Jaký netekoucí hrníček 15m+

841
8.5.14 21:34

Jaký netekoucí hrníček 15m+

Ahoj,
máme teď Nuby hrníček, ale dcera za chvíli asi definitivně rozkousá savičku.
Jaký další doporučujete koupit? Určitě netekoucí.
S Nuby jsem max spokojená, ale možná už by se mohla zase kousek posunout ve vývoji ;)
 Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
8.5.14 21:39

Jindra teď má Canpol Lovi 360°
http://detske-hrnky-a-pitka.heureka.cz/…ml-s-uchyty/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
8.5.14 21:44

Tak my jedeme take na Nuby. Nejdriv ho nechtel, pak si ho zamiloval a ted kdyz uz mele z posledniho se ho nechce vzdat! Nechce dokonce ani stejny v jine barve! Premyslim zda znova investovat a koupit dalsi v barve stejne, obavam se ale zda mu nejde prave o tu ohlodanou savicku :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
8.5.14 21:45

Syn měl Avent 360, spokojenost. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
8.5.14 22:00

Jak dlouho vám takový hrníček vydrží? Nemyslím teď rozkousanou savičku, ale hygienicky. Mně příjde, že se v každém za chvíli začne něco usazovat a bujet. Většina má nějaké záhyby a ventilky a strašně špatně se to čistí. Potom stačí, aby tam měl syn půl dne vodu a už mám pochyby.

• Citovat
  • Upravit
841
8.5.14 22:15

Má první a jediný, víc Nuby hrníčků jsem nekupovala.
Má ho… já nevím… 3-4 měsíce?
Jo, záhyby má, ale umývám ho každý den, jde to dobře :roll:
Nevidím v tom problém.

Neřešila jsem ani savičky od flašek na UM, ani dudlíky.
Umývala, sterilizovala, nové nekupovala 8o

@Elenloth píše:
Jak dlouho vám takový hrníček vydrží? Nemyslím teď rozkousanou savičku, ale hygienicky. Mně příjde, že se v každém za chvíli začne něco usazovat a bujet. Většina má nějaké záhyby a ventilky a strašně špatně se to čistí. Potom stačí, aby tam měl syn půl dne vodu a už mám pochyby.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
8.5.14 22:22
@Elenloth píše:

tohle me taky trochu trapi (mame teda zazim starter cup od mamu, mam jeste prdolku maleho). Rikam si, ze byt to prp dospelaka, prpzenu to savem jako to delm se sportovnima lahvem, kdyz se mi nezdaji, ale pro male dite… :| obcas tu savicku a spust aspon vyvarim na plotne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5938
8.5.14 23:21

@Elenloth @marrlinka holky, já kvůli tomu blbýmu čištění MAM vyhodila. Teď máme NUK netekoucí a spokojenost je úplně nahoře
http://www.babyweb.cz/…cici-hrnecky
měli jsme jak ten Avent, co je tam také (tekl a taky se špatně myl) tak ten MAM u toho bylo dobrý, že má to pítkotvrdé a zoubky po něm sklouzávají, ale právě se hůř myl. Ale jinak byl dobre :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5938
8.5.14 23:25

@CokeLady koukám, že jsme spokojené s tím samým :) takže zatím vyhrává netekoucí NUK :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
9.5.14 07:54

Taky mame tento Nuk. Je fajn, hrnicek je hladky, tak se nikde nedrzi bordel, ventilek drbu kartackem. Vydrzi toho hodne, syn ma ted v oblibe s nim hazet. Uprskne teda par kapek, ale to je ok. Kdyz jsem s nim ja, tak tam ma stejne jenom cistou vodu.

• Citovat
  • Upravit
1143
9.5.14 08:18

My máme od Aventu tento http://www.philips.cz/…f754_00/prd/ a spokojenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
9.5.14 08:28

Tohle by byla asi cesta zpět, ale díky :kytka:

@mikinka18 píše:
My máme od Aventu tento http://www.philips.cz/…f754_00/prd/ a spokojenost
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
9.5.14 08:31

Fajn holky, díky, jdu do toho Nuku.
Jen se v tom snažím zorientovat… Označení 1 má měkké pítko, označení 2 má tvrdé pítko a ouška na držení a označení 3 je stejné pítko jako 2, ale bez držáčků?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
9.5.14 08:33

Přemýšlela jsem nad tím Aventem 360, ale ten Nuk je dobrej mezikrok mezi Nuby a Aventem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5938
9.5.14 09:58

@pupyk přesně. Máme tu dvojku :D
@CokeLady jo, tak u toho Aventu jsem to víčko odcvakla, bylo nanic :zed: a blbě se myl zevnitř ten sosák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

První dýně

• (4.2) + 69 recenzí

Kapsička mango/hruška

• (4.8) + 40 recenzí