Mytí v myčce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
228
18.6.14 18:03

Děkuju Všem za rady :) Už se myčkují, ale jen věci pro mimčo bez ostatního nádobí a dala jsem jen jar, tak uvidíme jak se umyjí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
18.6.14 18:05

@Dencicak vážně jsi dala do myčky jar? Jako ten tekutý, co se normálně dá na houbičku a umeje se s ním nádobí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
18.6.14 18:27

@lleennttiillkkaa jj přesně ten. Pak to ještě propláchnu vodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
18.6.14 18:38
@lleennttiillkkaa píše:
Mě třeba naprosto IN přijde tahle lahvička http://im9.cz/…f250x250.jpg dělají k ní i neoprenový fusak, fakt jako pro mě vrchol mezi lahvičkama, ale nevím nevím, jak by se tvářil chlap na to, kdybych mu řekla, kolik stojí :D

je kraasna
ale jsem trochus kepticka k jeji prakticnosti. kulicka by se mi podle me moc dobre v ruce nedrzela a bude se to i hur umyvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
18.6.14 18:38
@lleennttiillkkaa píše:
Mě třeba naprosto IN přijde tahle lahvička http://im9.cz/…f250x250.jpg dělají k ní i neoprenový fusak, fakt jako pro mě vrchol mezi lahvičkama, ale nevím nevím, jak by se tvářil chlap na to, kdybych mu řekla, kolik stojí :D

schválně, kolik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
18.6.14 18:39
@Dencicak píše:
@lleennttiillkkaa jj přesně ten. Pak to ještě propláchnu vodou.

a uz mejes? podle vseho by sis mela vyrobit domas bublinkovou katastrofu (ja to teda nikdy nezkusila)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
18.6.14 18:44

@Pudloslava myju a zatím nikde nic :) Uvidíme až otevřu dvířka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
18.6.14 19:33
@lleennttiillkkaa píše:

hlavně je úplně na prd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
18.6.14 19:51
@Dencicak píše:
@lleennttiillkkaa jj přesně ten. Pak to ještě propláchnu vodou.

právě tu nedávno byla diskuze na tohle téma a prý to dělá docela bublinkovou párty, ale nevím, osobně jsem to nezkoušela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
18.6.14 19:53

@Pudloslava @Antonie Bolavá @gatubela No stojí asi 300, ale myslím, že jenom s jedním pítkem, kolik stojí celá souprava jsem nekoukala. Fakt se mi líbí designově, ale kdo ví, jestli bude praktická, navíc mě je jasný, že bych jí někde ztratila, ale hezká je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
18.6.14 20:10
@lleennttiillkkaa píše:
právě tu nedávno byla diskuze na tohle téma a prý to dělá docela bublinkovou párty, ale nevím, osobně jsem to nezkoušela.

ja to udelala a v pulce myti oznamila mycka chybu, otevrela jsem ji a vazne to byla bublinkova party :) Ale ujela mi ruka, kdyz fakt jen kapnes 2 kapky, tak je to v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
18.6.14 20:26

@lleennttiillkkaa já to kupovala tak před čtyřmi lety a jako moc mě to nenadchlo. Měla jsem ten hrneček a tam se to pítko jakoby vcucávalo dovnitř a pak to teklo. No a to s tím brčkem už nevím proč se mi nakonec nelíbilo. Ale jak říkám, jsem na lahvičky úchyl a dříve nebo později u mě propadne každá :mrgreen:
Ale tahle firma má naprosto úžasnej talířek, co se do něj dá horká voda. A příbor taky máme, ten je krásnej, akorát dítě se s tím nenají :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
18.6.14 20:36

@Antonie Bolavá tak dík za recenzi, alespoň ušetřím :) prostě jenom hezká, předražená kravina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
18.6.14 21:20
@lleennttiillkkaa píše:
@Antonie Bolavá tak dík za recenzi, alespoň ušetřím :) prostě jenom hezká, předražená kravina

tak až tě bude příště pálit koruna, tak napiš, já ti takhle zdrbnu každou lahev :mrgreen: Ale spíš se specializuju až na ty učící hrnečky a lahvičky pro starší děti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
18.6.14 21:23
@Pudloslava píše:
je kraasna
ale jsem trochus kepticka k jeji prakticnosti. kulicka by se mi podle me moc dobre v ruce nedrzela a bude se to i hur umyvat.

tak já myslím, že se možná dobře drží dětem, ale antonie mě přesvědčila, že fakt nee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

První dýně

• (4.2) + 69 recenzí

Kapsička mango/hruška

• (4.8) + 40 recenzí