Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
@Ennny rada bych tip na nějakou značku, kterou máte vyzkousenou.
Jo takhle , já měla tu klasickou starou krajkovou zavinovačku jen na ozdobu v kočáře, páč se v tom strašně blbě přenáší ty miminka,ale značku jsem hledala podle recenzi,je to 5 let takže už nevím.
Já měla takovou tenkou fleesovou do kočárku, dcera se narodila v červnu. Používali jsme i na podzim potom. Já ale byla zastánce spíše méně oblečení, my neměli ani zimní kombinézu. Jen fusák.
https://www.nejbaby.cz/…eece-bavlna/#…
Něco takového.
Nás malý v zavinovačce odmítal být (svázaný) pak jsem měla jen tu rychlo, a dávala jsem ji pod něj když jsem kojila, páč se narodil v létě a když jsme byli kůže na kůži, hned jsme byli zpocený, ulepený a klouzal mi. Takhle se pot vsakl do zavinky a ještě se mi lépe přenášel, že měl jisto a měkko pod zády ![]()
Při uspávání jsem si ji dávala na kolena a jeho na něj, a houpala jsem (když nám rostli zuby) a nebo má návštěvách pod něj při přebalování a tak. ![]()
Jinak jsem měla zavinky od babičky ještě po jejich dětech a defakto sem nepoužila. Fakt v tom nechtěl byt. Nemohl být svázaný. Ani spací pytle nechtěl.
Mým dětem byla klasická zavinovačka veliká. Dorostly do ní cca ve 3 měsících a to už v ní nechtěly být ![]()
Já měla obyč ze sekáče ale ta nezavinovala nějak extra. Pokud budeš chtít dítě opravdu svázat pevně tak se hodně doporučuje Swaddler od Lodgeru. Je teda drahej ale zavineš fakt perfektně. Záleží co miminku bude vyhovovat ![]()
Ja na obe deti pouzivala Lodger wrapper, byly v tom spokojené a ja ji milovala.
Mě ušila zavinovačky švagrová podle starých vzorů, s krajkou a volánkama. Vozila jsem ji ale jen v kočáře na ozdobu a ve vajíčku
(malá byla hodně malá a ve vajíčku se drobek ztrácela, když jsme šli třeba do krámu). Jinak na doma jsem žádnou nepoužívala a na spinkání měla jednu rychlozavinovačku místo peřinky. Ale asi jen 2 měsíce. ![]()
@slunicko.bv Ahojky, za mě rozhodně péřová zavinovačka ![]()
Mám termín v červnu a čekám už třetí letní dítě a nemůžu si jí vynachválit, kupuji větší velikost a vydrží i na zimu. Tady si přečti výhody ![]()
V létě na ní může jen ležet…později slouží jako peřinka do 3 let.
Tady mají i pratelné na 60°C https://luzkoviny-janecek.cz/…zavinovacky/