Jakou značku sušičky - tipy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8431
26.5.12 20:02
@quinny píše:
Máme AEG a naprostá spokojenost.
Myslím, že ať vybereš kteroukoliv z těchto značek chybu neuděláš.
Ber tu nejlepší s tepelným čerpadlem, kterou si můžeš dovolit/ seženeš někde v akci apod. Když budou podobné porovnávej spotřebu :palec: Šťastnou ruku při výběru, a a´t jsi spokojená minimálně jako já :*

díky moc!!!!já právě nevím,např. bosch rozdíl ve financích 3tis. a rozdíl ve spotřebě 1,9 a druhá 1,4 kWh,nedokážu si spočítat jak velký je rozdíl,zda se vůbec vyplatí dát o ty 3tis.teď víc, jinak jsou v podstatě stejný :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
26.5.12 20:31
@Martina34 píše:
díky moc!!!!já právě nevím,např. bosch rozdíl ve financích 3tis. a rozdíl ve spotřebě 1,9 a druhá 1,4 kWh,nedokážu si spočítat jak velký je rozdíl,zda se vůbec vyplatí dát o ty 3tis.teď víc, jinak jsou v podstatě stejný :think:

opravdu ber tu s nejlepší spotřebou, kterou si můžeš dovolit
Já na to koukala hodně a vážně se to vyplatí. Když jsme jí kupovali, tak jsem slyšela pořád jen o tom, jak se nedoplatíme na elektrice, a pohoda, skoro nepoznáme rozdíl a to sušíme vážně hodně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
26.5.12 20:41
@quinny píše:
Já na to koukala hodně a vážně se to vyplatí. Když jsme jí kupovali, tak jsem slyšela pořád jen o tom, jak se nedoplatíme na elektrice, a pohoda, skoro nepoznáme rozdíl a to sušíme vážně hodně ;)

dobře,díky moc :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
26.5.12 21:01

my mame s kamoskou tuhle a jsme s ni moc spokojeny
http://www.hej.sk/…kondenzacni/
urcite je lepsi si koupit o neco drazsi s lepsi tridou, usetris pak na spotrebe elektriky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
27.5.12 07:02

Mám ji zhruba půl roku, nevím přesně. Nedávám ji nikdy úplně plnou, protože to tam přendám rovnou z pračky a sušička má větší buben. Suším většinou na „extra suché do skříně“, pokud jsou tam nějaké syntetické materiály, mačkám tlačítko s jemnějším režimem. NIkdy se mi s prádlem nic nestalo, ani gumové potisky na tričkách, jemné tkaniny, prostě nikdy nic. Říkala jsem si, že až bude hezky, budu sušit venku na sušáku, ale když ono je to prádlo z tý sušičky ta měkkounký. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
27.5.12 07:40
@Martina34 píše:
můžeš mi prosím napsat přesný typ?díky..

http://susicky.heureka.cz/…therm-58840/
mám tuto, ale starší model :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
27.5.12 12:03

ja jsem si taky myslela, ze pres leto budu pokracovat se susenim na snure, ale od te doby co mame susicku… rucniky jsou z ni tak mekke, a nemusim zehlit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
27.5.12 15:47

Holky díky, no doufám že budu spokojená jako jste vy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
27.5.12 17:11

Chci se ještě zeptat,sušíte tam třeba deky,peřiny,polštáře,péřové a jiné bundy???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
27.5.12 18:07

@Martina34 deky jo, péřový bundy ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
27.5.12 19:15
@quinny píše:
Já na to koukala hodně a vážně se to vyplatí. Když jsme jí kupovali, tak jsem slyšela pořád jen o tom, jak se nedoplatíme na elektrice, a pohoda, skoro nepoznáme rozdíl a to sušíme vážně hodně ;)

souhlasim, opravdu radeji trochu priplatit, ale co nejnizsi spotreba, pak to poznas. Ja si napriklad pro tu svoji jela do Polska, protoze tam byla v obchode levnejsi o 7000kc. Ale fakt spotreba 5kc na suseni, coz je paradicka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
27.5.12 19:16
@Míša8808 píše:
Mám ji zhruba půl roku, nevím přesně. Nedávám ji nikdy úplně plnou, protože to tam přendám rovnou z pračky a sušička má větší buben. Suším většinou na „extra suché do skříně“, pokud jsou tam nějaké syntetické materiály, mačkám tlačítko s jemnějším režimem. NIkdy se mi s prádlem nic nestalo, ani gumové potisky na tričkách, jemné tkaniny, prostě nikdy nic. Říkala jsem si, že až bude hezky, budu sušit venku na sušáku, ale když ono je to prádlo z tý sušičky ta měkkounký. :jazyk:

jj taky jsem si rikala, jak budu ted susit venku, ale ono je to ze susicky nadychane, mekke, nepokrcene, takze susim, susim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
27.5.12 20:25

Svou péřovku jsem tam nesušila, ale malý jo a v pohodě. Ale deky a polštáře zatím ne, ale potřebovaly by vyprat, tak to asi prubnu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
27.5.12 20:26

Jsem ráda, že nejen u nás venku věšák zahálí :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
27.5.12 21:52
@Míša8808 píše:
Jsem ráda, že nejen u nás venku věšák zahálí :lol: :lol:

no ja furt sudlim snury na balkone, ale nejak jen tak abych neco delala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí