Jakou slim pračku

21
21.4.15 14:27

Jakou slim pračku

Bohužel nám oděšla na chatě pračka. Zatím sem se byla jen dívat a zalíbily se mi ty slim pračky :mrgreen: Máme tam malou koupelnu a docela by se mi hodila. Celkem mi nevadí že sou tak do 5kg. Ale uvažuju jestli se tam dobře opere ložní pradlo nebo přehozy. Popravdě se mi moc nechce dávat ani moc peněz moje představa je max do 8 tisíc. Je to přece jen na chatu a hlavně už sme měli bohužel neohlášenou návštěvu přes zimu a byli sme bez telky a mikrovlnky :cert: takže opravdu ne nic drahýho. Co se týče využití sme tam tak červen až srpen docela často občas tam i spíme a manžel dojiždí do práce ale jinak když nepočítam fakt zimu tak max 2 do týdne na udržení zahrady. Jako mohla bych prát doma ale nechce se mi to tahat, takhle to je prostě lepší navíc kolikrát mám doma čuňata, takže to tam hodím hned a je to vklidu než to někdě skladovat až pojedem domů.

Dík moc za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1461
21.4.15 14:39

Neporadím. Já teď kupovala Whirlpoolku ale jestli to byla dobrá volba ukáže až čas. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3862
21.4.15 14:54

Já bych doporučila od indesit :-) Whirlpool už není co bývalo, prý jdou rychle do čudu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
21.4.15 15:05

@rj1983 No cim mensi buben, tim min pradla v pracce vyperes a taky tim vic zmackany z neho po vyzdimani bude…
Ja teda pradlo nikdy nevazila, ale myslim si, ze na dvoje lozni a prosteradla to bude teda malo… Aby ti to ta pracka utahla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
21.4.15 15:15

Já mám úzkou pračku Siemens. Levná zrovna nebyla. Sestra má Philco. Stála asi 7.500,–. Je spokojená. Ložní musím prát vždy jen na jednu postel. A vypere skvěle.
Indesit určitě taky dobrý. Tu sem měla předtím. A do těch 8.000 je docela velkej výběr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
21.4.15 15:19

Ja budu hnusna :mrgreen: Nesnasim, když někdo říká „opere“, deti „okoupeme“ pripadne „to se neoplatí“ - jste Češi? Citite to? Proc vyrabite nova slova (paskvily)? Nebo to je nejake nářečí?
Popravde - ze se něco opere znamena, ze se z toho sepere barva :)

K pracce nemam nic :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1215
21.4.15 16:09

Máme malou panelákovou koupelnu, takže jsme měli stejný problém s místem. Koupili jsme indesit, stála tuším 5 000,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
21.4.15 16:13

@nakukovatelka Je to nareci a co? Ty tomu nerozumis nebo co? ;)
Ty potrebujes prekladatelku uz nekde u Hodonina, vid? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
21.4.15 16:33

Máme slimku Beko na 6kg (tedy dle programu) za 3999 a přes dva roky spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
21.4.15 16:47

Mela jsem dve slimky, Gorenje a Indesit. Jednoznacne Gorenje, ticha, velky buben. Indesit se tocila od zacatku jakoby umirala. Sezes do 6500kc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
21.4.15 17:04

@rj1983, mám Beko 40cm, 5kg prádla, za 7000,–. Mám ji rok a třičvtrtě a zatím jen spokojenost.
Ložní prádlo se vejde klasika - prostěradlo, dvě cíchy, dva polštáře - bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
21.4.15 17:10

@rj1983
Minulý rok jsme kupovali indesit 6kg/40cm A+++, je úžasná, má mnoho funkcí- navíc powersaver a ecotime což ti ušetří i nějaké penízky ;) Stále jen 5200 po slevě včetně LP, původně stála přes 10.000 stačí si hlídat slevy a určitě se něco najde :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
21.4.15 17:35

Holky děkuju :kytka: Uvažuju o Indesitu z nich je největší výběr ale zas tak akutně to nespichá. Mám čas do jahod :mrgreen:
Chtěla bych nějakou míň hlučnou páč ta stará řvala jak kráva :roll: ale je fakt, že sem ju zabavila mamce a vydržela minimálně 12 let určitě. My ji tam máme tak 7 let určitě možná i dýl. Zatím se byla v pár obchodech a vždy ty slimky tam maj po jednom. Chtěla bych tak nějak porovnat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
22.4.15 12:04
@Black Cat píše:
@nakukovatelka Je to nareci a co? Ty tomu nerozumis nebo co? ;)
Ty potrebujes prekladatelku uz nekde u Hodonina, vid? :lol:

No ja se omlouvam, proste jsem to nevydržela :oops: :) včera jsem na to narazila víckrát. „nevim, jestli si mam koupit to a to, oplatí se to“? :zed:
To je proste hruza.
Ale mas pravdu - tam, kde se z okurky stane okurek, koncim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
22.4.15 13:28

@nakukovatelka ;)
Ale tak všude máš něco. V tý Prazééé, taky nemluvěj zrovna spisovněé :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí