Jakou teplotu čaje pro novorozence?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Nedokrmuj, nedávej čaj a často přikládej… Vím, že se to lehce říká, ale pokud budeš místo kojení dokrmovat není to cesta k rozkojení, ale k postupnému nekojení… Ze začátku může pít i co půl hodiny… A tím pádem nebude potřebovat ani čaj…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojki, mám 5 měsíční miminko a máme problémy v tom, že jiný než hodně teplý čajík si nevezme, už ani vlažné mléko ne. Jak se všude uvádí teplota 37 stupňů, cucne si a hned začne strašně plakat a už nechce. Pije s chutí jedině to co má kolem 50 stupňů. Pro mě to není nijak moc horké, takové teplé, ona si v tom úplně libuje, ale mám strach aby se jí nemohlo něco stát, aby se nějak nepopálila nebo já nevím co..i vodu na koupání má ráda teplou kolem 40. Ptám se tedy, zda jí nemohu nijka ublížit. Děkuji
- Citovat
- Upravit
Neumím odhadnout, kolik je 50st. vody…když to ochutnáš ty, je to horké, musíš srkat a pod.? já bych s tím byla hodně opatrná, aby jí to nedělalo potíže nejen se spáleným jazykem, ale třeba i bolavým žaludkem…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Né, srkat nemusím, je to takové jako teplé, ale když ona nic jiného prostě pít nechce…že by jí po tom bolelo bříško teda nevypadá, ale zas, kdyby jí to pálilo, asi by to nepila ne? spíše se bojím, aby jí to třeba nějak nedrážilo v krčku, jícen a tak??? ![]()
- Citovat
- Upravit