Mytí v myčce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17630
18.6.14 21:25
@lleennttiillkkaa píše:
tak já myslím, že se možná dobře drží dětem, ale antonie mě přesvědčila, že fakt nee.

hele, ale třeba není tak špatná. To já jsem extra náročná a každou chvíli se mi zalíbí jiná lahev a hned to máme doma :oops:
Edit: a hezky se kolébá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
19.6.14 10:01

Tak se žádná bublinková párty nekonala 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
22.9.14 20:03

Ahoj, myčku bych pro dětské nádobí určitě vynechala, prostředek do myčky je žíravina a když ho myčka dokonale neopláchne tak zůstane na nádobí. Já malé těch pár kousků myju zvlášť, koupila jsem v lékárně Bochko dětský prostředek na nádobí, protože malá dost trpí na alergie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
22.9.14 21:26
@Dianka80 píše:
Ahoj, myčku bych pro dětské nádobí určitě vynechala, prostředek do myčky je žíravina a když ho myčka dokonale neopláchne tak zůstane na nádobí. Já malé těch pár kousků myju zvlášť, koupila jsem v lékárně Bochko dětský prostředek na nádobí, protože malá dost trpí na alergie.

Fakt žíravina jo?? 8o Jako že když to dám třeba na papír, tak ho to sežere? Jako fakt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
23.9.14 20:09

Ahoj, papír nevím, ale otupí nože, naleptá hliníkové nádobí a ne vždycky mi aspoň z naší myčky přijde nádobí dokonale opláchnuté a tak malé myju ručně. Jinak ale myčku používáme, to bych se jinak úplně zbláznila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
23.9.14 20:11

@Dianka80 jestli je to žíravina, co otupí nože, tak by snad měla žrát všechno, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
23.9.14 20:12
@Dianka80 píše:
Ahoj, papír nevím, ale otupí nože, naleptá hliníkové nádobí a ne vždycky mi aspoň z naší myčky přijde nádobí dokonale opláchnuté a tak malé myju ručně. Jinak ale myčku používáme, to bych se jinak úplně zbláznila…

Tak to abych jeste umyvala nadobi z mycky v rukach 8o :-O :mrgreen:.
Vis co je to ziravina?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
23.9.14 20:12
@Antonie Bolavá píše:
@Dianka80 jestli je to žíravina, co otupí nože, tak by snad měla žrát všechno, ne?
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
23.9.14 22:01

Nevím jestli jsem to popsala technicky správným pojmem, ale fakt je ten, že prostředky do myčky rozpustí kde co a podle toho co jsem z myčky občas vytáhla bych v ní věci pro malou nemyla (Schválně si přečtěte co píšou na obalu). Určitě ne bez toho abych je pak pořádně opláchla. Dospělé tělo si s tím myslím poradí o poznání líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
23.9.14 23:07

@Dianka80 toto je složení Jarových tablet:
Složení 30% fosfáty,5–15% neiontové povrchově aktivní látky, kyslíková bělicí činidla, polykarboxyláty, 5% fosfonáty, Enzymy, Parfémy, Citronellol, Limonene, Linalool
Nic z toho není žíravina. Ne že bych byla chemička, ale mám maturitu a nějaký semestr chemie na VŠ, tak snad jsem dostatečně kompetentní k tomu, abych zde prohlásila, že odhlédneme-li od toho, že fosfáty a polykarboxyláty nejsou bůhvíjak ekologické, žíraviny to nejsou. Nedovedu si ani dost dobře představit jakým způsobem tableta do myčky tupí nože např z nerez oceli.
Míru opláchnutí jsem schopna posoudit pouze svými nedokonalými smysly, ale po tabletě mi nádobí nechutná a na pohled se taky zdá neškodné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
23.9.14 23:10
@Weru píše: :lol:

No co :nevim: Žíravina co žere ocelový nože, ale papír možná ne. Nějaká mlsná :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
23.9.14 23:12
@Dianka80 píše:

naleptá? 8o otupí? 8o
prosím tě v čem to myješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
23.9.14 23:12
@Dianka80 píše:
Nevím jestli jsem to popsala technicky správným pojmem, ale fakt je ten, že prostředky do myčky rozpustí kde co a podle toho co jsem z myčky občas vytáhla bych v ní věci pro malou nemyla (Schválně si přečtěte co píšou na obalu). Určitě ne bez toho abych je pak pořádně opláchla. Dospělé tělo si s tím myslím poradí o poznání líp.

Nevim, co tam davate tedy vy, ale nas prostredek na umyvani nadobi v mycce ziravinu neobsahuje. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
23.9.14 23:14
@Antonie Bolavá píše:
No co :nevim: Žíravina co žere ocelový nože, ale papír možná ne. Nějaká mlsná :think:

Vybirava ziravina :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
23.9.14 23:16

Já neříkám, zdravý to určitě není. Je to samá chemie. Ale nemám ráda když se z něčeho dělá zbytečně drama za použití naprosto nepodložených a nepravdivých informací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

První dýně

• (4.2) + 69 recenzí

Kapsička mango/hruška

• (4.8) + 40 recenzí