Dětská miska z Lidlu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2780
23.7.14 10:29

Dětská miska z Lidlu

V pondělí jsem koupila v Lidlu misku pro děti s obrázkem medvídka Pú. Je plastová bez BPA. Měli v nabídce kojenecké oblečení a hračky, tak jsem si myslela, že je určená pro kojence. A ejhle! Když jsem sloupla nálepku na spodní straně, je tam obrázek - nevhodné pro děti do tří let. Tak nevím, jestli ji používat už teď, nebo počkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2841
23.7.14 10:35

Pouzivej, oni se tim pouze brani kdyby nahodou. Zavadna ale nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
23.7.14 10:37

@pusina1 To jsem si taky říkala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
23.7.14 10:39

Co myslíš, udusí se ti tou miskou? Nebo ji dokáže dítě samo rozbít a zranit se o ni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
23.7.14 10:42

@Lidym dávej pozor, aby ti tu misku nespokl a pak ji určitě používat můžeš :D Občas tyhle značky bývají i na hračkách pro mimina :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
23.7.14 10:46

Tahle hláška je napsaná snad na všech hračkách. V jenom hračkářství nám bylo řečeno, že to tam výrobci píší automaticky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
23.7.14 10:50

Mě šlo o to, aby neobsahovala nějaké škodlivé látky, když je z plastu.
Nebo tak něco.
On je prcek šikovnej. V neděli si pořezal zápěstí, 2 stehy. Je to poděs. Ale dopadlo to dobře a chová se tak, jako by mu nic nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
23.7.14 10:53

Vtírnu se dotazem :oops:
Prosím Vás a nevíte někdo jak bylo velké to autíčko od Fisher Prise za 179,– Viděla jsem ho v letáku. Nebyl tam napsaný rozměr a nějak to nešlo odhadnout. Díky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
23.7.14 10:58

@brulinka Asi kolem 15ti cm. Dívala jsem se na vláček a bylo to tam všechno podobný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
23.7.14 11:03
@Lidym píše:
@brulinka Asi kolem 15ti cm. Dívala jsem se na vláček a bylo to tam všechno podobný.

Díky… no 15cm :roll: Ještě že jsem tam pro to nejela..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
23.7.14 11:06
@brulinka píše:
Díky… no 15cm :roll: Ještě že jsem tam pro to nejela..

no nadruhou stranu, je krásné a malá ho miluje. je bytelné, chrastí a jezdí. Myslím že za tu cenu je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
23.7.14 11:24

Syn ma uz dlouho tu masinku a krasne si s ni hraje, je mala, dobre se mu s ni jezdi kdyz leze, krasne se mu vejde do ruky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vin
1327
23.7.14 11:48
@Lidym píše:
V pondělí jsem koupila v Lidlu misku pro děti s obrázkem medvídka Pú. Je plastová bez BPA. Měli v nabídce kojenecké oblečení a hračky, tak jsem si myslela, že je určená pro kojence. A ejhle! Když jsem sloupla nálepku na spodní straně, je tam obrázek - nevhodné pro děti do tří let. Tak nevím, jestli ji používat už teď, nebo počkat.

To je kvůli té vidličce, resp. příboru u tohoto setu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
23.7.14 12:03
@Lidym píše:
Mě šlo o to, aby neobsahovala nějaké škodlivé látky, když je z plastu.
Nebo tak něco.
On je prcek šikovnej. V neděli si pořezal zápěstí, 2 stehy. Je to poděs. Ale dopadlo to dobře a chová se tak, jako by mu nic nebylo.

Protože tříletému už jídlo na misce ze škodlivého plastu dávat můžeš? ;) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
23.7.14 13:59
@pusina1 píše:
no nadruhou stranu, je krásné a malá ho miluje. je bytelné, chrastí a jezdí. Myslím že za tu cenu je super.

No tak jasné, je to od Fisher Prise ti žádné dreky nevyrábí. Určitě je hezké a kvalitní. Ale já chtěla něco většího… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

První dýně

• (4.2) + 69 recenzí

Kapsička mango/hruška

• (4.8) + 40 recenzí