Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj holky,
jdu pro radu, děti mají mít na příměstský tábor své nádobí, nejlépe miska + lžíce, máte tip na nějaký? všude nacházím jen pro mimča cestovní. Líbil by se mi ešus + místo na tu lžíci, nebo něco v plastu
a rovnou tip na nějakou dobrou láhev na pití 0,5l
díky ![]()
Dala bych normální polévkovou lžíci, plastovou velkou misku (třeba jakjsou misky s víčkem na skladování vlednici) a flašku odrajce. Nebude tě pak mrzet, když to někde zapomene…
@Bibi239 píše:
Dala bych normální polévkovou lžíci, plastovou velkou misku (třeba jakjsou misky s víčkem na skladování vlednici) a flašku odrajce. Nebude tě pak mrzet, když to někde zapomene…
Absolutní souhlas, hlavně tu špínu zavře, nic se neopatla a doma v pohodě umyjes.
Treba dedra ma termotransporter, nejde mi vlozit odkaz, ma to i lzicku a stoji to 199kc. Ale souhlasim s vyse uvedenym, s tema ruznyma plastovyma skladacima lzickama se vetsinou blbe ji.
Polévkovou lžící, plastovou misku a láhev je snad jedno ne? koupím normálně dobrou vodu nebo něco a nazdar, moc to řešíš
Ok, máte pravdu
jen jsem chtěla prostě něco hezčího, ztratit se to nemůže, nebo max. ta láhev, ale obědvat budou v jídelně a nemyslim, že by to po skončení táboru bylo nevyužito ![]()
Pardon - OT, můžu se vetřít??? ![]()
Nevíte kde sehnat nějakou plastovou dětskou lžíci, ale velkou! Né ty dětské pro prťata na první krmení, ale prostě už třeba polévkovou, ale plastovou.
Mám jednu skvělou od HIPP, je zelená (třeba někdo znáte) ideální velikost pro 15ti měsíční, ale mám jen jednu (od někoho jsme kdysi dostali) a nemůžu nikde narazit na podobný typ. Prostě už větší lžíce, jen plastová ![]()
Ztratit se může všechno. Mladší se v pátek vrátil ze školky v přírodě bez bundy. Byl tam nejmladší, tudíž nejmenší, takže ostatním musí být malá. Je podepsaná, přesto se zatím nenašla.
@Kacka2 vždyť jo, tak to by nemohli mít nic, kdybych se bála, že se něco ztratí ![]()
třeba ještě někdo hodí nějaký tip, zatím vede ten ešus a lžíce z domova
@Cmochy co ty plastový z ikey? máme celý ty sady, dobře se s ní nají i skoro 6-ti letý
@Cmochy plastový ze sady z ikey, ale už ty nové nejsou tak dobré jako byly dřív, cca před 2lety to změnili, lžíce je teď mělčí.
@Cmochy tu od Hippu jsme měli, tabyla dobrá. Ještě jsem měla plastovou od nutridrinku, ta byla taky super, dávali ji s jejich pudinky (mi tehdy boleli zuby abyla jsem natekuté stravě). A zkus se podívat v obchoďácích do párty potřeb, občas mívají plastové lžičky vhodné velikosti a celkem hluboké, já měla roky odtamtud malé lžičky, uvedeno na vajíčko a dal se tím krmit i poměrně tekutý jogurt
Tescoma, má to i termoobal. V každém sparu nebo tesku to koupíš
@luc31 píše:
@Cmochy co ty plastový z ikey? máme celý ty sady, dobře se s ní nají i skoro 6-ti letý
@Bibi239 píše:
@Cmochy plastový ze sady z ikey, ale už ty nové nejsou tak dobré jako byly dřív, cca před 2lety to změnili, lžíce je teď mělčí.
Myslely jste tuhle? ![]()
http://www.ikea.com/…ts/40199287/