Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj,
potřebuju poradit, jakou koupit chůvičku. Potřebuji dosah z RD na zahradu a opačně, obě jednotky aby měly možnost fungování na baterie a aby na chůvičku byl spoleh??? Díky! ![]()
@Lenuplinka jak daleko to máš na zahradu?
my máme od Motoroly a je skvělá…
Ahoj, já mám philips Avent a jem s ní moc spokojená! Nebyla nová, repasovaná z aukra a funguje suprově, používám ji už 2 roky. Obě strany na baterky - tzn. tu moji mhou mít v kapse a pobíhat kdekoliv do 300m. Druhá taktéž přenositelná, malá ji má v kočáru. A lze na ni pustit hudbu. A u té mé je nastvitelná hlasitotst snímání. Doporučuji ![]()
@Halibar zahrada je hned u baráku… jde o to, že když budu pobíhat po bytě, tak aby měla dosah i přes cca 3 zdi
a nebo když budeme grilovat na pergole a malá bude spinkat večer doma, tak aby to dosáhlo, to je cca 50 m a 1 zeď
proto chci mít obě části na baterky.
Za mě jedině s kamerou. Měla jsem od Aventu a ač malej řval doma v postýlce, já na druhé straně neslyšela nic. Dokonce mi přelezl šprušle a spadl na zem. Kdybych se nešla náhodou ujistit ještě osobně, kdoví, co se ještě mohlo stát. Avent jsme reklamovali a pořídili motorolu s kamerou a naprostá spokojenost.
@Lenuplinka no tak 50 přes zeď, to fakt nevím, naše dosáhla přes jednu tlustou zeď a cca 20 metrů (prostě ven), tak to bohužel neporadím…
http://chuvicky.heureka.cz/…11-chuvicka/ přes ty zdi no nevím… my když jsme venku a grilujeme, hned nad námi v patře je dětský pokoj, nevím, asi skoč do elektra a poptej se i tam ![]()
http://www.detske-chuvicky.cz/…ilips-scd520 a super je, že i ukazuje teplotu u mimi
@Lenuplinka Mame stejna kriteria jako ty a co tak procitam diskuze, tak co nekdo chvali jiny hani. Takze jsem z toho takova zmatena a take nevim, jakou poridit. Navic hodne zalezi na konstrukci domu (stropu).
@Cuddy no právě… do toho se asi pustím s chlapem, ať mi poradí
tak uvidíme, pro kterou se rozhodneme..
@Halibar @dandysek prosimvas holky a je ta detska jednotka u motoroly taky na baterky? Chtela bych ji poridit, konkretne videochuvicku, ale nedocetla jsem se to
dekuji ![]()
Máme chůvičky z IKEA a spokojenost. Malá spí venku v kočárku a já jsem doma přes několik zdí a není problém.