Něco jako Sunárek do ručičky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3
8.5.14 10:16

Neco jako Sunarek do ruciciky

Ahoj, muj synek zboznuje sunarek do rucicky. je to zbytecne drahy a radsi bych s domaci naplni. neexistuje nejaka takova nadoba, kterou bych mohla plnit opakovane?
 diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Kies
8.5.14 10:20

@Olacie fajne podnikatelský záměr :mrgreen: počkám si na rady, také ho máme moc rádi, naštěstí nemusíme řešit cenu, ale každá kačka se hodí

• Citovat
  • Upravit
188
8.5.14 10:21

Ahoj už se vyrábí i hello přesnídávka do ručičky, nedávno byla v akci v kauflandu cca za 7,– jinak stojí tak 10,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35740
8.5.14 10:22

Ja to nekde videla, mozna na ebay, ale nevim jak se to jmenovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
8.5.14 10:27

To jo, ale je tam cukr a nebo je to z protlaků a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
8.5.14 10:27

Prave - moc nevim, jak to hledat! ale jako podnikatelsky zamer by to mohlo byt pravda dobry!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
8.5.14 10:39

http://www.zbozi.cz/…v-easy-camp/
Skládací nápojová lahev… problém je v tom, že je dost veliká… o ničem menším al ezatím nevím… jedine ty „sunárky“ vymývat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
8.5.14 10:40

Pravda moc jsem to nezkoumala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2788
8.5.14 11:15

Udelat si doma vlastni presnidavku, rozmixovat a pak 20 ml strikackou plnit obal…jde to..vse skladovat v lednici :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
8.5.14 11:29

@Olacie
Ahoj, jak tu už někdo zmiňoval dělá toto i Hello a v akci jsme kupovali za 7,90 a teď jsem náhodně objevila od Kubíka za 10,90a co mě potěšilo je to 100% ovoce, zelenina ( měli jsme banán a jahodu) a v obou byla přidána mrkev a malá se po této kapsičce mohla opravdu utlouct a i mě to chutnalo více :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4455
8.5.14 12:08
@Korijita píše:
@Olacie
Ahoj, jak tu už někdo zmiňoval dělá toto i Hello a v akci jsme kupovali za 7,90 a teď jsem náhodně objevila od Kubíka za 10,90a co mě potěšilo je to 100% ovoce, zelenina ( měli jsme banán a jahodu) a v obou byla přidána mrkev a malá se po této kapsičce mohla opravdu utlouct a i mě to chutnalo více :-)

Jo, taky jsem na Kubíka narazila a opravdu je ve složení 100% ovoce. Malá vůbec nepije, tak toto docela dává. V půlce jí to doleju vodou, pač je to fakt ovocná kaše :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
8.5.14 12:10

Ano, ten Kubik ovocná kapsička je fajn, ja ho teď kupovala v akci v Bille asi za 11,90. Chutná dobře a je to 100% ovoce bez konzervantů a cukru. K tomu Hello teda nemám moc důvěru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kies
8.5.14 12:38

Co něco takového?! Ale nepíšou mililitry https://sportilo.tapomat.com/…pojova-lahev
Jo tak 480ml

Příspěvek upraven 08.05.14 v 12:40

• Citovat
  • Upravit
557
8.5.14 12:40

Mají v DM něco podobného, od značky babylove myslim..je o něco levnější a taky je kvalitní:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
8.5.14 13:49

@Korijita @cverunka @Sandyynkaa Mám poznámku k té 100% ovocné kapsičce od Kubíka: u nás jsem je ještě neviděla, ale v reklamě mě vytáčí tvrzení, že to je 100% ovocné, ale je tam vždy složení mrkev + ovoce. No ale mrkev snad ovoce není, ne? :roll:
Nicméně i naše dítko má tyhle „kapsičky“ do ruky rádo, takže i u nás to je aktuální hit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

První dýně

• (4.2) + 69 recenzí

Kapsička mango/hruška

• (4.8) + 40 recenzí