Jakou vybrat koupelnu

Anonymní
15.2.22 20:58

Jakou vybrat koupelnu

Mám na výběr ze 2 vizualizací, váhám kterou.Jsou si dost podobné, jedna je kombinace slonová kost s hnědou, podlaha slonová kost a další hnědá podlaha a béžová. Líbí se mi asi víc ta béžová s hnědou a tmavá podlaha, ale nevím jestli už to nebude moc tmavé. Taky v reálu to bude vypadt jinak, ta béžová tmavší.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27008
15.2.22 21:08

Za mě ta první varianta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15419
15.2.22 21:10

Za mě ta první. Ta hnědá je na mě moc tmavá a jestli není koupelna velká,,tak ji to bude opticky ještě zmenšovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16178
15.2.22 21:15

Taky hlasuju pro první variantu. Kromě světla mám ještě zkušenost, že vodní kámen a mapy jsou mnohem víc vidět na tmavém podkladu, takže při stejném množství špíny nebo usazenin vypadá ta světlá čistěji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8711
15.2.22 21:21

Mne se víc líbí ta tmavší, ale praktičtější bude určitě ta světlejší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
15.2.22 21:22

Na tmavé je vše vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
15.2.22 21:22

Pokud je koupelna malá a tmavá, tak jednoznačně první varianta.
Pokud je velká a je tam dost světla, tak klidně i tu druhou. My sami měli v malém bytě tu druhou variantu a byli jsme maximálně spokojení. Ale tady se mi víc líbí ta první.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
15.2.22 21:24

Za mě druhá varianta, ale ještě bych zapřemýšlela nad nějakým prvkem, co rozbije ty prázdné stěny. Linka, pruh, nebo bych neobkládala až ke stropu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
15.2.22 21:43

Urcite tmavsi podlaha (nemusi byt tolik tmava, klidne jiny odstin).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.22 21:43
@AstraG píše:
Za mě druhá varianta, ale ještě bych zapřemýšlela nad nějakým prvkem, co rozbije ty prázdné stěny. Linka, pruh, nebo bych neobkládala až ke stropu.

Oni mi už udělali vizualizaci z barev co jsem si vybrala, no také jsem si myslela, že tam bude třeba jedna stěna tmavší, víc variací, ale ne. S tím už nenadělám asi nic, poslali mi to k odsouhlasení a mám si vybrat kterou budu chtít.

• Citovat
  • Upravit
10461
15.2.22 21:46

Z těch dvou variant ta první, ale obě na mě působí strašně neosobně, hotelově nebo skoro až nemocničně. Jak zmínila @AstraG, dala bych tam nějaký dekorativní pruh nebo lištu, jako třeba zde a dala bych tam jinou podlahu nejlépe nějakou více mramorovou, kachle s imitací dřeva nebo kamene atp. Protože na jednobarevné nebo víceméně jednobarevné posléze jde všechno vidět, až je světlá nebo tmavá - vlasy, kapky, vodní kámen…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
15.2.22 21:48
@Anonymní píše:
Oni mi už udělali vizualizaci z barev co jsem si vybrala, no také jsem si myslela, že tam bude třeba jedna stěna tmavší, víc variací, ale ne. S tím už nenadělám asi nic, poslali mi to k odsouhlasení a mám si vybrat kterou budu chtít.

Proč bys s tím nic nenadělala? Jen si asi musíš ty dekorativní prvky vybrat sama. Pokud jsi jim to nezadala, tak to tam nedají. Ale měnit to můžeš do aleluja.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
15.2.22 21:55
@Anonymní píše:
Oni mi už udělali vizualizaci z barev co jsem si vybrala, no také jsem si myslela, že tam bude třeba jedna stěna tmavší, víc variací, ale ne. S tím už nenadělám asi nic, poslali mi to k odsouhlasení a mám si vybrat kterou budu chtít.

Ale naděláš, prostě to není ono, tak jim to napiš, že chceš nějaký prvek. Já jsem taky vybírala dlouho :lol: zkusím ti vyfotit naší, máme podobné barvy.

Příspěvek upraven 15.02.22 v 22:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
15.2.22 22:00
@AstraG píše:
Ale naděláš, prostě to není ono, tak jim to napiš, že chceš nějaký prvek. Já jsem taky vybírala dlouho :lol: skusím ti vyfothjt naší, máme podobné barvy.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kvetina73
15.2.22 22:01

Jakou vybrat koupelnu

@Hoa Mai píše:
Z těch dvou variant ta první, ale obě na mě působí strašně neosobně, hotelově nebo skoro až nemocničně. Jak zmínila @AstraG, dala bych tam nějaký dekorativní pruh nebo lištu, jako třeba zde a dala bych tam jinou podlahu nejlépe nějakou více mramorovou, kachle s imitací dřeva nebo kamene atp. Protože na jednobarevné nebo víceméně jednobarevné posléze jde všechno vidět, až je světlá nebo tmavá - vlasy, kapky, vodní kámen…

Na to bohužel nemám peníze, budu se stěhovat do nového a tyto barvy jsou v ceně bytu, jinak bych si musela připlatit za klientské změny plus obklady podle vlastního výběru, za sebe bych taky zvolila jiné barvy, ale člověk nemůže chtít všechno, jsou i horší koupelny, nebo bílé a šedé celé to se mi nelíbí.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max