Jak často předěláváte byt?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3998
13.2.22 22:07

Pro mě je to koníček, te´d jsem to počítala a ten interval vychází jako u té inkriminované švagrové :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18724
13.2.22 22:11

Max usiju jiné závěsy a potahy na polštáře pro změnu, nábytek máme neutrální. Jedine kde se co měnilo je decak - když se delal z polopracivny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1641
13.2.22 22:12

Měním až doslouží, klidně za 10, něco až za 20 let. Interiér mám na začátku nadčasový, kvalitní, takže něco vydrží.

V mezičase se realizuji u jiných 🙂 Na zahradě, na chatě, u rodičů, u známých a tak, někdy i v práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dlouhá punčoška
13.2.22 22:24

Celý interiér po 20 letech.
Děti dorostly, přivedly si partnery a děti - tak abychom se všichni vešli - rozkládací stůl, nová polokresílka, postele, věci pro mimi - nová kuchyň + ložnice pro nás s mužem.

• Citovat
  • Upravit
13782
13.2.22 22:27

Postupně jsme upravovali byt, jak bylo potřeba, ale to udělané už necháváme. Některé kousky už máme víc než 15 let a pořád se mi líbí - jsou jednoduché a nadčasové. Momentálně nás čeká tvorba pokoje pro syna, který už bude potřebovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
13.2.22 22:35

Vsechny, kdo nevi co roupama a furt to doma predelavaji, zvu k nam :mrgreen:, potrebujem nasmlouvat rekonstrukci a nikdo na to nemame kapacitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
14.2.22 00:06

Ideální furt dýchat ty lepidla, laky apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí