Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj
potřebuji pomoct s výběrem tašky na kočár, hledám bez přebal. podložky a termověcí, chci černou, hezkou, přidělávací na madlo, ne přehazovací přes madlo, aby se do ní vešlo cca 5 čtvercovek, 6jednorázovek, 4 lahvičky a termoska a oblečení pro děti.
dik za tipy a linky
já jich měla asi pět a osvědčila se babylove - s výbavou 600, ale myslím,že jí neprodávají už v černé nebo aspoń u nás ne. nebo ta jejich jakoby síťovka. je super stojí 100,– vejde se do ní hodně a dá se vzít taky přes rameno. lituju, že jsem neobjevila dřív.
ahoj…dyz v tech hezcich a lepsich uz asi ty termoveci jsou…mam babymoov nappy bag…kdyz sem ju videla tak uz sem jinou nechtela
ale teda je tam termoobal na piti…
da se aji prehodit aji pridelat..nosim ji pridelanou to mi prijde hezci ![]()
mikita: tak jsem si tu tašku na kočárek taky objednala tak jsem zvědavá ![]()
Já mám tu černou a jsem s ní moooc spokojená ![]()
http://www.detskydum.cz/…sami-533201/#…
zatim je nejvetsi co jsem mela…zalezi kolik obleceni chces tahat…
no prijde na to jestli chces brat pro tri deti..ponozky tricka teplaky svetry kombinezy…to uz bys tam asi nedala…ja nosim veci pro jedno a mam ju poloprazdnou. ale netaham toho zbytecne moc…tak na ni nekde mrkni…me prijde hodne velka oproti jinym co sem videla. ale mozna jsou aji vetsi..to nevim ![]()
aesthetic maji pekny veci, myslim, ze i tasku jsem tam videla dobrou vzhledove i praktickou
a co koupit tu, co je primo ke kocarku?
ja tez nevim, objednali jsme kocar Teutonia, ale ta brasna na rukojet k nemu stoji 2.000,–, coz mi pripada zbytecne hodne, tak tez koukam po jinych …
Ahoj,
ja jsem měla taky Aesthetic a byla jsem moc spokojená.
Byla lehká a vešlo se vše, co jsem potřebovala.
Napadá vás nějaký obchod v Praze, kde by bylo k vidění víc značek přebalovacích tašek. Díky za radu.
Ahojky,
Obnovuji diskuzi, dotaz mam vsak stejny jako zakladatelka, jen me zajimaji aktualni trendy?
Mam dvojkocar, cernocerveny a chtela bych na nej nejakou hezkou tasku, ktera bude prehledna, mam holcicky o rok od sebe, tak at hezky oddelim jejich vecicky. Investovat bych do ni chtela do 1000kc a chtela bych, aby byla pridelavaci na madlo, ne prehazovaci. Babylove se mi moc nelibi.
Dekuju