Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Prosím, jakou používáte kolem 2věku lahvičku? Máme se silikonen NUK, ale po týdnu se savička prokousnuta. Tak jsem si říkala, že povýšíme na vyšší. Zkouším doma hrnečky, to pijeme, ale víc je vedle
. Ale jsme hodně venku. Myslela jsem Zdravou lahvičku nebo raději něco s brčkem?
Mě pijou dvouleťáci z Avent kouzelného hrnečku s pítkem, brčka jsou silikonový a myslím si že ti to prokousne stejně jako tu savičku, chce to něco s tvrdým pítkem, což na těch zdravých lahvičkách taky není, to je měkký plast.
Děti měli v tomto věku z brčkem, myslim, že jsem je kupovala v DM. A doma hrnečky nebo plastový kelímky.
U prvního jsme měli Avent s tvrdym pítkem, na pití super, ale teklo to.
Příspěvek upraven 24.07.14 v 10:05
@Osmanka avent s brckem, to uz zacina byt okousane, s pitkem to vydrzi o neco dele a ted mame nove prvni skutecny hrnecek to se mi docela zalibilo http://www.aventbaby.cz/…utecny-340ml
Tam nema co prokousnout ![]()
Dcera pila do 2 let z hrníčku Nuby z DM, prvně s pítkem, pak s brčkem. Ale věčně to měla zničené, prokouslé a teklo to. Takže už pár měsíců kupuju normálně Kubíka Water a dělám pití do toho, pokud do pítka zrovna nestrčí pastelku, tak to neteče ![]()
U nás nejlíp petky s pítkem, tzn. Rajec, Kubík Wat., Lucka. Protože jsou oproti různým hrnkům levné, není problém měnit fakt často, tudíž se nestihnou opotřebovat tak, že by tekly. A ostatní nám zatím opravdu vždycky tekly, ať už netekoucí (!) Avent, Nuk, cosi s brčkem z DM, totéž s pítkem.
@Verca1989
Kubík Watter jsem taky dala. Jenže babičky jsou uklízečky, děti dopily a vyhodily to. Pak jsem neměla lahvičku na cestu domů. Vytáhla jsem tu starou Nuk, prokouslou, aby v horku měla co pít. Babičkám těžko vysvětlit, že plastové lahve u nás se nechávají. Oni to mají za zbytečné a jedou si po svém.
Mame Tommee Tippee http://detske-hrnky-a-pitka.heureka.cz/…pee-explora/
Pitko je tvrde takze prokousnout se neda, lahev netece a dobre se cisti.
To vypadá pěkně. Ale máme ten Nuk 330ml a když je horko, tak na 1,5hod. cesty autem nevydrží. Dcera pořád pije. Tak asi koupím tu Zdravou lahvičku, má větší objem.
Když někam jdu, tak musím mít pomalu s sebou ještě velkou láhev s pitím, co ji dolévám. Syn toho v 5ti letech vypije asi 1/3.
@Osmanka Jako na vodu? 13 měsíční pije z flašky rajec ze sportovním uzávěrem nebo z cyklistického bidonu.
K jídlu má vodu v avent krnku s tvrdým pítkem.
Ahoj, lahvicky pre deti tiez mozete oznacit stitkama Happy label, stitky sa mozu nalepit prakticky na cokolvek a drzia. Su vhodne do mycky, mikrovlnky… fakt supr vec pro oznaceni veci vasich malych ratoletsi.
Ja mam pro ditko SIGI, je super. A jinak teda od doby co sedi pije z hrnicku…
Ahoj, chci se zeptat, nemáte nekdo nejaky tip na lahev co netece? Segra poad nadava na drahe lahvicky co malemu kupuje, s brckem malej neutahne a vetsina jinych tecou, za 3 tydny ma narozky tak bych rada sehnala neco uzitecneho, uz mam nejake hracky vyhlidnute a rada bych jeste sehnala tu lahvicku, muzete prosim mrknout, zda by jste vybrali neco v tomto obchode? Kvuli postovnemu bych rada objednala vse v jednom, hracky-4kids. cz/hrnecky-misky-a-pribory/strana-2/ díky moc
Ahoj,
máme „zdravá láhev“ se to jmenuje, jsou náhradní těsnění, pítka. Je prima. Jako někdy vytekla, když jsem nedotáhla, nebo děti nezastrčily špuntík a já si toho nevšimla. Ale to je moji nešikovností. Ale zase samozřejmě když je to otevřené a dítko to někam hodí, tak to teče. Gumové pítka dcera tou dobou pak prokousla - jako má Nuk - hrneček se mi líbil, ale byl pořád okousaný a tak protékal. Máme od září.