Německá lékárna - moučnivka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
23
13.7.14 18:14

Německá lékárna

Ahoj všem, prosím vás, už měsíc trpíme moučnivkou, synovi je 9 týdnů. Jdeme i zítra k jiné Dr., ta moje to moc neřeší, navíc má celý červenec dovolenou. Četla jsem o léku Nystatin, který je k sehnání ale pouze z Německa. Nevíte některá, jak se mám přes PC na netu dostat na nějakou německou lékárnu, ze které by mi lék poslali? Cestu do Něm. ted nemůžu absolvovat, ale doufám, že existuje nějaká šance jak lék sehnat. Máte někdo podobné zkušenosti s moučnivkou? Jsem zoufalá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21492
13.7.14 18:22

Pro syna mi kamarádka dovezla z německa gel infectosoor mundgel. nakonec jsem ho nepotřebovala, protože pomohly léky Nizoral (snad si to pamatuju dobře, je to hodně dlouho) - rozdrceným jsem potírala pusinku a koukala jsem, že to jsou léky na plíseň. jinak bohužel s webovkami neporadím. zkus kouknout na mimibazar, jestli to tam někdo nenabízí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
13.7.14 18:27

Ten nystatin prý může dr. napsat a oni ho v lékárně namíchají. Chlap jde zítra se synem k Dr. Synovi se objevila moucnivka o víkendu, od čtvrtka od večera má horečky. V lékárně jsme koupili neocide gel, moucnivka pomalu mizí, ale ty horečky se mi nelíbí :zed: edit: pardon píšu jak tatar :oops:

Příspěvek upraven 13.07.14 v 18:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
13.7.14 18:27

Léky které nejsou na seznamu SUKL a nejsou v českých lékárnách se dají objednat i v Lékárně DR max, Dost lidi si takhle kupuje Mynicycline.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15752
14.7.14 07:07

@Monihary
Nistatin sezenes i v CR. Nam ho udelali v motole

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...