Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Děkuju Všem za rady
Už se myčkují, ale jen věci pro mimčo bez ostatního nádobí a dala jsem jen jar, tak uvidíme jak se umyjí.
@Dencicak vážně jsi dala do myčky jar? Jako ten tekutý, co se normálně dá na houbičku a umeje se s ním nádobí?
@lleennttiillkkaa jj přesně ten. Pak to ještě propláchnu vodou.
@lleennttiillkkaa píše:
Mě třeba naprosto IN přijde tahle lahvička http://im9.cz/…f250x250.jpg dělají k ní i neoprenový fusak, fakt jako pro mě vrchol mezi lahvičkama, ale nevím nevím, jak by se tvářil chlap na to, kdybych mu řekla, kolik stojí
je kraasna
ale jsem trochus kepticka k jeji prakticnosti. kulicka by se mi podle me moc dobre v ruce nedrzela a bude se to i hur umyvat.
@lleennttiillkkaa píše:
Mě třeba naprosto IN přijde tahle lahvička http://im9.cz/…f250x250.jpg dělají k ní i neoprenový fusak, fakt jako pro mě vrchol mezi lahvičkama, ale nevím nevím, jak by se tvářil chlap na to, kdybych mu řekla, kolik stojí
schválně, kolik?
@Dencicak píše:
a uz mejes? podle vseho by sis mela vyrobit domas bublinkovou katastrofu (ja to teda nikdy nezkusila)
@lleennttiillkkaa píše:
hlavně je úplně na prd
@Dencicak píše:
právě tu nedávno byla diskuze na tohle téma a prý to dělá docela bublinkovou párty, ale nevím, osobně jsem to nezkoušela.
@Pudloslava @Antonie Bolavá @gatubela No stojí asi 300, ale myslím, že jenom s jedním pítkem, kolik stojí celá souprava jsem nekoukala. Fakt se mi líbí designově, ale kdo ví, jestli bude praktická, navíc mě je jasný, že bych jí někde ztratila, ale hezká je.
@lleennttiillkkaa píše:
právě tu nedávno byla diskuze na tohle téma a prý to dělá docela bublinkovou párty, ale nevím, osobně jsem to nezkoušela.
ja to udelala a v pulce myti oznamila mycka chybu, otevrela jsem ji a vazne to byla bublinkova party
Ale ujela mi ruka, kdyz fakt jen kapnes 2 kapky, tak je to v pohode.
@lleennttiillkkaa já to kupovala tak před čtyřmi lety a jako moc mě to nenadchlo. Měla jsem ten hrneček a tam se to pítko jakoby vcucávalo dovnitř a pak to teklo. No a to s tím brčkem už nevím proč se mi nakonec nelíbilo. Ale jak říkám, jsem na lahvičky úchyl a dříve nebo později u mě propadne každá ![]()
Ale tahle firma má naprosto úžasnej talířek, co se do něj dá horká voda. A příbor taky máme, ten je krásnej, akorát dítě se s tím nenají ![]()
@Antonie Bolavá tak dík za recenzi, alespoň ušetřím
prostě jenom hezká, předražená kravina
@lleennttiillkkaa píše:
@Antonie Bolavá tak dík za recenzi, alespoň ušetřímprostě jenom hezká, předražená kravina
tak až tě bude příště pálit koruna, tak napiš, já ti takhle zdrbnu každou lahev
Ale spíš se specializuju až na ty učící hrnečky a lahvičky pro starší děti
@Pudloslava píše:
je kraasna
ale jsem trochus kepticka k jeji prakticnosti. kulicka by se mi podle me moc dobre v ruce nedrzela a bude se to i hur umyvat.
tak já myslím, že se možná dobře drží dětem, ale antonie mě přesvědčila, že fakt nee.