Jogurt a váha v 7 měsících
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
jogurt a váha v 7měs
Ahoj maminky,
malý bude mať 7 mesiacov, už asi 2 týždne papá raz denne jogurt, kupujem mu hollandiu bielu, chutí mu spapa tak 150 garmov…ale mám pocit, že po nom strasne moc pribera…tak som mu to zacala miesat s presnidavkou a dam mu iba 50-70g jogurtu… ake mate skusenosti s priberaním po jogurte? inak je od narodenia na um, narodil sa malinky, mal 46cm a 2,6kg v termine, ale po um strasne rychle rastol, za tyzden bude mat 7 mes a ma 8kg…
na brusku nechce byt skoro vobec, nebavi ho to tam..tak sa ani nechce pretacat, ale ked ho dam na brusko, tak sa snazi plazit…ale iba chvilu a hned sa otoci na zadicka…
nemate tip na rovnako kvalitny bifi jogurt, ktory by mal trosku menej tuku?
inak ma trikrat denne mliecko 180-200ml, a na obed masozeleninku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Po jogurtu mi syn nepřibíral - dostával Hollandii a Madetu ve skle taky od 7m. Spíš začal zvolňovat tím, jak se začal víc hýbat. Měl při narození 4490g, přírůstky vždy větší, než jsou tabulky, na začátku v 7m. měl 9500g a 77cm. Myslíš si, že je to tím jogurtem? Během dvou týdnu bych řekla, že se z toho moc vyvodit nedá a hlavně je to normální jogurt, nic tučného, z čeho by měl přibírat. Spíš bude mít zkrátka takové období růstu.
Příspěvek upraven 21.08.12 v 12:20
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemyslím, že by se zrovna po jogurtu nějak extra přibíralo
Dětem se naopak nemá dávat nic se sníženým obsahem tuku, Hollandia je určitě dobrá. Pokud to má místo jedné dávky UM, tak je to podle mě úplně v pořádku. A to jí zatím jen jogurt? Po zelenině určitě tolik přibírat nebude. Jinak na svůj věk mi nepřijde nijak extra velký, prostě dohání začátky
Až začne pořádně lozit, tak to vyběhá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dětem zásadně nedávat cokoliv odtučněného. Hollandia je normální jogurt, není ani smetanovej (ty mívají víc než 4% tuku), méně tučný jogurt nesháněj. Mně dítě skokově přibralo pokaždý, když jsem mu zařadila novej příkrm (hlavně po kaši to vylítlo o kilo za měsíc).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@xmarge píše:
Dětem zásadně nedávat cokoliv odtučněného. Hollandia je normální jogurt, není ani smetanovej (ty mívají víc než 4% tuku), méně tučný jogurt nesháněj. Mně dítě skokově přibralo pokaždý, když jsem mu zařadila novej příkrm (hlavně po kaši to vylítlo o kilo za měsíc).
Přesně, ty smetanové mají dokonce kolem 10% - třeba Choceň.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dceři dávám jogurt nebo kefírové mléko asi od 8.měsíce a nezdá se mi že by nějak extra přibírala a to jsem jí občas dávala i ten smetanový jogurt. Neboj se však on to vyběhá
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nic light mu samozrejme davat neplanujem, ale pribera doslova pred ocami, tak som si hovorila, ze ci je to tym jogurtom…ale asi si teda robi zasoby na aktivnejsie obdobie… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nám malá taky přibírá snad před očima…byli jsme v červenci ve špitále a tam jí naučili jest rýžovou kaši, od té doby mi odmítá domácí příkrmy a chce jen kupované a to ještě míchané s tou kašou, jinak mi to fluše
..ale už to pomalinku ředíme z domácím, tak uvidíme
- načítám...
- Citovat
- Zmínit