Mytí v myčce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
875
18.6.14 11:48

Kdyz jsme u toho myti v mycce, poradte mi jak mam zamezit tem flekum, nevim od ceho, uz jsem pridala i sul, dala tabletu bez lestidla, ale stejne jsou na tech lahvickach hrozny fleky, zaschly kapky, ikdyz hned po umyti mycku pootevru, uz fak nevim co vymyslet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
18.6.14 11:49

Mimochodem jsem si vzpomněla na tohle :D
Proč blondýnky nekojí své děti? protože je strašně bolí, když si vyvařují bradavky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
18.6.14 11:51

@u763 tvrdá voda. Nevím jestli s tím jde něco udělat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
18.6.14 11:51
@Zabak_kvak píše:
@Natálka26 měla si to tam dopsat lihovkou :mrgreen:
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
18.6.14 11:55

@lleennttiillkkaa
No jasný tos nevěděla? :roll: A to jsem si myslela, že jsi zasloužilejší matka než já :mrgreen: Dokonce mi jedna matka na plavání (malý bylo asi 7-8 měs.)řekla, že je,,teda jako super že beru malou plavat, ale že kdybych jí radši koupila pořádný lahve udělám líp". :roll: :zed: Takže ano, pokud nevytáhneš Avent jsi hodna trestu smrti, teda aspoň mě to tak bylo vtloukáno do hlavy a bylo mi právě vysvětleno, že jedine Avent a ne tržnice. Jsou věci, který prostě nepochopíš :mrgreen: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
18.6.14 11:57

@Zabak_kvak
Budu si to teď u druhýho pamatovat :-D Díky za tip :-D Nebo koupím nový lahve?? :think: :think: Ne nekoupim, zbytečně vyhozený peníze :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
18.6.14 11:58

@Natálka26 :mrgreen: :mrgreen: neskutecny!!! MamTommee Tippee, snad je to dost reprezentativni… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
18.6.14 12:00
@Natálka26 píše:
@lleennttiillkkaa
No jasný tos nevěděla? :roll: A to jsem si myslela, že jsi zasloužilejší matka než já :mrgreen: Dokonce mi jedna matka na plavání (malý bylo asi 7-8 měs.)řekla, že je,,teda jako super že beru malou plavat, ale že kdybych jí radši koupila pořádný lahve udělám líp". :roll: :zed: Takže ano, pokud nevytáhneš Avent jsi hodna trestu smrti, teda aspoň mě to tak bylo vtloukáno do hlavy a bylo mi právě vysvětleno, že jedine Avent a ne tržnice. Jsou věci, který prostě nepochopíš :mrgreen: :zed:

jako fakt jo? 8o Ta musela bejt dobře vyčvachtaná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
18.6.14 12:00

@u763
:mrgreen: nevím jestli to ta bodrá maminka znala, každopádně pokud to nemělo nápis AVENT tak prostě holky pochopte nevíte co je dobrý pro dítě. :roll: Fakt jsem si myslela, že jste inteligentnější.. :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
18.6.14 12:02

@lleennttiillkkaa super napad, prave jsem ho tam nalila, doted jsem pouzivala tablety, vcera uz jsem dala sul, ocet pouzivam i misto avivaze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
18.6.14 12:02

@Natálka26 no fakt nevěděla :D jako Vítek měl nuk s krtkem a později brčkoláhev z DM a na kaši jsem používala skleněnou klasiku.
Já teda pro strýčka příhodu chci teď koupit medelu se spešl dudlíkem, tak doufám, že budu zase kojit, abych nebyla úplně out.
No vidíš, kam se hrabou pohybový aktivity, když není kloudná láhev, není spokojený a milovaný dítě…no to mě podrž…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
18.6.14 12:04

@u763 no ale plastový věci mám flekatý stejně s octem i leštěnkou, máme prostě tvrdou vodu. Místo aviváže používám taky, hlavně na ručníky a ložní, líp pak sajou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
18.6.14 12:05

@Antonie Bolavá
Ona se chtěla se všema přátelit (a já nejsem zrovna přátelskej typ, jako že se bavím s každým hned o sobě, dětech, apod.) a jak se chtěla přátelit tak se všem snažila poradit akorát tímhle zrovna přátelé nezíská. To samé tam sedíme já si piju kafe a ona přijde a začne mi povídat o tom jak tahle káva není zdravá pro dítě (nikdy jsem nekojila) a že bych si měla dát nákou bezkofeinovou břečku a že jestli chci tak mě vezme do super BIO KAVÁRNY, ale budeme muset jet autem, protože je to dál… Auto samozřejmě neměla, takže bych ještě taxikařila.. 8o Díky bohu chodila jenom 6 lekcí, víc bych asi nevydržela :-D Znáte taky někdo takovouhle akční a drzou ženskou??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
18.6.14 12:10

@lleennttiillkkaa

Z DM??? Chtěla si to malé nebohé dítě zabít??? 8o 8o Ty vůbec nevíš jak se to dělá a co je dobrý! Fakt tahle ženská byla hroznej hardcore, já jsem z ní pokaždý nemohla, a asi jsem se jí i zalíbila, protože nikoho jinýho neotravovala tolik jako mě. Jinak já měla taky z DM hrnky řekla bych, že kvalita stejná jako Avent, Medela a další :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
18.6.14 12:26

@Natálka26 ne, takovou naštěstí neznám :lol: Já se taky moc nedružím. Mám tu na vsi kamarádku, co má stejně starý holky a pak ještě jednu bezdětnou a stačí mi to bohatě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

První dýně

• (4.2) + 69 recenzí

Kapsička mango/hruška

• (4.8) + 40 recenzí