u nás to nebylo hned. ten náš už od narození nevezme dudlíka, prostě ho nechce, takže nějaké savičky, nepřipadá v úvahu. takže nejdřív prostě jen lokal jak mu to tam teklo, pak byl nastydlý, takže jsme mu začli čaj přislazovat medem a teď už díky tomu pije s očima navrch hlavy :D jsem hrozně ráda, protože dávat po příkrmech mlíko, to mi přijde :poblion: :D jde o to, aby to mrňous pochopil, co s tím a aby mu to chutnalo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
28.5.14 14:47
@Majkelka píše:
@pusina1 ale ani u nás to nebylo hned. ten náš už od narození nevezme dudlíka, prostě ho nechce, takže nějaké savičky, nepřipadá v úvahu. takže nejdřív prostě jen lokal jak mu to tam teklo, pak byl nastydlý, takže jsme mu začli čaj přislazovat medem a teď už díky tomu pije s očima navrch hlavy :D jsem hrozně ráda, protože dávat po příkrmech mlíko, to mi přijde :poblion: :D jde o to, aby to mrňous pochopil, co s tím a aby mu to chutnalo :)

No to je na chlup stejný u mě :pankac: dudlíka ani náhodu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1398
28.5.14 14:49

No tak my jsme zdárný příklad toho, že i tak se dá naučit na pití z hrnečku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
28.5.14 15:03

Prvorozený kojený, do devátého měsíce nevzal do pusy nic jiného, takže jsem dokojovala, pak po x pokusech a x lahvičkách vzal lahvičku Sauvinex, přešel na Nuby. Druhorozená kojená, nevzala do pusy nic jiného do jedenáctého měsíce :twisted: Opět x lahviček a hrníčků…teď madam pije i z hrnku - normálního, jen klasickou lahvičku se savičkou nebere v potaz. Jinak pevná pítka, lahev od Kubíku, půllitr…prostě ze všeho. Pijou oba vodu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
28.5.14 15:31
@kozisek píše:
Prvorozený kojený, do devátého měsíce nevzal do pusy nic jiného, takže jsem dokojovala, pak po x pokusech a x lahvičkách vzal lahvičku Sauvinex, přešel na Nuby. Druhorozená kojená, nevzala do pusy nic jiného do jedenáctého měsíce :twisted: Opět x lahviček a hrníčků…teď madam pije i z hrnku - normálního, jen klasickou lahvičku se savičkou nebere v potaz. Jinak pevná pítka, lahev od Kubíku, půllitr…prostě ze všeho. Pijou oba vodu ;)

ti naši miláčci nám dávají zabrat co :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
28.5.14 16:03
@pusina1 píše:
ti naši miláčci nám dávají zabrat co :mrgreen:

Hlavně jsem si u prvního naivně myslela, jak jsem ušetřila za lahvičky, když kojím :zed: :mrgreen: U druhého už mě to nepřekvapilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

První dýně

• (4.2) + 69 recenzí

Kapsička mango/hruška

• (4.8) + 40 recenzí