Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahojte, prosím, máte někdo zkušenost s cestovní miskou a termobrašnou od Tescoma BAMBINI? Udrží opravdu teplo a jak dlouho? Díky.
@EvaBB píše:
Ahojte, prosím, máte někdo zkušenost s cestovní miskou a termobrašnou od Tescoma BAMBINI? Udrží opravdu teplo a jak dlouho? Díky.
neudrží, přijde mi na hovno, byla jsem z ní hrozně zklamaná. dla jsem do ni misku s uplne vroucim jidlem a za dve hodiny bylo studené
Hm, díky, doufala jsem v jinou odpověď
ale aspoň nekoupím zajíce v pytli.
@EvaBB Já jsem od ní teda taky čekala víc…řekla bych, že líp vypadá než funguje ![]()
Tak jsem koupila termobrašnu od tescomy a jsem také zklamaná, potrebuju ted na zimu dceři na čaj aby pila v zime teplý…myslela jsem, že pár hodin to teplo udrží a prd…řekla bych, že vubec neplní svoji funkci.
Já jsem si taky nadšeně objednala termobrašnu (od jiné firmy), chtěla jsem ji naopak na léto, aby mi tam vydrželo jídlo studené, a taky naprosto bez efektu.
Jedině pořádný termosky, dělají i na jídlo, jinak mně přijde, že nic nefunguje.
Koupila jsem před týdnem tu termobrašnu, a podle mě nefunguje vůbec…
Určitě nedoporučuju… ![]()
Maminky, tak jsem byla reklamovat tu jejich slavnou termobrašnu a ted mi volala paní z Tescomy, že m i samozřejme reklamaci neuznali a mám tam i k tomu dopis.Tak jsem zvedavá, co mi v nem píšou…
Holky doporučuju tohle:
na čaj
http://www.malvik.cz/…olahev-200ml
a na jídlo:
http://www.detskyraj.cz/…siroka-350ml
obě vyzkoušené a funkční. hodně couráme, takže ráno připravim a vydrží po celý den. Tedy doted, snad se to v zimě nezmění, ale mám to doporučeno od ségry a ta to používá už dva roky ![]()
@EvulinkaB18 ono zalezi, co vyrobce uvadi v popisu vyrobku a co bylo predmetem reklamace, pokud uvede, ze udrzi napr. napoj teply po dobu ctyr hodin, tak by tomu tak melo byt. Urcite sem napiste, co vam napsali! Ja sama temto obalum moc neverim a proto jsem pro maleho koupila termosku s brckem od Thermosu a to same termosku na obedy.
@michee výrobce uvádí toto:
Vynikající pro skladování a přenášení dětských nápojů a pokrmů v malých kojeneckých lahvích, vodotěsných hrníčcích a dózách na dětské pokrmy. Opatřeno vysoce účinnou termoizolační vložkou, uložené nápoje a pokrmy vydrží teplé nebo studené výrazně déle. 3 roky záruka.
Jenomže co je to výrazně déle, že
…Já do ni dala čaj horký a za 1,5hodinu venku byl uplne studený, což mi teda nepřijde jako dostatečně dlouho. Než jsem to šla reklamovat, tak jsem to zkoušela i tak, že jsem do stejných láhví dala stejné množství horké vody a čekala, o jaký čas to vydrží teplejší a bohužel to v termobrašne nevydrží teplé ani o minutu déle, chládlo to naprosto stejne dlouho. Takže obal neplní svou funkci vubec.
@EvulinkaB18 tak to je teda informace celkem o nicem, vyrazne dele muze byt cokoliv a oni si tim chrani svy vlastni zada, jsou to previti, oni presne vi, co tam maji napsat!!