Jak často předěláváte byt?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13115
13.2.22 20:38

Jak často předěláváte byt?

Jen tak pro zajímavost - jak často předěláváte byt?
Bavila jsem se v práci s kolegyní a její švagrová prý každé 3 roky mění zařízení a barevnost bytu, minimálně obývák a ložnici. Překvapilo mě to a nedovedu si to představit ( práce, inspirace, finance) a taky jsem spíš konzervativní a nemám ráda výrazné změny… Máte to taky někdo tak, že máte neustálou potřebu měnit své okolní prostředí, domácnost? Dík :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3115
13.2.22 20:48

Vyloženě nic neměníme, pokud to není nutné, ale stěhujeme nábytek. :mrgreen: spíš z praktických důvodů… Malý byt - nápady na úsporu místa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13956
13.2.22 20:48

Mam teď v plani předělat obývací pokoj, po cca šesti letech bydlení. Jenže zarizovali jsme to tu, jako bezdetni. Potřeby byly jiné, tak to ted chci trochu překopat, aby nam to vice vyhovovalo.

Příspěvek upraven 13.02.22 v 20:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11142
13.2.22 20:51

Ideálně jednou za život :D… Tim myslím velký nábytek. Změny se dají dělat i v malém, doplňky, dekorace, osvětlení, malé kousky, případně přestavení nábytku jinak…

Nebo třeba když se něco rozbije…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
13.2.22 20:51

Nedobrovolně po 8r. 🤯 a doufám, že dlouho další předělávání nehrozí. Jestli jo. Tak pozvu buldozer, bagr. Ať to rovnou srovnají. Postavíme si stan nebo koupíme maringotku. Znovu nic předělávat nebudem💩.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24593
13.2.22 20:52

Já nejsem schopná řadu let ani vymalovat. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15412
13.2.22 20:53

Za 20 let, co bydlíme v baráku jsme předělali 2× dětské pokoje, jak děti rostly. Jinak spis obměňujete věci, které doslouží - sedačka, postel. Já jsem dost konzervativní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13115
13.2.22 20:55

My zařizovali nábytkem z bazaru, ale většinou to byly fajn kusy - masiv a starý to vypadalo už tenkrát( nemoderně, ne opotrebovaně), nicméně ten nábytek fakt drží… Potřebujeme vymalovat a moc se nám do toho nechce :think:, ale v létě se do toho dáme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
13.2.22 21:08

Ehm, nikdy. :mrgreen: Jen skrz praktičnost, nějaké to přesouvání nábytku nebo drobné změny, ale že bych to jako chtěla mít jako z nejnovějšího katalogu, na to opravdu nemám energii. Ale už jsem se dvakrát stěhovala a teď se zařizoval byt komplet nový, takže to není tak, že bych někde bydlela x let, pak bych možná měla potřebu modernizovat. Ale tak po deseti letech, určitě ne po třech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
13.2.22 21:22

Po 14ti letech bychom potřebovali novou koženou sedačku. Ale mám prdlého kocoura a tu co jsem si vybrala je na jeho drápy škoda. A plánuju teď zrekonstruovat dceřinu koupelnu. Jinak jsme průběžně za 14 let v domě (koupili jsme asi 5 let starý dům, který nestihli majitelé ani zabydlet) - vyměnili kuchyň, zrekonstruovali a zvětšili koupelnu, vyměnili podlahy, vyměnila jsem 2× nábytek v obyváku, dceři jsme před 4 lety udělali nový pokoj s velkou šatnou, měnili jsme krb…ježiš to je furt něco. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
13.2.22 21:33

Já ano, ale jen stěhuju nábytek, novej nekupuju. Za poslední roky jsem koupila jen dvě komody, a obměnila gauč. Nábytek v obýváku stěhuju tak dvakrát do roka, když mě to popadne. Moc toho ale v bytě vymyslet nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14588
13.2.22 21:50

Věčně něco přizpůsobuju našim novým nárokům a potřebám asi patnáct let a už bych krucinál chtěla mít aspoň chvíli hotovo :D Každé tři roky bych to dobrovolně nedělala, ani kdybych na to měla prachy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
13.2.22 21:50

Každej rok jednu místnost komplet předělám :mrgreen: nebo aspoň barevně vyměním. Mě to baví, věci nevyhazuju bu´d je zrecykluju nebo prodám. Mně to hrozně uklidńuje, že si to můžu komplet vymyslet, zařídit, pořídit a závisí to jen na mě. kompenzuje mi to frustraci z projektů, kde to jen na mě nezávisí. Když náhodou nemám do čeho píchnout, tak se vrhám na chalupu nebo po rodině do nemovitostí, kam mě pustí. :mrgreen: Nejvíc mě teda baví ta kreativní část, ale už jsem se naučila i praktické činnosti, tak je využívám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11663
13.2.22 21:54

Tak min. vymalovat by se mělo každé 2 roky, jen k tomu chlapa dokopat…bydlíme 8 let a až teď v létě jsme konečně dozaridili všechny místnosti…takže tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
13.2.22 22:00

Jako nábytek jsme teď měnili po 15 letech v obýváku a 10 letech v ložnici. Měnit každý 3 roky mi přijde jako rozmazlenost, rozmařilost a zbytečnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí