Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
V pondělí jsem koupila v Lidlu misku pro děti s obrázkem medvídka Pú. Je plastová bez BPA. Měli v nabídce kojenecké oblečení a hračky, tak jsem si myslela, že je určená pro kojence. A ejhle! Když jsem sloupla nálepku na spodní straně, je tam obrázek - nevhodné pro děti do tří let. Tak nevím, jestli ji používat už teď, nebo počkat.
Pouzivej, oni se tim pouze brani kdyby nahodou. Zavadna ale nebude.
Co myslíš, udusí se ti tou miskou? Nebo ji dokáže dítě samo rozbít a zranit se o ni?
@Lidym dávej pozor, aby ti tu misku nespokl a pak ji určitě používat můžeš
Občas tyhle značky bývají i na hračkách pro mimina ![]()
Tahle hláška je napsaná snad na všech hračkách. V jenom hračkářství nám bylo řečeno, že to tam výrobci píší automaticky ![]()
Mě šlo o to, aby neobsahovala nějaké škodlivé látky, když je z plastu.
Nebo tak něco.
On je prcek šikovnej. V neděli si pořezal zápěstí, 2 stehy. Je to poděs. Ale dopadlo to dobře a chová se tak, jako by mu nic nebylo.
Vtírnu se dotazem ![]()
Prosím Vás a nevíte někdo jak bylo velké to autíčko od Fisher Prise za 179,– Viděla jsem ho v letáku. Nebyl tam napsaný rozměr a nějak to nešlo odhadnout. Díky..
@brulinka Asi kolem 15ti cm. Dívala jsem se na vláček a bylo to tam všechno podobný.
@Lidym píše:
@brulinka Asi kolem 15ti cm. Dívala jsem se na vláček a bylo to tam všechno podobný.
Díky… no 15cm
Ještě že jsem tam pro to nejela..
@brulinka píše:
Díky… no 15cmJeště že jsem tam pro to nejela..
no nadruhou stranu, je krásné a malá ho miluje. je bytelné, chrastí a jezdí. Myslím že za tu cenu je super.
Syn ma uz dlouho tu masinku a krasne si s ni hraje, je mala, dobre se mu s ni jezdi kdyz leze, krasne se mu vejde do ruky ![]()
@Lidym píše:
V pondělí jsem koupila v Lidlu misku pro děti s obrázkem medvídka Pú. Je plastová bez BPA. Měli v nabídce kojenecké oblečení a hračky, tak jsem si myslela, že je určená pro kojence. A ejhle! Když jsem sloupla nálepku na spodní straně, je tam obrázek - nevhodné pro děti do tří let. Tak nevím, jestli ji používat už teď, nebo počkat.
To je kvůli té vidličce, resp. příboru u tohoto setu.
@Lidym píše:
Mě šlo o to, aby neobsahovala nějaké škodlivé látky, když je z plastu.
Nebo tak něco.
On je prcek šikovnej. V neděli si pořezal zápěstí, 2 stehy. Je to poděs. Ale dopadlo to dobře a chová se tak, jako by mu nic nebylo.
Protože tříletému už jídlo na misce ze škodlivého plastu dávat můžeš?
![]()
@pusina1 píše:
no nadruhou stranu, je krásné a malá ho miluje. je bytelné, chrastí a jezdí. Myslím že za tu cenu je super.
No tak jasné, je to od Fisher Prise ti žádné dreky nevyrábí. Určitě je hezké a kvalitní. Ale já chtěla něco většího… ![]()