Jakou zavinovačku pro květnové miminko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4615
8.3.19 21:01

Tak si ji kup tu klasickou ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8.3.19 21:03

@Ennny rada bych tip na nějakou značku, kterou máte vyzkousenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
8.3.19 21:06

Jo takhle , já měla tu klasickou starou krajkovou zavinovačku jen na ozdobu v kočáře, páč se v tom strašně blbě přenáší ty miminka,ale značku jsem hledala podle recenzi,je to 5 let takže už nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
8.3.19 21:06

Já měla takovou tenkou fleesovou do kočárku, dcera se narodila v červnu. Používali jsme i na podzim potom. Já ale byla zastánce spíše méně oblečení, my neměli ani zimní kombinézu. Jen fusák.
https://www.nejbaby.cz/…eece-bavlna/#…
Něco takového.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
8.3.19 21:13

já jsem třeba zavinovačku vůbec nepoužívala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2569
8.3.19 21:24

Nás malý v zavinovačce odmítal být (svázaný) pak jsem měla jen tu rychlo, a dávala jsem ji pod něj když jsem kojila, páč se narodil v létě a když jsme byli kůže na kůži, hned jsme byli zpocený, ulepený a klouzal mi. Takhle se pot vsakl do zavinky a ještě se mi lépe přenášel, že měl jisto a měkko pod zády :)
Při uspávání jsem si ji dávala na kolena a jeho na něj, a houpala jsem (když nám rostli zuby) a nebo má návštěvách pod něj při přebalování a tak. :)

Jinak jsem měla zavinky od babičky ještě po jejich dětech a defakto sem nepoužila. Fakt v tom nechtěl byt. Nemohl být svázaný. Ani spací pytle nechtěl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2996
8.3.19 21:29

Mým dětem byla klasická zavinovačka veliká. Dorostly do ní cca ve 3 měsících a to už v ní nechtěly být :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
8.3.19 21:30

Já měla obyč ze sekáče ale ta nezavinovala nějak extra. Pokud budeš chtít dítě opravdu svázat pevně tak se hodně doporučuje Swaddler od Lodgeru. Je teda drahej ale zavineš fakt perfektně. Záleží co miminku bude vyhovovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
8.3.19 21:39

Ja na obe deti pouzivala Lodger wrapper, byly v tom spokojené a ja ji milovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
795
8.3.19 21:46

Perova zavinovacka je TOP :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
8.3.19 22:01

Mě ušila zavinovačky švagrová podle starých vzorů, s krajkou a volánkama. Vozila jsem ji ale jen v kočáře na ozdobu a ve vajíčku :roll: (malá byla hodně malá a ve vajíčku se drobek ztrácela, když jsme šli třeba do krámu). Jinak na doma jsem žádnou nepoužívala a na spinkání měla jednu rychlozavinovačku místo peřinky. Ale asi jen 2 měsíce. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
10.3.19 11:57

@slunicko.bv Ahojky, za mě rozhodně péřová zavinovačka :palec:
Mám termín v červnu a čekám už třetí letní dítě a nemůžu si jí vynachválit, kupuji větší velikost a vydrží i na zimu. Tady si přečti výhody ;)
V létě na ní může jen ležet…později slouží jako peřinka do 3 let.

Tady mají i pratelné na 60°C https://luzkoviny-janecek.cz/…zavinovacky/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport