Jakou velikost?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Jedině krejčovský metr a obleček poměřit, pamatovat na rezervu, jinak to nevidím. Jinak s tím CA a HM,,,,,, ty obchody miluju, ale zrovna nedávno jsem tam koupila holce, která normálně nosí vel.92, podzimní bundu vel.104, menší jsem nemohla, takže ty velikosti vždycky nesedí … opravdu u dražších a „větších“ věcí /trička až tak neřeším/ raději měřit, když ne přímo vyzkoušet. A.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můj malý má taky příští týden 4 měsíce
Ale na začátek zimy jsem kupovala 80 a kombinézku mám ještě možná větší… Teď nosíme 68 a začíná nám být akorát, takže za 2 měsíce to vidím na 74.. a proto ta 80. Doporučuji raději o číslo větší, než bude mít ostatní oblečení - budeš to vrstvit a ať se vejde, bude mu i tepleji…takže bych asi tou 74 možná i začala…nebo měřit a měřit a stejně k tomu rezervu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kombinézku bych koupila 74, u ležícího mimina se snese, když je větší, kdyžtak ohrneš. Tak mu vydrží dlouho, možná an celou zimu.
Ale s CA mám osobně zkušenost, že mají vel. jakoby o číslo větší-tzn např. vel. 92 odpovídá vel.98, atp.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
H&M je taky o dost větší, u normálních věcí tak o číslo. Teď jsem koupila bundu 86 (malý pomalu přechází na 92) a je mu do půl lýtek. Bohužel z výprodeje, takže nemůžu měnit.
Takže krejčovský metr to jistí. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, moc prosím poraďte. Dubnové miminko. Jakou velikost kabátků kupovat. Vše mám, ale nemám nic jako druhou vrstvu kdyby bylo chladněji. Buď mají 50/56 nebo 62/68? Samozřejmě bych ráda, aby to vydrželo co nejdéle. Chtěla bych to i na chladnější léto.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Holky, moc prosím poraďte. Dubnové miminko. Jakou velikost kabátků kupovat. Vše mám, ale nemám nic jako druhou vrstvu kdyby bylo chladněji. Buď mají 50/56 nebo 62/68? Samozřejmě bych ráda, aby to vydrželo co nejdéle. Chtěla bych to i na chladnější léto.
Dcera 11.4.-měla jednu mikinku/kabátek ve vel. 50/56, a pak asi 3ks 62/68 (které skoro neunosila, protože už začalo být dost teplo, takže stačilo body s dlouhým a overal/dupačky). Plus zavinovačka/fusak do kočárku (taky téměř nebylo potřeba).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Nekupuj kabátek, kup teplejší fleece overal. Kabát se shrne a je na houby. Jinak třeba syn má 3 měsíce a stále velikost 56, se těžko odhaduje
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kup plyšové overaly, 62 bude lepší, u toho neva, když to bude volnější. 50 bych druhou vrstvu nebrala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj maminy! Poradíte mi prosím? Chystám se v pátek na nákupy do Německa a ráda bych koupila malému už něco na zimu. Vůbec ale nevím, jakou velikost bundičky a kombinézky. Příští týden bude mít 4 měsíce, váží 6,5 kg a měří 63cm, zatím stále nosí vel. 62, ale asi už brzy přesedláme na 68. Já bych asi koupila na začátek zimy 68 a na leden, únor 74, ale fakt nevím. Jo kupuju HM a CA, tam ty velikosti myslím fakt sedí. Díky, Simona