Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Za mě ta první. Ta hnědá je na mě moc tmavá a jestli není koupelna velká,,tak ji to bude opticky ještě zmenšovat
Taky hlasuju pro první variantu. Kromě světla mám ještě zkušenost, že vodní kámen a mapy jsou mnohem víc vidět na tmavém podkladu, takže při stejném množství špíny nebo usazenin vypadá ta světlá čistěji.
Mne se víc líbí ta tmavší, ale praktičtější bude určitě ta světlejší.
Pokud je koupelna malá a tmavá, tak jednoznačně první varianta.
Pokud je velká a je tam dost světla, tak klidně i tu druhou. My sami měli v malém bytě tu druhou variantu a byli jsme maximálně spokojení. Ale tady se mi víc líbí ta první.
Za mě druhá varianta, ale ještě bych zapřemýšlela nad nějakým prvkem, co rozbije ty prázdné stěny. Linka, pruh, nebo bych neobkládala až ke stropu.
Urcite tmavsi podlaha (nemusi byt tolik tmava, klidne jiny odstin).
@AstraG píše:
Za mě druhá varianta, ale ještě bych zapřemýšlela nad nějakým prvkem, co rozbije ty prázdné stěny. Linka, pruh, nebo bych neobkládala až ke stropu.
Oni mi už udělali vizualizaci z barev co jsem si vybrala, no také jsem si myslela, že tam bude třeba jedna stěna tmavší, víc variací, ale ne. S tím už nenadělám asi nic, poslali mi to k odsouhlasení a mám si vybrat kterou budu chtít.
Z těch dvou variant ta první, ale obě na mě působí strašně neosobně, hotelově nebo skoro až nemocničně. Jak zmínila @AstraG, dala bych tam nějaký dekorativní pruh nebo lištu, jako třeba zde a dala bych tam jinou podlahu nejlépe nějakou více mramorovou, kachle s imitací dřeva nebo kamene atp. Protože na jednobarevné nebo víceméně jednobarevné posléze jde všechno vidět, až je světlá nebo tmavá - vlasy, kapky, vodní kámen…
@Anonymní píše:
Oni mi už udělali vizualizaci z barev co jsem si vybrala, no také jsem si myslela, že tam bude třeba jedna stěna tmavší, víc variací, ale ne. S tím už nenadělám asi nic, poslali mi to k odsouhlasení a mám si vybrat kterou budu chtít.
Proč bys s tím nic nenadělala? Jen si asi musíš ty dekorativní prvky vybrat sama. Pokud jsi jim to nezadala, tak to tam nedají. Ale měnit to můžeš do aleluja.
@Anonymní píše:
Ale naděláš, prostě to není ono, tak jim to napiš, že chceš nějaký prvek. Já jsem taky vybírala dlouho
zkusím ti vyfotit naší, máme podobné barvy.
Příspěvek upraven 15.02.22 v 22:03
@AstraG píše:
Ale naděláš, prostě to není ono, tak jim to napiš, že chceš nějaký prvek. Já jsem taky vybírala dlouhoskusím ti vyfothjt naší, máme podobné barvy.
@Hoa Mai píše:
Z těch dvou variant ta první, ale obě na mě působí strašně neosobně, hotelově nebo skoro až nemocničně. Jak zmínila @AstraG, dala bych tam nějaký dekorativní pruh nebo lištu, jako třeba zde a dala bych tam jinou podlahu nejlépe nějakou více mramorovou, kachle s imitací dřeva nebo kamene atp. Protože na jednobarevné nebo víceméně jednobarevné posléze jde všechno vidět, až je světlá nebo tmavá - vlasy, kapky, vodní kámen…
Na to bohužel nemám peníze, budu se stěhovat do nového a tyto barvy jsou v ceně bytu, jinak bych si musela připlatit za klientské změny plus obklady podle vlastního výběru, za sebe bych taky zvolila jiné barvy, ale člověk nemůže chtít všechno, jsou i horší koupelny, nebo bílé a šedé celé to se mi nelíbí.
Mám na výběr ze 2 vizualizací, váhám kterou.Jsou si dost podobné, jedna je kombinace slonová kost s hnědou, podlaha slonová kost a další hnědá podlaha a béžová. Líbí se mi asi víc ta béžová s hnědou a tmavá podlaha, ale nevím jestli už to nebude moc tmavé. Taky v reálu to bude vypadt jinak, ta béžová tmavší.