Jogurt a váha v 7 měsících

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
21.8.12 12:10

jogurt a váha v 7měs

Ahoj maminky,
malý bude mať 7 mesiacov, už asi 2 týždne papá raz denne jogurt, kupujem mu hollandiu bielu, chutí mu spapa tak 150 garmov…ale mám pocit, že po nom strasne moc pribera…tak som mu to zacala miesat s presnidavkou a dam mu iba 50-70g jogurtu… ake mate skusenosti s priberaním po jogurte? inak je od narodenia na um, narodil sa malinky, mal 46cm a 2,6kg v termine, ale po um strasne rychle rastol, za tyzden bude mat 7 mes a ma 8kg…
na brusku nechce byt skoro vobec, nebavi ho to tam..tak sa ani nechce pretacat, ale ked ho dam na brusko, tak sa snazi plazit…ale iba chvilu a hned sa otoci na zadicka…
nemate tip na rovnako kvalitny bifi jogurt, ktory by mal trosku menej tuku?
inak ma trikrat denne mliecko 180-200ml, a na obed masozeleninku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29436
21.8.12 12:15

Po jogurtu mi syn nepřibíral - dostával Hollandii a Madetu ve skle taky od 7m. Spíš začal zvolňovat tím, jak se začal víc hýbat. Měl při narození 4490g, přírůstky vždy větší, než jsou tabulky, na začátku v 7m. měl 9500g a 77cm. Myslíš si, že je to tím jogurtem? Během dvou týdnu bych řekla, že se z toho moc vyvodit nedá a hlavně je to normální jogurt, nic tučného, z čeho by měl přibírat. Spíš bude mít zkrátka takové období růstu.

Příspěvek upraven 21.08.12 v 12:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
21.8.12 12:16

Nemyslím, že by se zrovna po jogurtu nějak extra přibíralo :nevim: Dětem se naopak nemá dávat nic se sníženým obsahem tuku, Hollandia je určitě dobrá. Pokud to má místo jedné dávky UM, tak je to podle mě úplně v pořádku. A to jí zatím jen jogurt? Po zelenině určitě tolik přibírat nebude. Jinak na svůj věk mi nepřijde nijak extra velký, prostě dohání začátky :) Až začne pořádně lozit, tak to vyběhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6624
21.8.12 12:17

Dětem zásadně nedávat cokoliv odtučněného. Hollandia je normální jogurt, není ani smetanovej (ty mívají víc než 4% tuku), méně tučný jogurt nesháněj. Mně dítě skokově přibralo pokaždý, když jsem mu zařadila novej příkrm (hlavně po kaši to vylítlo o kilo za měsíc).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
21.8.12 12:19
@xmarge píše:
Dětem zásadně nedávat cokoliv odtučněného. Hollandia je normální jogurt, není ani smetanovej (ty mívají víc než 4% tuku), méně tučný jogurt nesháněj. Mně dítě skokově přibralo pokaždý, když jsem mu zařadila novej příkrm (hlavně po kaši to vylítlo o kilo za měsíc).

Přesně, ty smetanové mají dokonce kolem 10% - třeba Choceň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
21.8.12 13:19

Dceři dávám jogurt nebo kefírové mléko asi od 8.měsíce a nezdá se mi že by nějak extra přibírala a to jsem jí občas dávala i ten smetanový jogurt. Neboj se však on to vyběhá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.12 13:52

Nic light mu samozrejme davat neplanujem, ale pribera doslova pred ocami, tak som si hovorila, ze ci je to tym jogurtom…ale asi si teda robi zasoby na aktivnejsie obdobie… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
21.8.12 15:08

Nám malá taky přibírá snad před očima…byli jsme v červenci ve špitále a tam jí naučili jest rýžovou kaši, od té doby mi odmítá domácí příkrmy a chce jen kupované a to ještě míchané s tou kašou, jinak mi to fluše :zed: ..ale už to pomalinku ředíme z domácím, tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí