Mytí v myčce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13762
18.6.14 13:20

Já bych teda lahve do myčky nedávala, ale UM jsme neměli, kdybychom měli, tak bych možná dávala, ale rozhodně bez tablety, leštidla… Já jsem měla skleněnou lahvičku, tak jsem jí normálně myla a jen občas hodila do myčky. U toho skla mi to tolik nevadí, jako u toho plastu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
18.6.14 13:40

Jo, to jsem taky ještě chtěla k tématu, že ty lahvičky jsem úplně malému miminu myla ručně, protože jsem nechtěla, aby mi olizovalo zbytky z nějaké jarové tablety. Myla jsem to v nějakém šetrném prostředku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7366
18.6.14 13:48

Mně naopak bylo řečeno, že avent nic moc, že jsou lepší.

Což mi připomíná luxusní designovou řadu výrobků (dudlíky, hračky, lahve, učící hrnky) v lékárně (nějaká neznámá značka) a to zas teda naopak musím přiznat, že to mě bere. Ač to teda nevlastním, ale v nejmenším neodsuzuji ty, kdo si do tohoto zainvestují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
18.6.14 13:49
@noemmi píše:
Mně naopak bylo řečeno, že avent nic moc, že jsou lepší.Což mi připomíná luxusní designovou řadu výrobků (dudlíky, hračky, lahve, učící hrnky) v lékárně (nějaká neznámá značka) a to zas teda naopak musím přiznat, že to mě bere. Ač to teda nevlastním, ale v nejmenším neodsuzuji ty, kdo si do tohoto zainvestují.

jaká je to značka?? Já mám na lahvičky úchylku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
18.6.14 13:52
@Antonie Bolavá píše:
jaká je to značka?? Já mám na lahvičky úchylku :mrgreen:

Já taky, takže okamžitě potřebuju vědět značku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186
18.6.14 14:02

@Dencicak Já tam tady ty věci nedávám, nějak mi to nejde… ale asi se to může… Hračky tam nedávám a lahvičku potřebuju každý den a tak často nemyju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7366
18.6.14 14:15

Možná něco od suavinex, ale jistá si nejsem.

Teď koukám, že ty jsou za celkem normální ceny. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
18.6.14 15:18

Urcite se to muze, mam na to i program, ale i normalni dost dobre cisti. Akorat me by tam asi ty flasky litaly a taky mam tak nejak blbej pocit dat to myt s jidlem. plnou mycku flasek neudelam ani se svou oooobr zasobou :-) cili meju extra a sterilizuji v MW.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
18.6.14 15:19
@AnastazieB píše:
Já bych teda lahve do myčky nedávala, ale UM jsme neměli, kdybychom měli, tak bych možná dávala, ale rozhodně bez tablety, leštidla… Já jsem měla skleněnou lahvičku, tak jsem jí normálně myla a jen občas hodila do myčky. U toho skla mi to tolik nevadí, jako u toho plastu.

bez tablety to mas naprd, UM masti, musis to umyt nejakym prostredkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
18.6.14 15:22

Tak za me se aventky dobre mejou. savicky do nich ovsem davam MAM.
u me je avent sada dana hlavne tim, ze jak clovek necim zacne, tak uz nechce michat znacky, aby to mel vsechno kompatibilni. A ja si do zacatku koupila jednu malickatou avent, jakoze budu kojit. pak pribyly dalsi dve, kdyz jsem nekojila a pak dalsicj 10, co mi jedna maminka venovala, ze se ji zdaji zasle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13762
18.6.14 15:24

@Pudloslava to je fakt… Tak to je lepší umýt v ruce, v něčem šetrném a pak dát třeba vysterilizovat do mikrovlnky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
18.6.14 16:58

Mě třeba naprosto IN přijde tahle lahvička http://im9.cz/…f250x250.jpg dělají k ní i neoprenový fusak, fakt jako pro mě vrchol mezi lahvičkama, ale nevím nevím, jak by se tvářil chlap na to, kdybych mu řekla, kolik stojí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
18.6.14 18:03

Děkuju Všem za rady :) Už se myčkují, ale jen věci pro mimčo bez ostatního nádobí a dala jsem jen jar, tak uvidíme jak se umyjí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
18.6.14 18:05

@Dencicak vážně jsi dala do myčky jar? Jako ten tekutý, co se normálně dá na houbičku a umeje se s ním nádobí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
18.6.14 18:27

@lleennttiillkkaa jj přesně ten. Pak to ještě propláchnu vodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

První dýně

• (4.2) + 69 recenzí

Kapsička mango/hruška

• (4.8) + 40 recenzí